• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
@
Kızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu
benim de 33+6da 2700 çıktı bit hafta önde dedi 🤣 bence seninki önde değil tam haftasıyla uyumlu

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Burada kocaman bir aile olmuşuz resmen. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızla yaşayacağımız güzel bir ömür nasip etsin. Hamile arkadaşlarım bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🤲🏻❤️
spongeboob spongeboob Canım karnında hafif bir şişlik vardı ama derecesi ne kadar olunca sorun oluyor, bilemiyorum. Besleme için ağzına taktıkları bir boru vardı. Beslemeyi kestiler. Şimdi o borudan yani midesinden yeşil sıvı (galiba safra) geliyor..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Burada kocaman bir aile olmuşuz resmen. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızla yaşayacağımız güzel bir ömür nasip etsin. Hamile arkadaşlarım bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🤲🏻❤️
spongeboob spongeboob Canım karnında hafif bir şişlik vardı ama derecesi ne kadar olunca sorun oluyor, bilemiyorum. Besleme için ağzına taktıkları bir boru vardı. Beslemeyi kestiler. Şimdi o borudan yani midesinden yeşil sıvı (galiba safra) geliyor..
Neden olmuş canım erken doğum sebebiyle mi başka bir sebebi mi var

Artık ayakta biraz durunca ayaklarım şişiyor sanki ya. Yarım saati biraz aştıysam hemen yükseğe uzatma ihtiyacı duyuyorum.
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz ya tesadüfe bak. Bende normaldir diye buraya yazmamıştım iki gündür ayaklarım şiş pofuduk pofuduk.

Canım erken doğan bebeklerde olabiliyormuş bu durum. Fakat daha çok mama ile beslenen bebeklerde oluyormuş. Ama biz anne sütü ile devam ediyorduk. Onu da tolere edememiş bağırsakları.
Oy Minnoşum ya, birkaç güne toparlayacağını düşünüyorum sen de hep içini ferah tut iyi düşün inşallah bu günler de geride kalacak

Kızlar biriniz buraya yazmıştınız , bende de basur memesi çıktı hamilelikten önce hiç böyle bi şeyle karşılaşmadım,
Kanama vs yok sadece şişmiş .
Hangi kremi kullandınız reçeteli mi alınıyor ?
Bendim canım hala devamp
Pzt basladı sismeye benim, çarşamba genel cerraha gittim hamilelik baskiladigi icin dedi, proctogyvenolkrem ve anestol krem kullaniyorum,recete ile aldim ben normal satilir mi bilmiyorum ama doktor tavsiyesi ile almak daha dogru sonucta hamilelik var, dunden beri kanamaya basladi hatta icindeki kan bosalinca rahatliyor fakat tekrar sertlesince agrisi fena yayiliyor o bolgeye, kabızda degilim ama malesef oldu
Dunde kadin dogumcuda randevudaydim cati muayenesi yapti zaten 2. Dogumum ama farkli doktor oldugu icin yapmak istedi, bir de totodaki problemimi anlattim gordu tabi baya kotu dedi, normal dogumda daha ilerleyebilirmis, damarların trambolize olmasindan dolayı sakincali olabilir dedi bilemiyorum artik sancilarima kadar söner mi devam eder mi duruma gore karar verecgiz artik 🙄
COk utanc verici ama acıdan mecburum gosteriyorum sonucta doktorlar

Kızlar tüp bebekle hamile kalanlarımız için doğum şekli sezeryan mı öneriliyor ? 34+6 da 2780 kilosu çıktı kızımın karın çevresi ileride dedi 1 hafta kadar bunu yaşayan oldu mu
Benim tüp bebek değil ama olumsuz tüp bebekten sonra doğal yoldan olan bir hamilelik. O yüzden bana da kıymetli bebek bence sezaryen yapalım demişti doktorum. Ben sürecin gidişine bıraktım şuan herşey vajinal doğuma uygun ilerlediği için normal doğum denemek istiyorum dedim o şekilde karar verdik.Tabi doktorum eğer risk görürsem her an sezaryene dönerim haberin olsun dedi tabii ki onu da kabul ettim. Benim kızın gelişimi de önden gidiyor ama kesede su normal çıktığı için kötü birşey demiyor.

Bendim canım hala devamp
Pzt basladı sismeye benim, çarşamba genel cerraha gittim hamilelik baskiladigi icin dedi, proctogyvenolkrem ve anestol krem kullaniyorum,recete ile aldim ben normal satilir mi bilmiyorum ama doktor tavsiyesi ile almak daha dogru sonucta hamilelik var, dunden beri kanamaya basladi hatta icindeki kan bosalinca rahatliyor fakat tekrar sertlesince agrisi fena yayiliyor o bolgeye, kabızda degilim ama malesef oldu
Dunde kadin dogumcuda randevudaydim cati muayenesi yapti zaten 2. Dogumum ama farkli doktor oldugu icin yapmak istedi, bir de totodaki problemimi anlattim gordu tabi baya kotu dedi, normal dogumda daha ilerleyebilirmis, damarların trambolize olmasindan dolayı sakincali olabilir dedi bilemiyorum artik sancilarima kadar söner mi devam eder mi duruma gore karar verecgiz artik 🙄
COk utanc verici ama acıdan mecburum gosteriyorum sonucta doktorlar
O zaman doktora sorup alayım bende , çok geçmiş olsun az günümüz kaldı hayırlısıyla dertsiz sıkıntısız bitip geçsin . Ben ağda yaptırdım ondan sonra oldu diye düşünüyorum 🥺 evet kabızlıkla da alakası yok normalmiş bu haftalarda özellikle . Ama olmasın ya kimse yaşamasın dilerim.
Utanç verici falan değil ya napalım sağlık bu yani herşey olabilir dermansız dert vermesin Rabbim ❤️
Proctoglyvenol krem canım, reçetelide reçetesizde satılıyor
teşekkür ediyorum balll 🙏🏼

Kizlar boyun bolgesinde minik minik et benleri cikan oldu mu ? Doktorum hamilelikte olur dedi, dogumdan sonra kendiliginden gecer mi acaba ilk gebeligimde olmamisti

o nasıl oluyomuş seninki yan mı dönmüş benim en son kafa aşağıdaydı ama şekil değiştiğini düşünüyorum çünkü sırtının olduğu yer yumuşak ve dönme hareketleri yaptı sanki
Ya geçenlerde karnımda döndü ama canımdan can gitti resmen doğuruyorum sandım bi yere yürüyordum yolda iki büklüm oldum o günden beri karnımın sağında ve solunda iki yuvarlak sertlik hissediyorum ama karnımın üstü ve altı boş 🥹 inanılmaz canımı acıtıyo

Ya geçenlerde karnımda döndü ama canımdan can gitti resmen doğuruyorum sandım bi yere yürüyordum yolda iki büklüm oldum o günden beri karnımın sağında ve solunda iki yuvarlak sertlik hissediyorum ama karnımın üstü ve altı boş 🥹 inanılmaz canımı acıtıyo
Ya ben de mahvoldum geçen bir kasıldım bir kasıldım hatta hastaneye gidip nst’ye girdim sanırım o akşam benimki de döndü.

benim yüzüm de sivilce ve siyah nokta doldu ya. Doğumdan sonra geçer herhalde

Back
X