• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
bebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı😁😁
Ben kendi eşyalarımı hurçladım. Bebetonunkiler ütülenmeyi bekliyor, pompa tarzı şeyler de bebek sıvı deterjanımı bekliyor yıkayıp koyucam. Ben hurçlarım çantaya atmam diye düşünüyorum. Çantaya atmaya korkuyorum😂
Ay inşallah ya bir iki hafta daha durabilse canım kızım 🙏🫠 bugün akşam kahverengi akıntı gibi bir şey oldu nişan mı yoksa sabahki açıklık muayenesiyle ilgili mi ya da başka bir şey mi onu düşünüyorum şuan 😔
O muayene tetikleyebiliyor diyorlar hayırlısı çok sert muayene değilse belki rutindir muayene sonrası bir kanamadır. Doktoruna sordun mu

Ben 😅 hazırlayacaktım ama doğum çantam için hurç tarzı bi şeylerim yok. (Bahane). ☺️ alınca başlarım artık. Dedi aslında üşendiği için yapmıyor 😂😂😂
Benn haftasonuna doğru hazırlarım herhalde artık 🫠
Bence yapma yapınca bebeler kuduruyo😁😁
Ben hafta sonu inşallah
bence hepimiz hafta sonu hazırlayalım yoksa doğuma şu şekil gidicem ben😁

O muayene tetikleyebiliyor diyorlar hayırlısı çok sert muayene değilse belki rutindir muayene sonrası bir kanamadır. Doktoruna sordun mu
Devlette takipliyim özeldeki doktoruma uzun bir süredir gitmiyorum iletişimim yok o nedenle soramadım ama bir kere geldi bir daha olmadı olursa yarın tekrar hastaneye gideceğim

Kızlar benim hazırlıklar bitti sayılır. Bugün kapı süsü çikolata fln hallettim. En önemlisi kuaför işini bitirdim. Valiz hazır. Çarşamba da büyük temizlik yapılacak evde. Sonra yata yata günleri geçireceğim. En büyük hedefim grubunda ortalaması olan 35. Haftayı görebilmek. (29 Ekim) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. 😂😂

Kızlar erken doğum olursa vajinal doğum olma ihtimali nedir biliyor musunuz? Şimdiye kadarki erken doğumlar hep sezeryan oldu sanırım

Devlette takipliyim özeldeki doktoruma uzun bir süredir gitmiyorum iletişimim yok o nedenle soramadım ama bir kere geldi bir daha olmadı olursa yarın tekrar hastaneye gideceğim
Canım şimdi netten baktım da muayene sonrası normalmiş. Cervix biraz hasar alırmış ondan olurmuş.

Her girdigimde yeni bir bebiş haberi Allahım hepimizin evlatlarini bagislasin sarilik. Ve kuvezde olanlara tez sifa nasip eylesin, annelerimize bol saglik sabir versin
Benimde hemoroid firtladi yine ilk dogumum sonrasinda da olmustu 7 sene once ilk defa , bu sene agustos ayinda oldu 7. Ayimda birde smdi 37. Haftamdayim, persembe cati muayenesi olacagim zaten utangacim bir de doktor basurlarimi gorecek ne guzel kacmistilar iceri:)
Sanirim agır gobisten tekrarladi cunku ne kabizlik yasadim ne ikiniyorum Allahim evlatlarimizla sınamasın gececek elbet ama yinede agrısı fena hayat kalitem yerlerde yasayaniniz var mi bilmiyorum;(
Napicam nasil hizli geciricem kremler var sicak su banyosu falan ama dogumu tetikler mi bilemiyorum
Dogum yapan annelerim sizlerde durum nasil cikmadi mi
Sancı falan hissetmiyorum sukur ama son 2 defadir nstde sancimda cikti ,
zaten ilk dogumumda nisanım gelmisti sabah, kontrol sonrasi tum gun gezip,gece sırt ve belden vuran agrı ve surekli wc gitme istegi ile tum dolasimimi bosaltmistim, sabahinada dogurmusum tecrubemde var ama kestiremiyorum yinede nasil olacagini,
Sizlerden okuyuncada heyecanlanip dua ediyorum hepinize saglicakla alınsın kucaklara bebisler diye :) duygu durumum cok fena
Pat pat hergun yeni bebisimiz doguyor hani kasım anneleriydik ;)(: hayırlısyla olsunda zamanı onemli degil
Bende de oldu malesef, ilk ağrılıydı şimdi ağrısı yok şükür, bi krem verdi dr onu kullanıyorum sabah akşam (isterseniz adına bakıp yazarım) , doğumdan sonra geçer inşallah🙏🙏🙏

