Banada öyle geliyor zaten az yiyordum bu sefer nasıl olduysa 2 tabak yemek yedimÇok yersem evet canım. Sanırım bu son ayda bir öğünü birkaç seferde yemek lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada öyle geliyor zaten az yiyordum bu sefer nasıl olduysa 2 tabak yemek yedimÇok yersem evet canım. Sanırım bu son ayda bir öğünü birkaç seferde yemek lazım![]()
Ben de almamıştım ama bir videoda gördüm pozisyon rahatlığı sağlıyor diye ben de alacağımBEn aldm canim, ebebekten. Gayet iyi yeterli geldi bana. Kizimda almamistim cok eksikligini hissettim o yuzden bunda hemen aldim tavsiye ederim muhakkak kullanirsin![]()
Ben geçen hafta bitirdim çekmeceleri ama daha gelen giden yokÇekmecelere zaman zaman girişiyordum. Son çekmece de bitti gazam mübarek olsun (bayır nolamaz şaka yapıyorum)
O da baya kilo almıştı di mi. Zamanında mı doğurdu acabaBen geçen hafta bitirdim çekmeceleri ama daha gelen giden yokİrem Helvacıoğlu da doğurmuş ben artık tamamım haftaya falan doğurabilirim 40 a kadar bekleyecek halim kalmadı artık
![]()
Onu bende merak ediyorum ya kaçıncı haftasında doğurdu acabaO da baya kilo almıştı di mi. Zamanında mı doğurdu acabaBu arada bugün 3 kilo çıktık. Sizin kaçtı en son
Ayyy canım ne güldürdün beni teşekkür ederim haklısın biraz abarttım ne bileyim ya ben anayım diye bağırıyorum evin içindeküçük dediği de 2900 yani neresi küçük kızsağlıklı olsun da takılma bence belki senin kız şimdiden diyete başlamıştır içerde süslü
genelde zaten doktorlar iri bebek istemiyo evet sevimli duruyolar ama allah korusun sağlık problemleri de olabilir şeker falan ben de senin gibi bu zamana kadar aşırı kafaya takıp doktorumu darlıyodum ilk aydan beri önden gitmesine rağmen bi kere demiştim 3 gün sonra yine geliyim mi kaç gram aldı bakalım
artık saldım ama çok az kaldı zaten sadece kahveyle kahvaltı yaptığım günleri özledim
![]()
Normal dedi bana ben hala calisiyorum uzun süre oturduğum icinde oluyormuş. Benim ağrılarıma da parol iyi geliyorBnde aynı canım yaa tam ortası yürürken falan mahvediyor doktoruna fakan sordunmu normal mi bu
Parol rahatlatıyormu canm normal mi bu duru
Ayyy gerçekten benim doktorumda hep öyle diyor sinir oluyorum ne zaman isterse diyor insan bir tahmin ederOnu bende merak ediyorum ya kaçıncı haftasında doğurdu acabaÇarşamba günü 3300 dük bizde. Hocam 40 a kadar durmaz demi dedim doktorumda hiç tüyo vermiyor ne zaman isterse o zaman gelir diyor
Son haftalar da ilk haftalar kadar stresliymiş gerçekten.
o nasıl oluyomuş seninki yan mı dönmüş benim en son kafa aşağıdaydı ama şekil değiştiğini düşünüyorum çünkü sırtının olduğu yer yumuşak ve dönme hareketleri yaptı sankiKızlar aranızda bebeği transvers yani yan duran var mı?
Evet ya koca uzman doktor ultrasonda görmesine rağmen tahmin yapmıyor. Komşu teyzeler karnından, yüzünden tahmin yapıyorAyyy gerçekten benim doktorumda hep öyle diyor sinir oluyorum ne zaman isterse diyor insan bir tahmin eder![]()
Emzirme yastığı hayat kurtaran birşey resmen kızımı üzerinde büyüttüm diyebilirim çok rahatlık sağlıyor, iyi ki almışım dediğim eşyalardan olmuştu, kayınvalideme yollamıştık evde yer yok diye o da atmış şimdi şunu aldım,Emzirme yastığı alan var mı kızlar? Baktım ama sanki sönük gibi görünüyorlar böyle dolgusu iyi alıp memnun kaldığınız bir şey varsa beni linkleyin lütfen![]()
Evet benim de öyle, tam ne zaman başladı bilmiyorum ama oldu biraz. Kaburgalarım da rahatladı bir ara çok baskı ağrı oluyordu.R rose-bahar Seninle günlerimiz aynı ya seninde karnın indi mi aşağı biraz. Benimkinin tekmeleri artık göbeğimin biraz üstüne geliyor. Göğsümün altı biraz boşaldı rahatladı gibi.
Günlerimiz aynı ya hangimiz önce doğuracak merak ediyorum. Seninkinin maşallahı var 300 gram önde belki önce davranır. Sen önce doğurursan beni ayrı bi heyecan basar ensemde hissederim doğumuEvet ya koca uzman doktor ultrasonda görmesine rağmen tahmin yapmıyor. Komşu teyzeler karnından, yüzünden tahmin yapıyorDün öyle tahmin aldım seninki 38,39 gibi doğar en geç dediler.
Nasıl değişik36. haftada bebeği değişik hareket eden var mı ya
Anladım canm bendede yoktu yeni başladı tedirgin oldum arada kalçamada vuruyor yürürken falan çok ağrıyorr senşndemi öyleNormal dedi bana ben hala calisiyorum uzun süre oturduğum icinde oluyormuş. Benim ağrılarıma da parol iyi geliyor
Sorma ya her kontrolde ilk önce kilosunu soruyorum doktor iri gidiyor dedikçe takıntı oldu. Kiloya göre doğmuyorki canım sen de benden önce doğurursan aynı heyecan beni basar artıkGünlerimiz aynı ya hangimiz önce doğuracak merak ediyorum. Seninkinin maşallahı var 300 gram önde belki önce davranır. Sen önce doğurursan beni ayrı bi heyecan basar ensemde hissederim doğumu![]()