Kaçıncı haftadasınız canm benmde sanki inmeye başladı gibi hissediyorum sanki daha dikti karnımEvet benim de öyle, tam ne zaman başladı bilmiyorum ama oldu biraz. Kaburgalarım da rahatladı bir ara çok baskı ağrı oluyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasınız canm benmde sanki inmeye başladı gibi hissediyorum sanki daha dikti karnımEvet benim de öyle, tam ne zaman başladı bilmiyorum ama oldu biraz. Kaburgalarım da rahatladı bir ara çok baskı ağrı oluyordu.
Ben de bitek bende mi diyordum bana da inmiş geliyor bayaR rose-bahar Seninle günlerimiz aynı ya seninde karnın indi mi aşağı biraz. Benimkinin tekmeleri artık göbeğimin biraz üstüne geliyor. Göğsümün altı biraz boşaldı rahatladı gibi.
Ayakta çok mu duruyorsunBugün nefes darlığı yaşıyorum özellikle yemekten sonra çarpıntım da oluyor aldığım nefes yetmiyor diyaframa mı baskı yapıyor nedir
Yok aslında bütün gün yattım aşırı halsizlik varAyakta çok mu duruyorsun
Geçen hafta bana da oldu o canım ama geçti. Hatta gece uyuyamadım buraya da yazmıştım. Başımın altına bir sürü yastık koydum yükselttim yine geçmedi. Aldığım nefes yetmiyordu bide hafif çarpıntım vardı sonunda pes ettim artık kalktım salonda dizi falan izledim sabaha kadar. Bebeğin poziyonuyla mı ilgili bişeydi bilmiyorum bir günlük oldu geçti.Bugün nefes darlığı yaşıyorum özellikle yemekten sonra çarpıntım da oluyor aldığım nefes yetmiyor diyaframa mı baskı yapıyor nedir
Ay bende gece hiç uyuyamadım bende yazdım buraya aynısını oldu gerçekten. Sanki koşmuşum gibi çok yorgun hissediyorum kendimi herhalde pozisyondan o zaman canım.Geçen hafta bana da oldu o canım ama geçti. Hatta gece uyuyamadım buraya da yazmıştım. Başımın altına bir sürü yastık koydum yükselttim yine geçmedi. Aldığım nefes yetmiyordu bide hafif çarpıntım vardı sonunda pes ettim artık kalktım salonda dizi falan izledim sabaha kadar. Bebeğin poziyonuyla mı ilgili bişeydi bilmiyorum bir günlük oldu geçti.
İnşallah geçerde rahatlarsın.Ay bende gece hiç uyuyamadım bende yazdım buraya aynısını oldu gerçekten. Sanki koşmuşum gibi çok yorgun hissediyorum kendimi herhalde pozisyondan o zaman canım.
37’nin içindeyim canım. Sen?Kaçıncı haftadasınız canm benmde sanki inmeye başladı gibi hissediyorum sanki daha dikti karnım
Bugün nefes darlığı yaşıyorum özellikle yemekten sonra çarpıntım da oluyor aldığım nefes yetmiyor diyaframa mı baskı yapıyor nedir
Bende de oldu o birkaç gün. Hatta ablam telefonda konuşurken fark etti. Ama o zaman benim kafası yukarıdaydı ben ondan diye düşünmüştüm. Şu an çok rahatım o açıdan meselaGeçen hafta bana da oldu o canım ama geçti. Hatta gece uyuyamadım buraya da yazmıştım. Başımın altına bir sürü yastık koydum yükselttim yine geçmedi. Aldığım nefes yetmiyordu bide hafif çarpıntım vardı sonunda pes ettim artık kalktım salonda dizi falan izledim sabaha kadar. Bebeğin poziyonuyla mı ilgili bişeydi bilmiyorum bir günlük oldu geçti.
Kafası yukarıdayken böyle bi şikayetim yoktu benim ya şimdi aşağıda ama baskı yaptığı yer farklı sanırım herhalde. Aman geçsin de yoksa hiç halim kalmadı bişey yapamadım bugünBende de oldu o birkaç gün. Hatta ablam telefonda konuşurken fark etti. Ama o zaman benim kafası yukarıdaydı ben ondan diye düşünmüştüm. Şu an çok rahatım o açıdan mesela
34+6 da 2800 dü kızımında ama o şekilde bişey demedi doktor kemikleri iri olduğunu söyledi ama şu kadar hafta ileride diye bu zamana kadar söylemedi hiç. Ben sezeryan olacağımKızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu
Tüp bebekler kıymetli bebek olarak adlandırılıyor zor elde edildikleri için. Aynı mantalite ile normal doğumun riskleri olmadan sezaryenle alınmaları yaygın uygulamaKızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu