• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Bugün nefes darlığı yaşıyorum özellikle yemekten sonra çarpıntım da oluyor aldığım nefes yetmiyor diyaframa mı baskı yapıyor nedir
Geçen hafta bana da oldu o canım ama geçti. Hatta gece uyuyamadım buraya da yazmıştım. Başımın altına bir sürü yastık koydum yükselttim yine geçmedi. Aldığım nefes yetmiyordu bide hafif çarpıntım vardı sonunda pes ettim artık kalktım salonda dizi falan izledim sabaha kadar. Bebeğin poziyonuyla mı ilgili bişeydi bilmiyorum bir günlük oldu geçti.

Geçen hafta bana da oldu o canım ama geçti. Hatta gece uyuyamadım buraya da yazmıştım. Başımın altına bir sürü yastık koydum yükselttim yine geçmedi. Aldığım nefes yetmiyordu bide hafif çarpıntım vardı sonunda pes ettim artık kalktım salonda dizi falan izledim sabaha kadar. Bebeğin poziyonuyla mı ilgili bişeydi bilmiyorum bir günlük oldu geçti.
Ay bende gece hiç uyuyamadım bende yazdım buraya aynısını oldu gerçekten. Sanki koşmuşum gibi çok yorgun hissediyorum kendimi herhalde pozisyondan o zaman canım.

Bugün nefes darlığı yaşıyorum özellikle yemekten sonra çarpıntım da oluyor aldığım nefes yetmiyor diyaframa mı baskı yapıyor nedir

Bende de oldu o birkaç gün. Hatta ablam telefonda konuşurken fark etti. Ama o zaman benim kafası yukarıdaydı ben ondan diye düşünmüştüm. Şu an çok rahatım o açıdan mesela

Artık ayakta biraz durunca ayaklarım şişiyor sanki ya. Yarım saati biraz aştıysam hemen yükseğe uzatma ihtiyacı duyuyorum.

Bende de oldu o birkaç gün. Hatta ablam telefonda konuşurken fark etti. Ama o zaman benim kafası yukarıdaydı ben ondan diye düşünmüştüm. Şu an çok rahatım o açıdan mesela
Kafası yukarıdayken böyle bi şikayetim yoktu benim ya şimdi aşağıda ama baskı yaptığı yer farklı sanırım herhalde. Aman geçsin de yoksa hiç halim kalmadı bişey yapamadım bugün

Kızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu

Kızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu
34+6 da 2800 dü kızımında ama o şekilde bişey demedi doktor kemikleri iri olduğunu söyledi ama şu kadar hafta ileride diye bu zamana kadar söylemedi hiç. Ben sezeryan olacağım

Tüp bebekler kıymetli bebek olarak adlandırılıyor zor elde edildikleri için. Aynı mantalite ile normal doğumun riskleri olmadan sezaryenle alınmaları yaygın uygulama

Back
X