• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ay sizle aynıyız sanırım benimde annem 25inde gelecek 32 aylıkta bi kızım var 🤣 cumartesi belli olacak tarih ilk başta 3 kasım diye konuşmuştuk ama 39 a kadar sabredebilecek miyim bilmiyorum🫠 sizinde sezaryen galiba değil mi?
Evet sezeryan. İlki de öyleydi. Baya benziyormuş durumumuz 😂 bende 1 Kasım diye konuşmuştuk ama akşamları kasılmalar sıkışmalar baya oluyor bikaç gündür. Fark etmiyorsa iki gün geriye çekelim Ekim ayında doğsun dedim içime öyle geldi birden açıkçası Allah tarafından sanki öyle bi yönlendirme geldi içime 😅 sonuçta doğacakları günü saati Rabbim biliyor. Biz vesile oluyoruz böyle gün seçtiğimizi sanıyoruz sadece. Ama dediğim gibi değiştirme iç güdüsü geldi birden çok güçlü bi şekilde 😂 gün seçemedim diyen arkadaşa da yazmış olayım burdan canım Rabbim biliyor eninde sonunda zaten sana seçtiren de o. Seçtiğin halde başka günde doğumu başlatanda o. Müdahale ediyormuş gibi düşünme yani o müdahaleyi ettiren de Rabbim 😍

Banada devlette 37 diyorlardı hep. Ama kendi doktorum beklemeyecek o kadar galiba. Protein kaçağı yokken bile geçen hafta alalım diyordu. Yarın belkide tarih verecek bilmiyorum. Bende beklemek istiyorum ama doktor riske atmak istemiyor heralde..
Sürekli başım ağrıyor. İnş. 36 yı görürüm diyorum
Senin 34 dimi şuan. Daha az kaldı aslında. Üzülme canım bebişlerimiz için moralimizi yüksek tutalm . Bazen ben hastanede olsam daha mı iyi olurdu diyorum
34+6 yım. Hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olur inşallah canım. Allah'ım sana da inşallah gönlüne göre bir doğum nasip eder 36 yı görürsün. 🤲🩷

Puxhu Puxhu C cilekcanavari M mrv2309 memurhanim memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
Ben monchi aldım makineyi çok memnunum göğüs ucum yara olmadı, masaj özelliği olması da mastit olmamı engelledi. İlk gün gecelik giydim wcde falan rahat ettim

Kızlar rezalete bakın yaaa
C748F48D-5FC3-42BB-B99B-60D4FC8A1C9E.webp
gerçekten hayaller hayatlar oldum modum öyle düştü ki , kartondan böyle parlak vs bisey beklerken a4 kâğıdına çıkartıp yollanmış , çoğu kırılmış kolonyalar akmış valla yani . Şimdi dijital baskı yapan matbaa arıyorum . Gelmesi 10 gün sürüyor bunların yeniden yaptırmam imkansız bebek gelirse diye .

Eklentiler

• IMG_6973.webp
    IMG_6973.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar rezalete bakın yaaa Eki Görüntüle 3659830 gerçekten hayaller hayatlar oldum modum öyle düştü ki , kartondan böyle parlak vs bisey beklerken a4 kâğıdına çıkartıp yollanmış , çoğu kırılmış kolonyalar akmış valla yani . Şimdi dijital baskı yapan matbaa arıyorum . Gelmesi 10 gün sürüyor bunların yeniden yaptırmam imkansız bebek gelirse diye .
Ay csnm bu ne böyle sayfa bunumu göndermiş kargodanı olmuşş tam anlamadım hiç moraliniii bozma canm bulursun yetişir inşallajj

Back
X