• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Çekmecelere zaman zaman girişiyordum. Son çekmece de bitti gazam mübarek olsun (bayır nolamaz şaka yapıyorum)

Çekmecelere zaman zaman girişiyordum. Son çekmece de bitti gazam mübarek olsun (bayır nolamaz şaka yapıyorum)
Ben geçen hafta bitirdim çekmeceleri ama daha gelen giden yok 🤣 İrem Helvacıoğlu da doğurmuş ben artık tamamım haftaya falan doğurabilirim 40 a kadar bekleyecek halim kalmadı artık 😂

Ben geçen hafta bitirdim çekmeceleri ama daha gelen giden yok 🤣 İrem Helvacıoğlu da doğurmuş ben artık tamamım haftaya falan doğurabilirim 40 a kadar bekleyecek halim kalmadı artık 😂
O da baya kilo almıştı di mi. Zamanında mı doğurdu acaba😂 Bu arada bugün 3 kilo çıktık. Sizin kaçtı en son

O da baya kilo almıştı di mi. Zamanında mı doğurdu acaba😂 Bu arada bugün 3 kilo çıktık. Sizin kaçtı en son
Onu bende merak ediyorum ya kaçıncı haftasında doğurdu acaba😂 Çarşamba günü 3300 dük bizde. Hocam 40 a kadar durmaz demi dedim doktorumda hiç tüyo vermiyor ne zaman isterse o zaman gelir diyor 😂 Son haftalar da ilk haftalar kadar stresliymiş gerçekten.

küçük dediği de 2900 yani neresi küçük kız😁 sağlıklı olsun da takılma bence belki senin kız şimdiden diyete başlamıştır içerde süslü🤣 genelde zaten doktorlar iri bebek istemiyo evet sevimli duruyolar ama allah korusun sağlık problemleri de olabilir şeker falan ben de senin gibi bu zamana kadar aşırı kafaya takıp doktorumu darlıyodum ilk aydan beri önden gitmesine rağmen bi kere demiştim 3 gün sonra yine geliyim mi kaç gram aldı bakalım😁😁 artık saldım ama çok az kaldı zaten sadece kahveyle kahvaltı yaptığım günleri özledim🤣
Ayyy canım ne güldürdün beni teşekkür ederim haklısın biraz abarttım ne bileyim ya ben anayım diye bağırıyorum evin içinde 🤣🤣

R rose-bahar Seninle günlerimiz aynı ya seninde karnın indi mi aşağı biraz. Benimkinin tekmeleri artık göbeğimin biraz üstüne geliyor. Göğsümün altı biraz boşaldı rahatladı gibi.

Onu bende merak ediyorum ya kaçıncı haftasında doğurdu acaba😂 Çarşamba günü 3300 dük bizde. Hocam 40 a kadar durmaz demi dedim doktorumda hiç tüyo vermiyor ne zaman isterse o zaman gelir diyor 😂 Son haftalar da ilk haftalar kadar stresliymiş gerçekten.
Ayyy gerçekten benim doktorumda hep öyle diyor sinir oluyorum ne zaman isterse diyor insan bir tahmin eder 🥹

Kızlar aranızda bebeği transvers yani yan duran var mı?
o nasıl oluyomuş seninki yan mı dönmüş benim en son kafa aşağıdaydı ama şekil değiştiğini düşünüyorum çünkü sırtının olduğu yer yumuşak ve dönme hareketleri yaptı sanki

Ayyy gerçekten benim doktorumda hep öyle diyor sinir oluyorum ne zaman isterse diyor insan bir tahmin eder 🥹
Evet ya koca uzman doktor ultrasonda görmesine rağmen tahmin yapmıyor. Komşu teyzeler karnından, yüzünden tahmin yapıyor 🤣 Dün öyle tahmin aldım seninki 38,39 gibi doğar en geç dediler.

Emzirme yastığı alan var mı kızlar? Baktım ama sanki sönük gibi görünüyorlar böyle dolgusu iyi alıp memnun kaldığınız bir şey varsa beni linkleyin lütfen 😂😂
Emzirme yastığı hayat kurtaran birşey resmen kızımı üzerinde büyüttüm diyebilirim çok rahatlık sağlıyor, iyi ki almışım dediğim eşyalardan olmuştu, kayınvalideme yollamıştık evde yer yok diye o da atmış şimdi şunu aldım,
ama kızımın ki daha güzeldi böyle dikdörtgenimsi daha büyüktü ona benzer bulamadım malesef bu sefer

R rose-bahar Seninle günlerimiz aynı ya seninde karnın indi mi aşağı biraz. Benimkinin tekmeleri artık göbeğimin biraz üstüne geliyor. Göğsümün altı biraz boşaldı rahatladı gibi.
Evet benim de öyle, tam ne zaman başladı bilmiyorum ama oldu biraz. Kaburgalarım da rahatladı bir ara çok baskı ağrı oluyordu.

Evet ya koca uzman doktor ultrasonda görmesine rağmen tahmin yapmıyor. Komşu teyzeler karnından, yüzünden tahmin yapıyor 🤣 Dün öyle tahmin aldım seninki 38,39 gibi doğar en geç dediler.
Günlerimiz aynı ya hangimiz önce doğuracak merak ediyorum. Seninkinin maşallahı var 300 gram önde belki önce davranır. Sen önce doğurursan beni ayrı bi heyecan basar ensemde hissederim doğumu😂

Günlerimiz aynı ya hangimiz önce doğuracak merak ediyorum. Seninkinin maşallahı var 300 gram önde belki önce davranır. Sen önce doğurursan beni ayrı bi heyecan basar ensemde hissederim doğumu😂
Sorma ya her kontrolde ilk önce kilosunu soruyorum doktor iri gidiyor dedikçe takıntı oldu. Kiloya göre doğmuyorki canım sen de benden önce doğurursan aynı heyecan beni basar artık 🤣

Back
X