Benim haftaya bugün kontrolüm var büyük ihtimalle yine fitil verecek. İdrarda enfeksiyon olmadığı sürece sorun yok dedi ama bakalım artık...benimkide söyleyince yazdı bakmadı bileAllah korusun çocuğuma bisey geçerse sorumlusu sizsiniz diye olay çıkarayımda anca öyle bakacaklar heralde.
Yok henüz duş falan aldirmadilar dayanilmicak şekilde bi sancı yok belki ilerleyen zamanda yaptiracaklardir4cmden sonrasi hizli ilerliyor canim, insallah seninkide cabuk ilerler bir iki saate alirsin kucaginadus falan aldirdilar mi sana, sicak suda iyi geliyor
Açılman arttı mıııYok henüz duş falan aldirmadilar dayanilmicak şekilde bi sancı yok belki ilerleyen zamanda yaptiracaklardir
Bence kullanılabilir olumlu yanları fazla. Hepimiz kullandık yani. Sadece 7 24 kullanmamalı diş sağlığı için bi de hemen değil de emmeye iyice alıştıktan sonra kullanmaya başlamalı ki meme reddi olmasın. Ben philips avent aldım onu önerdiler. Çevremdeki anneler de ondan memnun yani. Vaktinde bıraktırmak lazım ama 3 4 yaşındaki çocukların kullanımına uygun değilben de emzik için fikrinizi alayım kızlar. kimisi emzik kullanıyor kimisi uzak duruyor sizin fikriniz ne bu konuda? doktorlarda da kullandıran ve kullandırmayanlar ikiye ayrılmış. annem inatla kullansın emzik rahatlatıyor bebeği diyor. ben de bi tane bibs bi tane de philips aldım ama
Evet bilinç altım harekete geçtiBaktın herkes doğurmaya başladı
Emzik candır yaben de emzik için fikrinizi alayım kızlar. kimisi emzik kullanıyor kimisi uzak duruyor sizin fikriniz ne bu konuda? doktorlarda da kullandıran ve kullandırmayanlar ikiye ayrılmış. annem inatla kullansın emzik rahatlatıyor bebeği diyor. ben de bi tane bibs bi tane de philips aldım ama
Aman allah grubun adını ekim anaları yapcaz bu gidişleKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Tansiyon da sebeplerden biriymiş diye okudum. Ama çok şükür bu haftalara geldikBenim de bu kontrolde 1 hafta geri çıktı karın çevresi. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Pazartesi randevu var tekrar. Sanırım benim tansiyon dan böyle oldu diye tahmin ediyorum. Tansiyon bebeğe giden kan akışını zayıflatıyormuş.
Kan akışı iyiyse bence de çok sorun değil. Bir de geri düştüğü süre de önemlidir herhalde. Umarım daha fazla geri düşmez seninki decanım benimkininde karın çevresi 2 hafta gerideydi en son muayenede , ama problem etmiyor doktor. inşallah problem olmaz seninde. bi takip etsinler bakalım
Bizimki de 33-34 hafta civarı başladı sanırım hesaplayınca. Başlarda doktorum çok endişe etmedi ama dopplerde kan akışını beğenmeyince farklı konuşmaya başladı. Bizim kızın da baş çevresi önde gidiyor baya. Hayalimdeki koni bir bebek hayal ediyorumBende 12 haftalardan beri bebeği besleyen damarlarda direnç vardı. Düşük doğum ağırlığı demekmiş öyle demişti doktorum. Sonra araştırdım Preeklemsi ve tansiyon riskini arttırıyormuş. Öyle de oldu. 30 a kadar normal giden bebeğin gelişimi iyice düşmeye başladı. 31+6 da karın çevresi 29+4 ile uyumlu çıktı. Diğerleri haftası ile uyumlu özellikle baş çevresi de önde. İyi besleniyorum ama kilo alamaması baya üzdü beni..
Sadece şuna sevindim bebek haftasında doğarsa sadece kilosu düşük diye bir gerilik olmuyormuş. Önemli olan haftası imiş. Forumda bir arkadaş 36+3 de 1900 kg doğum yaptı. Onunda 3 hafta falan geriden geliyordu sadece 1 hafta kaldı bebek küvozde. 2 kg nin üstüne çıkmasını beklemişler.. o yüzden stres yapmamaya çalışalım kızlar
Ayyy hadi sağlıkla gelsin kuzunKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Aaaa neden noldu sancı mı su mu başka bir şey mi? Sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Kızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Ayyy sağlıkka doğsun, kolay bir doğum olsun inşallahKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Kızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
ben istememişim annemde zorlanmamış. nolur olmaz diye 2 emzik aldım biri bibs biri webaby. benimkide istemezse zorlamicamBence kullanılabilir olumlu yanları fazla. Hepimiz kullandık yani. Sadece 7 24 kullanmamalı diş sağlığı için bi de hemen değil de emmeye iyice alıştıktan sonra kullanmaya başlamalı ki meme reddi olmasın. Ben philips avent aldım onu önerdiler. Çevremdeki anneler de ondan memnun yani. Vaktinde bıraktırmak lazım ama 3 4 yaşındaki çocukların kullanımına uygun değil
deme öyle kız ben 36dayımKızlar şuan max doğum haftamız 36 grupta . Hepimiz hazırlıklarımızı ona göre yapalım. Benim 3 hafta kaldı
Kızz nolduuu sancın mı çıktıı sen de eleniyorsun korkmaya başladım artık sıra bende gibi 36ya geldimKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Aaaa sağlıkla doğur kucağına al inşallahKızlarrrr benim yatışım yapıldı, DOĞURUYORUMMMM
Canım su gibi geçer inşallah ya sağlıkla al evladını kucağınaYok henüz duş falan aldirmadilar dayanilmicak şekilde bi sancı yok belki ilerleyen zamanda yaptiracaklardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?