şehirden şehre değişiyordur , burda 800e bi abla gelip yapıyor 3+3 2 tane de berjerli oturma grubu içinKoltuk yıkama fiyatları da artmış iyice. 2 binden başlıyormuş az önce aradım bende
Ohhhh ne güzelyaparsin kiz. benim sezaryen ayin 22 si yapilacak o kadar isim var ki ama ben su an ne yapiyorum ayaklarimi uzatip oturuyorumevi toparladik temizledik bebisin en onemli olan esyalarini yikayip utledim. ama kalanlar var 1 haftaya yetistirmem lazim. ev islerinden koltuklar yikanmali mutfak dolaplari temizlenmeli icli disli en cok o gozumde buyudu
Baktın herkes doğurmaya başladıBende az önce sipariş verdim bi taraflarım tutuştu dünden beri niye öyle oldum ki shsjsjsj
Sancılar artmaya başladı suni sancı devam ediyor açılma 3-4 cm
Şu an adet ağrısından biraz daha fazla gibi öldüm bittim bir durumu yok ama dozu artirirlarsa ne olur bilmiyorumSuni sancı acı veriyor mu canım,inşallah bebeğini kolaylıkla kucağına alırsın
Kimsenin telefonuna filan çıkma yüzyüze de kısaca cevapla geçiştir canım belki anlarlar insan daralıyor sürekli sorulmasından
canım hep sorarlar, bebeğim 20. haftada tekmesini vs hissetmiyordum. yakın çevremde herkes niye hissetmiyorsun bir sıkıntı var mı hatta kalp atışı var mı diyip beni aşırı endişelendiriyorlardı. takmamaya çalış, ya da cevabını ver yani
Dün benim eşim 2 dk da bir sordu resmen var mı sancı geçti mi? Şimdi nasıl, daha iyi deme? Daral geldi, dedim bu öyle bişey değil sen sorana kadar gelip gidiyo zaten sorma artık dedim yaa... İnsan daralıyor çok haklısın.Kızlar ya ben psikolojik olarak hiç iyi değilim azıcık içimi dökeceğim size. Bu erken doğum riskinden beri hergün herkes nasılsın sancın var mı diye soruyor bizi düşünüp endişelendikleri için soruyorlar anlıyorum ama daha bir hafta oldu aşırı bunaldım sancın var mı sorusu geldikçe geriliyorum
Bir nefeste kolaylıkla sağlıcakla doğumun olur inşallahSancılar artmaya başladı suni sancı devam ediyor açılma 3-4 cm
Ay evet eşim, annem, kayınvalidem, babanem hepsi ayrı soruyor hergünDün benim eşim 2 dk da bir sordu resmen var mı sancı geçti mi? Şimdi nasıl, daha iyi deme? Daral geldi, dedim bu öyle bişey değil sen sorana kadar gelip gidiyo zaten sorma artık dedim yaa... İnsan daralıyor çok haklısın.
Bende de bu hafta 2 kez olduKızlar akıntı durumlarınız nasıl acaba? Ben Progestan fitil kullanıyorum. Akıntı şeklimi, miktarını ezberlemiş sayılırım aylardır. Dünden beri lavaboya her gidişimde kurulanırken peçeteye çok az miktarda sümüksü bir akıntı geliyor. Açık renk ve miktarı az ama sümüksü, jel gibi olduğu için ChatGPT’ye sordum. Mukus tıkacı bu haftalarda yavaş yavaş gelebilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir dedi. Tedirgin oldum.
Canım çok geçmiş olsun korkma haftan kötü değil sağlıkla bebeğini kucağına alırsın emin ol bunaYatisim yapıldı gelen su bebeğin suyuymus nstde sancı da cikti
4 cm olmuş bile maşallahSancılar artmaya başladı suni sancı devam ediyor açılma 3-4 cm
Benden de geliyor arada bir dediğin gibi aynı. Sümüksü yoğun bir akıntı.Progestandan sanmıştım ilk başta ama doktor onu da kestirdi iki gündür kullanmıyorum bu sabah yine geldi aynı akıntı.Kızlar akıntı durumlarınız nasıl acaba? Ben Progestan fitil kullanıyorum. Akıntı şeklimi, miktarını ezberlemiş sayılırım aylardır. Dünden beri lavaboya her gidişimde kurulanırken peçeteye çok az miktarda sümüksü bir akıntı geliyor. Açık renk ve miktarı az ama sümüksü, jel gibi olduğu için ChatGPT’ye sordum. Mukus tıkacı bu haftalarda yavaş yavaş gelebilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir dedi. Tedirgin oldum.
e benim hamileliğimin başından beri bu şekildeKızlar akıntı durumlarınız nasıl acaba? Ben Progestan fitil kullanıyorum. Akıntı şeklimi, miktarını ezberlemiş sayılırım aylardır. Dünden beri lavaboya her gidişimde kurulanırken peçeteye çok az miktarda sümüksü bir akıntı geliyor. Açık renk ve miktarı az ama sümüksü, jel gibi olduğu için ChatGPT’ye sordum. Mukus tıkacı bu haftalarda yavaş yavaş gelebilir, vücut kendini doğuma hazırlıyor olabilir dedi. Tedirgin oldum.
Benim de hep öyleydi ne antibiyotik ne fitil işe yaramıyor ve şu an miktarı arttı djkskdkxke benim hamileliğimin başından beri bu şekildeve sari renkte. fitilde assslaa etki etmedi bende
doktor smear testi veya benzer test yaptı mı size hiçBenim de hep öyleydi ne antibiyotik ne fitil işe yaramıyor ve şu an miktarı arttı djkskdkxk
4cmden sonrasi hizli ilerliyor canim, insallah seninkide cabuk ilerler bir iki saate alirsin kucaginaŞu an adet ağrısından biraz daha fazla gibi öldüm bittim bir durumu yok ama dozu artirirlarsa ne olur bilmiyorum
Hayır vajinal sürüntü falan almadı. Hatta fitili de kendisi değil perinatolog yazdı. Fitili bile zor kullandımdoktor smear testi veya benzer test yaptı mı size hiç
açılma oldukça ağrı çok mu oluyor ya4cmden sonrasi hizli ilerliyor canim, insallah seninkide cabuk ilerler bir iki saate alirsin kucaginadus falan aldirdilar mi sana, sicak suda iyi geliyor
benimkide söyleyince yazdı bakmadı bileHayır vajinal sürüntü falan almadı. Hatta fitili de kendisi değil perinatolog yazdı. Fitili bile zor kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?