• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Merak ettim neden orda olacak doğum nerden nereye gidiyorsunuz
Yurt dışı falan mı ?
Yok yurtdısından yeni geldim ailemin yanında duruyordum birkaç aydır. Kendi evim baska yerde. Eşimde yeni geliyor yurtdisindan ben ondan önce geldim. Aile evinden kendi evime geçicem yani. Hiç istemiyorum o ayri…

Doğum hikayesi sıkıntılı olanlar sonrasında sıkıntı çekenler biz de çekelim mi istiyorlar anlamıyorum canım ciğerim kuzenim daha bugün dedi bana bi doğur görücem seni uyku uyuyamayacaksin şöyle olacak böyle olacak biz salağız sanki zorlukları bilmiyoruz moral ver di mi 😏 ben de grubumuzdan çok memnunum hepsine tek tek teşekkür ederim 💕
Ayy geçen ay aynısı geldi başıma ya. En sevdiğim kuzenim, normal doğum istiyorum diyorum ve çok mutluydum o an sohbet ederken, limon sıktı direk keyfime ve böyle bi şey en yakınımdan beklemezdim ya. Söylediği şey sen normal doğumu kolay sanıyorsun ama benim şöyle oldu.(burada yazıp korkutmak istemiyorum kimseyi). Ben takmıyorum ama artık kimseyi, mutlu olmak insanları mutsuz ediyor yeni moda bu herhalde 😂😂😂

Tansiyon yine yüksek canım 150/90 . Sancı öğlen yoktu ama şuan mideme vuran ağrılarım var. Sancı çıktığında fark ettim hep mide ağrım oluyor. Umarım şuan sancım yoktur akşama yine çekilecek nst
Hastanede misin hala ay yaa ❤
Benim de tansiyon problemi var😞

Ayy geçen ay aynısı geldi başıma ya. En sevdiğim kuzenim, normal doğum istiyorum diyorum ve çok mutluydum o an sohbet ederken, limon sıktı direk keyfime ve böyle bi şey en yakınımdan beklemezdim ya. Söylediği şey sen normal doğumu kolay sanıyorsun ama benim şöyle oldu.(burada yazıp korkutmak istemiyorum kimseyi). Ben takmıyorum ama artık kimseyi, mutlu olmak insanları mutsuz ediyor yeni moda bu herhalde 😂😂😂
Delirenler herkes delirsin istiyor 😂 ben de sallamiyorum artık her bebek bir değil deyip geçiyorum

Amaa herkesin lafinda tek bir sonuç var. Görünce kokusunu içine çekince her şey rüya gibi geride kaliyor🥹🥲🤍🤍

Bende aylar sonra ilk defa doğumdan sonra özel bölgemi üstten görebildim bugün ve çok şaşırdım 😁 aaa sen burda mıydın kız dedim 😁
İl

ayyy şaka yapıyorsun yaaaaa 😦 kimbilir nasıl korkmuşsundur ama doğumun da hakkını verdik desene 😂
Çok yıprandın yoruldun ama şuan senin adına o kadar mutluyum ki sağ salim yavruna kavustuğun için. Her kontrolde ayrı bi mevzudan canını sıktılar
Nasıl şimdi bebeğin durumu canım iyi mi ?
Kuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acaba 😅
Süreç hızlı olunca korkmaya fazla fırsatım olmadı kız. Valla ne yalan söyleyeyim çok erken oldu ama bir yandan da karnımdayken müdahale edilemeyecek bir şey olmadığı için mutluyum. Oğlumun durumu bugün daha iyiymiş. Burundan basit bir solunum desteği alıyor. Entübe değil çok şükür. Beslenmesi artmış 🥹
Leblebi diye yazdım😄
Evet ya Merve’yle de 9 oluyor

Çilek leblebi kurabiye Merve memurhanım puxhu neptun naznaz nebileyim😄
Çilek, leblebi, kurabiye diye sıralayınca bir gülesim geliyor 😀

