- 14 Mart 2013
- 8.303
- 4.227
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydınKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
Ne aldinnBen hazırlamadım canım hastane çantamı bile yeni sipariş veriyorum![]()
Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
tebrikler saglikli mutlu omru olsunKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
gözün aydın canım kızına kavuştun en kısa zamanda kucağında olur inşallahKızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel kiÇokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
![]()
aynı sebepten uyuyamadım sürekli derin nefes alıp iç çekiyorum sular kesik bi de stres oldum iyice saatlerdir su yok bebiş de durmuyo hiç esniyorum hep oksijen yetmiyo galibaNefes darlığından uyuyamadım bu gece niye böyle oldu ki. Nefes darlığı çeken oldu mu hiç aranızda. Yastığımı falan yükselttim işe yaramadı![]()
Ne aldinn
2 gündür belimden bir ağrı giriyordu ve vajinada baskı artmıştı. Karnım ritmik sertleşiyordu. Kesinlikle anlıyorsun sancıyı ama ben o kadar çok rahatsızlandım ki hamilelik boyunca wşime söylemedim. Bana öyle geliyor diye düşündüm. Sabahta kontrole gelince sancıların 4 dk bir şeklinde sıklaştığını gördük. Hatta ebe bana nasıl sesin çıkmıyor dedi. Çok sancın var dedi. Bilmiyorum dedim. Kendimi nasıl şartladiysam bana öyle geliyor diye. Zaten plasenta yaşlanmaya başlamış, kordon dolanmış, bebekte kanala inmişti. Durdurmaya gerek yok dedi doktor. Ama işte küvöze aldılar. Kucağıma alamadım. İnşallah çabuk çıkarNebileyim2328 Oldu mu doğumun canım. İyi olunca yaz merak ettim. Bide sancın nasıldı benim de arada bir oluyor özellikle akşam ve geceleri ama doktor kontrolümü bekliyorum. Seninki nasıl bir sancıydı
Çok şükür iyiyim. Ağrılar ilk 1 saat çoktu ama sonrasında epey hafifledi. 5 defa yürüdüm. 3 saat arayla da süt sağıyorum. Az az geliyor. Kızımda küvözden çıkınca daha iyi olacaĝımNebileyim2328 canım çıktın mı doğumdan? Nasılsın?
Nebileyim2328 canım çıktın mı doğumdan, nasılsın?
Nebileyim2328 evet baya oldu canım merak ettik. İyi misiniz ?
Hepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel bir kızım oldu ki anlatamam. Birde kucağıma alıp koklayabilirsem daha ne isterim. Camın arkasından 5 dk gördüm. Bir ağlamayı denedi beceremediAyyy inanmıyorum yeni gördüm kızzzz ne oluyor bize hepimiz 35te elendik. Dualarım seninle canım arkadasım allah yardımcın olsun, hersey günlük güneşlik olsun inşallahnasılsın şimdi??
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah en kısa zamandaHepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel bir kızım oldu ki anlatamam. Birde kucağıma alıp koklayabilirsem daha ne isterim. Camın arkasından 5 dk gördüm. Bir ağlamayı denedi beceremediMememden küçük yüzü var. Çok şükür kilosu da fena değil. 2495 gram. Duygularım çok karışık. Bugün doĝuracağımı asla tahmin edemezdim. İnşallah rabbim sağlıkla en kısa sürede küvözden çıkmasını nasip etsin
![]()
Yaptım canım Yaptım. Çok güzel pamuk gibi bir kızım olduAa Doğum yaptı mıı?Nebileyim2328
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsinHepinize çok teşekkür ederim. O kadar güzel bir kızım oldu ki anlatamam. Birde kucağıma alıp koklayabilirsem daha ne isterim. Camın arkasından 5 dk gördüm. Bir ağlamayı denedi beceremediMememden küçük yüzü var. Çok şükür kilosu da fena değil. 2495 gram. Duygularım çok karışık. Bugün doĝuracağımı asla tahmin edemezdim. İnşallah rabbim sağlıkla en kısa sürede küvözden çıkmasını nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah çabucak çıkar da doya doya kollarımSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah en kısa zamanda![]()
Solunum için biraz desteğe ihtiyacı varmış. Onun dışında birsey söylemediler. İnşallah kısa sürede bunu da atlatırız. Bebek doktoruna ısrarla durumu iyiye gidiyor mu diye soruyorum kötüye gitmiyor demek daha doğru diyor. İnşallah Rabbım bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. Hepiniz vaktinde sağlıkla kavuşunca bebeklerinizeHayırlı olsun Allah analı babalı büyümesini nasip etsinKilosu da haftası da iyi neden küvöze girdi acaba?
Korkmayın eminim sağlıklı şekilde kucağınıza alacaksınızdır çünkü maşallah kilosu da gayet iyi haftası da çok erken değil. Dediğiniz gibi en fazla kısa süre desteğe ihtiyacı vardır solunum ile alakalı. Onun da çok uzun süreceğini sanmıyorum. İnşallah bir an önce bebeğinizi de alır evinize gidersinizSolunum için biraz desteğe ihtiyacı varmış. Onun dışında birsey söylemediler. İnşallah kısa sürede bunu da atlatırız. Bebek doktoruna ısrarla durumu iyiye gidiyor mu diye soruyorum kötüye gitmiyor demek daha doğru diyor. İnşallah Rabbım bu süreci kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. Hepiniz vaktinde sağlıkla kavuşunca bebeklerinize![]()
Amin canım inşallah çabucak çıkar bebeğim. Artık benimde dualarım kalanlarla beraber. Rabbım hepinize sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsinCanımmm gözün aydın.. çok şükür kavuştun yavruna. İnşallah en kısa sürede yanına koynuna almak da nasip olsun.kilosu falan çok güzel maşallah biran önce toparlanır çıkar Allahın izniyle.
![]()
Yaaatebrikler saglikli mutlu omru olsunsaglikla buyutun prensesi. ya bu gun sabah kimler dogurur sirada kim var diye konusuldukta aklima sen gelmistin bilemiyorum neden hiss etmisdim sanki kendimde sok olduk gorunce. bebisinde insallah daha guclu olarak gelecek kucagina hic merak etme zor olani atlatdiniz
İnşallah canım. Dualarınızı eksik etmeyingözün aydın canım kızına kavuştun en kısa zamanda kucağında olur inşallah![]()
genel anestezi ile ilgili sıkıntı yaşadın mı ben de genel düşünüyorum çünküAmin canım inşallah çabucak çıkar bebeğim. Artık benimde dualarım kalanlarla beraber. Rabbım hepinize sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin
Yaaaİnşallah canım. Sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi. Kendime gelir gelmez bebeğimi görmek için öyle bir ayaklandım ki, ne ağrı ne sancı gördü gözüm.
İnşallah canım. Dualarınızı eksik etmeyin![]()