Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
benimkide söyleyince yazdı bakmadı bile Allah korusun çocuğuma bisey geçerse sorumlusu sizsiniz diye olay çıkarayımda anca öyle bakacaklar heralde.
Benim haftaya bugün kontrolüm var büyük ihtimalle yine fitil verecek. İdrarda enfeksiyon olmadığı sürece sorun yok dedi ama bakalım artık...

Bence kullanılabilir olumlu yanları fazla. Hepimiz kullandık yani. Sadece 7 24 kullanmamalı diş sağlığı için bi de hemen değil de emmeye iyice alıştıktan sonra kullanmaya başlamalı ki meme reddi olmasın. Ben philips avent aldım onu önerdiler. Çevremdeki anneler de ondan memnun yani. Vaktinde bıraktırmak lazım ama 3 4 yaşındaki çocukların kullanımına uygun değil

Emzik candır ya sakinleştiriyor bebeği yoksa anneyi emzik yapıyorlar sürekli meme istiyor bebek. Emzik kesinlikle kullanıcam

Tansiyon da sebeplerden biriymiş diye okudum. Ama çok şükür bu haftalara geldik
canım benimkininde karın çevresi 2 hafta gerideydi en son muayenede , ama problem etmiyor doktor. inşallah problem olmaz seninde. bi takip etsinler bakalım
Kan akışı iyiyse bence de çok sorun değil. Bir de geri düştüğü süre de önemlidir herhalde. Umarım daha fazla geri düşmez seninki de
Bizimki de 33-34 hafta civarı başladı sanırım hesaplayınca. Başlarda doktorum çok endişe etmedi ama dopplerde kan akışını beğenmeyince farklı konuşmaya başladı. Bizim kızın da baş çevresi önde gidiyor baya. Hayalimdeki koni bir bebek hayal ediyorum aynen 37 yi görmek istemelerinin sebebi organ gelişimine olabildiğince vakit tanımak. İnşallah görürüz 37’yi

ben istememişim annemde zorlanmamış. nolur olmaz diye 2 emzik aldım biri bibs biri webaby. benimkide istemezse zorlamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…