Yarın doğuma girenler sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizi de habersiz bırakmayın🙏🙏 bende yarın sabah kontrole gidicem ve kasılma önleyici ilacı bırakıcaz ki şuan bile yarı kasılıyım😂 bakalım nolcak hemen gelir mi yoksa bir iki gün geçer mi? Yada kasılmalar kendi kendine geçerde bir hafta daha mı kalır herşey belirsiz çok merak ediyorum🙃 sağlıkla doğru zamanda gelir inşallah hepimizin bebeki🥰💕

N Neptunnn N naz-nazz Bu gece nasıl uyuyacaksınız çok heyecanlı 😍
ben uykucu biriyim 🙊😀 uykumda geliyor ama bir tarafta da heyacan korku karisik duygular dusunceler icindeyim. bir diyorum sabah olsun birde gec olsun istiyorum. kendimi evi toparlamaya verdim biraz kafam dagilir diye. bebeyin suyu azaldigi icin erken yapiyor sezaryeni doktor aslinda 15 i yapalim dedi ama ben 16 istedim. o da kafama takildi ya bisey olursa 1 gun uzatdim diye kendimide sucluyorum istemeden 😐 insallah sag salim kavusurum

Kuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acaba 😅
Süreç hızlı olunca korkmaya fazla fırsatım olmadı kız. Valla ne yalan söyleyeyim çok erken oldu ama bir yandan da karnımdayken müdahale edilemeyecek bir şey olmadığı için mutluyum. Oğlumun durumu bugün daha iyiymiş. Burundan basit bir solunum desteği alıyor. Entübe değil çok şükür. Beslenmesi artmış 🥹

Çilek, leblebi, kurabiye diye sıralayınca bir gülesim geliyor 😀
Aşko benim karnım çok çabuk söndü biliyor musun 60la doğuma girdim 55le doğumdan çıktım😂 şuan normal göbekli bir türk kadınıyım djdhdj

Oyyy beslenmesi arttığı zaman çok çabuk toparlanıyor allah nazarlardan saklasın. Sende dinlenip gücünü toplamaya calıs gece uykularını güzel uyu ki bebek geldiğinde yıpranık olma. Fırsat budur deyip değerlendir bebişine daha iyi bakabilmek için💕

Sen hep hamileliğin boyunca stresli geçirdin ya aslında şuan doğdu gözünün önünde ve 7/24 hastanede kontrol altında. Evet erken doğdu biraz ama bi taraftan da iyi oldu. Beslenmesi de artmış inşallah hızlı toparlanır artık. 🙏

Son düzenleme:
ben uykucu biriyim 🙊😀 uykumda geliyor ama bir tarafta da heyacan korku karisik duygular dusunceler icindeyim. bir diyorum sabah olsun birde gec olsun istiyorum. kendimi evi toparlamaya verdim biraz kafam dagilir diye. bebeyin suyu azaldigi icin erken yapiyor sezaryeni doktor aslinda 15 i yapalim dedi ama ben 16 istedim. o da kafama takildi ya bisey olursa 1 gun uzatdim diye kendimide sucluyorum istemeden 😐 insallah sag salim kavusurum
Ay hayır yaa sakın böyle düşüncelere girme yârın harika bir gün olacak bebişin kucağında olacak, reflü bitecek, bel ağrıları bitecek , sağdan sola un çuvalı gibi yuvarlanmak son bulacak😂

Bir sakıncası olsa doktor müsaade etmezdi kalbini ferah tut. Şimdi zihin illa ki takılacak bir şey arıyor. Allah güzel doğumlar versin inş

Olumsuz şeyler düşünme zaten çok tehlikeli bir durum olsaydı acil alınması gerekseydi emin ol doktorun asla müsade etmezdi. Yarın hayatında hep hatırlayacağın çok güzel bir gün öyle düşün 😍

Back
X