• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Lütfen aklınıza geldikçe Boran Ali’me dua edin güzel anneler. İçim paramparça..
Bi an önce iyileşsin Boran Alicim Allah şifa versin canım 🙏

Ciğer geliştirici yapıldıktan 4 gün sonra doğdu miniğim. İğne tam etkin haldeydi yani. Herhangi bi sağlık sorunu olmadı cok şükür

Nstde cıkmıyorsa kasılma yoktur önlem için veriyolardır nidicardı. Doğum yapana kadar hareketsiz istirahat yapmanı önerecek muhtemelen doktorun. Moralini yüksek tut bol bol dinlen ♥️ Allah tüm annelerin yardımcısı olsun ne zorlu bi yolculuk
O süreçte hastanede yatıyordun yani. 32+4 teyim.34 e kadar burda kal bakalım diyorlar. Zaten 2 haftadır yatıyordum 2 hafta daha yatıcam. Evet mümkün mertebe yatakta yatar pozisyonda olacagım gibi. Her şey atlatılıyor, Allah büyük dert vermesin insallah ama insan daha hassas oluyor. Benim kortizon saatim geliyor, gerilmeye basladım nasıl dayanıcam diyorum. Sorunsuz gecsin gitsin inş

kızlar yemek yedikten sonra böyle bir darlık karnınızda sertleşme oluyor mu son haftalarda yapılabilecek bir şey var mı rahatlamak için
hep oluyo aylardır eğer çok az yersem olmuyo sadece baya böyle içimde kaya taşları varmış gibi 🪨 eşim karnıma her dokununca şok oluyo🥲 1-2 saate geçiyo bi de sol yan uzanıyorum

normalde iştahım yoktur karnım acıktı 1 kase çorba ve 1 kase fasulye yemeği yedim biraz ekmekle beraber davul gibi oldum çok rahatsız etti karnım da aşırı sertleşti
hep oluyo aylardır eğer çok az yersem olmuyo sadece baya böyle içimde kaya taşları varmış gibi 🪨 eşim karnıma her dokununca şok oluyo🥲 1-2 saate geçiyo bi de sol yan uzanıyorum

Merhaba kızlar. Bir yandan sizi üzmek istemiyorum bir yandan da çaresiz hissettiğim için dayanamadım. Dua istemeye geldim. Oğlumu gördük bugün. Bağırsaklarındaki enfeksiyon ağırlaşmış. Durumu kritik dediler.
Ah canımın içi.. her şey çok güzel olacak boran alişimiz hemencecik toparlayacak inşallah.. tüm dualarım sizinle. Sen karnını gördün mü şişkin gibi miydi

normalde iştahım yoktur karnım acıktı 1 kase çorba ve 1 kase fasulye yemeği yedim biraz ekmekle beraber davul gibi oldum çok rahatsız etti karnım da aşırı sertleşti
aa fasulye gaz da yapmıştır o da fena oluyo hatta ağrı yapıyo bende

ben geceden beri ölcem kalçam ve lim arasında kalçamın içine kramp girmiş sanırsm sabah iyidim yine kötü oldum :( bel ve kalçamdan yürüyemiyorum resmen
Bnde aynı canım yaa tam ortası yürürken falan mahvediyor doktoruna fakan sordunmu normal mi bu
20 güne yaklaşık böyleyim , ama benimki zorlamadan dolayı . Dr parol iç dedi geçen gün 4 tane içtim bazen bağırtıyor bazen iyi
Ezilmiş gibi son 2 gündür de . Yürümem yavaşladı iyice
Parol rahatlatıyormu canm normal mi bu duru

Ahh kuzum inşallah atlatacak Boran Alimiz dualarım sizinle sağ salim çıkacaksınız inşallah

Rabbim şafi adıyla şifa versin🙏 Boran Ali’mize mübarek cuma günü bütün dualarımız onunla. İnşallah güzel haberlerle gel.🙏💞 anasının kuzusu sağlıkla bi an önce koynunu doldursun.

Canımmm tabi ki ederiz.. eşim namazlarını kılıyor onada söyledim Boran Ali ye dua et namazında nolur diye… Rabbim en kısa sürede şifa versin yavruna sana da sakinlik sabır versin inşallah 🙏

Bnde aynı canım yaa tam ortası yürürken falan mahvediyor doktoruna fakan sordunmu normal mi bu

Parol rahatlatıyormu canm normal mi bu duru
Tek kullanabileceğim ilaç ilk başlarda dedim etki etmez bu kadar ağrı sızıya ama boşa direnmişim . Dene sağa sola dönerken bile acı yok oluyor 🙏🏼

O süreçte hastanede yatıyordun yani. 32+4 teyim.34 e kadar burda kal bakalım diyorlar. Zaten 2 haftadır yatıyordum 2 hafta daha yatıcam. Evet mümkün mertebe yatakta yatar pozisyonda olacagım gibi. Her şey atlatılıyor, Allah büyük dert vermesin insallah ama insan daha hassas oluyor. Benim kortizon saatim geliyor, gerilmeye basladım nasıl dayanıcam diyorum. Sorunsuz gecsin gitsin inş
34+6da sancım başladı hastaneye gittik aynı gün yatışım yapıldı 2 gece kaldık hastanede sonra taburcu oldum. Evde istirahat ve günde 8 doz nidicard kullanarak. Ama benim bebiş doğum kanalına girmiş çoktan. 35+4te kontrole gittim ve ertesi gün sezaryen için sözleştik. Sonra da işte vahşi kelebeğimi kucağıma almıs bulundum😍

Yaa bende bugün bir ağlıyorum bir susuyorum, ağlayacak birsey yok diyorum kendime. Duaların gücüne çok inanıyorum ben. Kimin duası kime geçer bilinmez. O yüzden o kadar kıymetli ki yazdıkların, kalbinden geçirdiklerin 🙏🥹 Şu doğum sürecimde o kadar çok kırgınlıklarım var ki bazı insanlara, bu beni daha da duygusal yapıyor. Bir yandan da birbirimizi hiç görmediğimiz ve muhtemelen de görmeyeceğimiz insanlarla kurulan bu bağ ve destek çok fazla şeyi sorgulamamı sağlıyor. Çok çok ama çok teşekkür ediyorum. Bugün bana bir kalp ferahlığı oldun..Rabbım önüne çıkarsın iyiliğini 🤲🩷
Ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki, ne kadar kendi kendine bi şey yok gibi yapsanda olmuyor öyle. İnsanın kendi kendini teselli etmesi bu bambaşka bi şey Allah kimseye yaşatmasın. İyi ki burayı bulmuş ve Kasım annelerinden olmuşum. Hepiniz çok kıymetlisiniz. Benim içinde öyle canım birbirimizi kalpten yanındayız.Bebeklerimizi kucağımıza alalım hepimiz daha buralarda kırkını çıkartıcaz bebeklerimizin🐣Bebeğinin durumu zaten senin için yıpratıcı bir süreç. İnsan destek bekliyor yakınlarından ama napalım olmuyorlarsada. Keser döner sap döner boşver takılma eşine bebeğine odaklan. biz zaten hep buradayız birbirimize destek olacağız 💞

Canımm, bol bol dua edeceğim Boran Ali için. Bebekler tahmin ettiğimizden çok daha güçlüler. O yüzden iyileşip sağlıkla kucağına gelecek inşallah 🌸🙏🏻🤍

Back
X