• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏
Canikom öyle minik oluyolar ki vaktinden önce doğunca 🥹 bakıyorum kızıma allahım minnacık nasıl narin nazenin bişey. İnsan hiç kıyamıyor.

Annelik ne kadar değerli ya yavrunu görebilmek için 4 kez yürümüşsün. Yanında olsa belki hiç yeltenmeyecektin yürümeye. Yürekten tebrik ediyorum seni kuzum şükür sağ salim doğurdun. Bundan sonrası artık su gibi akar sen merak etme. Önce sen bi iyileş ki yavruna da faydan olsun. Bol sıvı al güzel beslen, hoşaf süt yapıyor yakınların bol bol kaynatsın sana. Bir de bestlak damla aldır bence hemen eşine eczaneden
Ömrü uzun olsun allah analı babalı büyütsün bebişini 🥹🥰🧿

Kızlar erken doğum olursa vajinal doğum olma ihtimali nedir biliyor musunuz? Şimdiye kadarki erken doğumlar hep sezeryan oldu sanırım
bebeğin pozisyonuyla alakalı o durum biraz yani kanala falan yerleşmiş olmasıyla ilgili. geçen hafta arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 35. haftasında suyu geldiği için acil doğuma alındı ve normal doğum yaptı. her ikisi de gayet sağlıklı çok şükür ve arkadaşım normalde sezeryan düşünüyordu ama bebek kanala girdiği için mecburen vajinal doğumla devam ettiler. ama kısa ve kolay bir doğum olmuş öyle söyledi :)

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏
Ouyy en kısa zamanda kavusun inşallah canım 🥹♥️ sağlıklı upuzun ömrü olsjn kızçeniiinnnnn🥹🧿

Kızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi
Gebelik zehirlenmesi karında yapmaz kaşıntı canım karnın kurumustur ya da büyüdüğünden gerilmiştir güzelce nemlemdir , artık karınlar büyüdü cok normal benimde kaşınıyor🫠

Kızlar uyku tulumu konusunda ben de çok kararsız kaldım ya kış çocuğu olacak çocuklarımız onun için almayı düşündüm önce ama ev yeterince sıcak olur diye düşünüyorum bebek de çok küçük olacak gerek olur mu emin de olamıyorum. Siz aldınız mı?
Normal tulumun içinde body giydirip öyle yatırcam ben, zaten kundak yapıcam bide aşırı kalım bişeyle uyutmayayım dedim☺️

bebeğin pozisyonuyla alakalı o durum biraz yani kanala falan yerleşmiş olmasıyla ilgili. geçen hafta arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 35. haftasında suyu geldiği için acil doğuma alındı ve normal doğum yaptı. her ikisi de gayet sağlıklı çok şükür ve arkadaşım normalde sezeryan düşünüyordu ama bebek kanala girdiği için mecburen vajinal doğumla devam ettiler. ama kısa ve kolay bir doğum olmuş öyle söyledi :)
Bunu duymak çok iyi geldi iki doğum şekli de biraz korkutuyor ama sezeryan daha çok korkutuyor beni 🫠

İnşallah canım. Camın arkasından izlemek ve kucağına alamamak çok zormuş. Sütüm de yok. Doğumdan önce geceleri süt akıyordu. Şimdi neden gelmiyor anlamadım. İki memeden zar zor 2 ml süt geliyor. İnşallah senin kizucuĝunda bir an evvel toparlanır, yanına gelir. Senin sütün gelmeye başladı mı?
Çok geçmiş olsun canım ben inanıyorum çok sürmeyecek bu ayrılık en kısa zaman da toparlanıp kollarına gelecek minnos kızın 😍 sen nasılsın var mı agrilari. Canım

Bunu duymak çok iyi geldi iki doğum şekli de biraz korkutuyor ama sezeryan daha çok korkutuyor beni 🫠
Ben de her şey yolunda giderse vajinal doğum istiyorum. Mental olarak hazırlıyorum kendimi olumsuz hikayelerden ziyade yabancı ya da yerli pozitif doğum hikayeleri izlemeye çalışıyorum. Youtube keşfetim doğum vloglarıyla doldu 😄 Sezeryanın iyileşme süreci ve ameliyat oluşu korkutuyor beni de. Siz de hep olumlu düşünün, şartlar neyi gösterir bilinmez ama düşünce gücü de yadsınamaz 🥰

Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil 🤣 ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim

Ben de her şey yolunda giderse vajinal doğum istiyorum. Mental olarak hazırlıyorum kendimi olumsuz hikayelerden ziyade yabancı ya da yerli pozitif doğum hikayeleri izlemeye çalışıyorum. Youtube keşfetim doğum vloglarıyla doldu 😄 Sezeryanın iyileşme süreci ve ameliyat oluşu korkutuyor beni de. Siz de hep olumlu düşünün, şartlar neyi gösterir bilinmez ama düşünce gücü de yadsınamaz 🥰
Ay ben hiç bakmiyorum. Youtube ne kiz. Instagramda karsima ciksa geciyorum. Gebe okununda her annenin süreci farklidir demişti ebe. Kimi inanılmaz rahat geçiriyor kimi çok zorlanıyor.
O yüzden bakipta boşuna stese girmeye gerek yok bence.
Yaşayıp görücez🤣

Kizlarrrrr bende doguruyorum ama bu gun degil 🤣 ayin 16 a aldik randevuyu 16 si sezaryan oluyorum bebisin suyu azalmis bekletemeyiz dedi doktor. aslinda yarin gel yapalim dedi ben kendim istemedim 1 gun islerimi toparlayayim dedim. 1 gun sonra sezaryen olacak ayyy cok korkuyorum yaaa karisik duygular icindeyim elim ayagima dolandi kendimi 22 si diye hazirlamistim
Ayyy canim hayirli olsun. Bebişin suyunu azaldiğini hissettin mi

Sağlıkla gelsin yavru 🙏🏻 benim de ödüm kopardı herhalde yarın gel al deseler 🙈 sağ sağlim kavuşun inşallah 🙏🏻

Back
X