1 numara hepsinde mi çok küçük ya ben de molfix 1 numara alacağım ama kaç tane alacağımı bilemedim
Bebeginizin kilosu 3den fazlaysa molfix 2 numara alin bence.
bebim gibi daha valizi hazırlamayan var mı😁😁
Ayy bennnn 😅 doktor kontrolunden sonra hazirlarim diyordum bu hafta gidecegim. Napsam yarin hazirlasam mi bilemedim. Kasim bebeleri erkenci cikti 😅😅

Her girdigimde yeni bir bebiş haberi Allahım hepimizin evlatlarini bagislasin sarilik. Ve kuvezde olanlara tez sifa nasip eylesin, annelerimize bol saglik sabir versin
Benimde hemoroid firtladi yine ilk dogumum sonrasinda da olmustu 7 sene once ilk defa , bu sene agustos ayinda oldu 7. Ayimda birde smdi 37. Haftamdayim, persembe cati muayenesi olacagim zaten utangacim bir de doktor basurlarimi gorecek ne guzel kacmistilar iceri:)
Sanirim agır gobisten tekrarladi cunku ne kabizlik yasadim ne ikiniyorum Allahim evlatlarimizla sınamasın gececek elbet ama yinede agrısı fena hayat kalitem yerlerde yasayaniniz var mi bilmiyorum;(
Napicam nasil hizli geciricem kremler var sicak su banyosu falan ama dogumu tetikler mi bilemiyorum
Dogum yapan annelerim sizlerde durum nasil cikmadi mi
Sancı falan hissetmiyorum sukur ama son 2 defadir nstde sancimda cikti ,
zaten ilk dogumumda nisanım gelmisti sabah, kontrol sonrasi tum gun gezip,gece sırt ve belden vuran agrı ve surekli wc gitme istegi ile tum dolasimimi bosaltmistim, sabahinada dogurmusum tecrubemde var ama kestiremiyorum yinede nasil olacagini,
Sizlerden okuyuncada heyecanlanip dua ediyorum hepinize saglicakla alınsın kucaklara bebisler diye :) duygu durumum cok fena
Pat pat hergun yeni bebisimiz doguyor hani kasım anneleriydik ;)(: hayırlısyla olsunda zamanı onemli degil
İlk doğumum olmasına rağmen hemoroid oldum ben de maalesef. Sıcak kısa duş ve Hindistan cevizi yağı uyguladım biraz rahatladım. Öncesinde yoktu bende nerden hortladı anlamadım

Bebeginizin kilosu 3den fazlaysa molfix 2 numara alin bence.

Ayy bennnn 😅 doktor kontrolunden sonra hazirlarim diyordum bu hafta gidecegim. Napsam yarin hazirlasam mi bilemedim. Kasim bebeleri erkenci cikti 😅😅
Bebeğin kilosunu güncel hiç bilmiyorum ya 33.haftamdayım çünkü .2 alsam daha garanti herhalde

Bebek bezi kiloya göre mi alınıyordu. Ben acemilikle sleppy 1 numara aldım iki paket. Bebeğimin büyümesi baya önden gidiyor şuan kullanamaz mıyız acaba 🤔

Back
X