• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Dün artık 3 gün süren baş ağrısından ağlama krizine girdim. Dayanamıyorum diye. 3 tane parol içtim. Geçmedi. Doktor son zamanların çok ağrı kesici alma bebek için dedi.
Bir hafta 1 yıl gibi uzun geliyor. Allahım kimseye vermesin bu hastalığı. İlaçlar bende tansiyonu biraz düşürse nabzı fırlatıyor. Dün 155 lerdeydi.
Bugünümüze şükür yinede 🙏 sabrımızın sonu sağlıkla bebeklerimize kavuşmak olsun arkadaşım. 🌸💕
Baş ağrısını çeken bilir gerçekten çok geçmiş olsun bir de ilaç alamadığın bir dönem.. stresini azaltacak şeyler yapmaya çalış arkadaşım az da olsa iyi gelir stres baş ağrısını bambaşka bir boyuta taşıyor lanet olası. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik azcık daha sabır

Sağlıkla doğsunlar da inşallah
Ama şunu anladım keşke kendimi sezaryen fikrine de hazırlasaymışım şu an sanki ameliyat dünyanın sonu gibi geliyo hiç hazır değilim
Ben de aynısını düşünüyorum, son iki - üç hafta ve gerçekten sezeryandan korktuğumu farkettim, alışmaya çalışıyorum fikre. İnternetteki yorumlar pek yardımcı olmuyor ama sağolsun buradaki kızlar çok olumlu yorumlar yapmışlardı. Onları dikkate almaya çalışıyorum

Ben de aynısını düşünüyorum, son iki - üç hafta ve gerçekten sezeryandan korktuğumu farkettim, alışmaya çalışıyorum fikre. İnternetteki yorumlar pek yardımcı olmuyor ama sağolsun buradaki kızlar çok olumlu yorumlar yapmışlardı. Onları dikkate almaya çalışıyorum
İki ihtimale de kendimizi alıştırmamız gerek sanırım
Ben de normal istiyorum. Normal doğum daha güvenilir dense de takip ettiğim Kadın doğumcular kendileri genellikle sezeryanla doğurmayı tercih ediyorlarmış. İkisinin de avantajı da dezavantajı da var sanki. Tecrübeler de değişiklik gösteriyor. Süreç ne getirirse artık hepimizin hakkında en iyisi olsun

Kızlar siz niye öyle korktunuz ya sezeryandan. Allah aşkına kıyamam germeyin kendinizi şu son günlerde. Ben üç sene önce ilkini sezeryan oldum şimdi yine öyle olacak. Biraz ağrılı ve sıkıntılı geçmişti anestezi yan etkileri yaşamıştım bana özel bir durum yani herkeste öyle olmuyor. Ona rağmen 3. Gün evimde hiç yatmadan ayakta fır fır gezdiğimi her özel işimi kendim yapabildiğimi biliyorum. Onca ağrı sızı diyelim ki oldu kız altı üstü iki üç gün sürüyor en ağırı. Korkacak bişey yok ki. Ablamda benden iki sene önce olmuştu onunki prenses gibi geçti mesela bi kere bile duymadım şuramda ağrı var falan. Benim biraz parol seviyesi ağrı kesicileri duyarım düşüktü bide. Ağrı kesiciler işe yaramadı diye öyle oldu. Ama şimdi üç senedir parol dışında bişey içmeyi bıraktığım için emzirme vs nedenlerle. O yüzden ben bile daha ağrısız geçireceğime inanıyorum. Siz daha tecrübe etmemişsiniz korkacak hiç bişey yok etraftan benden duyduğunuz dahil sizinkine benzemez sallamayın kimseyi😂 her ne şekilde olursa olsun bebeği kucağınıza alınca büyüleneceğimiz için o ağrı sızı bile yerini huzura bırakıyor. Allah’a ve akışa güvenin. Bebeğinize odaklanın o kokuyu alınca dünya değişiyor 🫠🥹

Kızlar doktorum yazdı. Benim kan değerlerim de bozulmaya başlamış. Preeklemsi kanı da bozuyor heralde artık. Pazartesi çağırdı. Tekrar kontrol edelim ona göre alalım dedi. Bugün daha 34+0 ız. 🥹🥹 haftaya çarşamba ve pazar arası doktor burada değilmiş. Muhtemelen Salı alacak. Banada dua edermisiniz en doğru vakitte sağlıkla kavuşayım oğluma.

Merhaba kızlar kontrolden çıktım şimdi biraz moralim bozuldu en son iki hafta önce geldiğimde 2580kg 45 cmdi şimdi 2700 46 cm çıktı. İki haftada çok az büyümüş bir hafta geri haftasına göre. Başından beri minyon bir bebek olsa önemsemezdim birden böyle olması moralimi bozdu 🙁 doğum için 39+0 3 kasımı konuştuk önemli olan sağlıklı olması tabii ki ama moralim bozuldu 😭

Kızlar mutlu haftasonları, taze annelere, anne olacaklara❤️ ekimi de yarıladık geçtik. Kalan günlerimiz bomba gibi enerjik mutlu ve en önemlisi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri su gibi getirsin 🙏🐣

Kızlar karnım sol alt kısmında geçmeyen uzun süreli ağrım var sizce nedir sebebi benim gibi olan var mı. Yeni bir şehire taşındım. Yeni doktoruma karar veremedim. Soramıyorum o yüzden

Selam kızlar bende kontrolden geldim, sancılar 10 dk da bir 100 e vurdu ama dr bir sorun görmedi, salı günü sezeryanım var artmazsa bu süreçte.. Saat 10 da kavuşacağız oğlumla inşallah🙏 Dualarınızda bize de yer ayırın olur mu🙏🙏🙏
Tabiki canım, güzellikle kolaylıkla kavuşun inşallah birbirinize 😍 sancılar tolere edilebilir düzeyde belki de. Sen nasıl hissediyorsun çok zorluyor mu seni

Kızlar doktorum yazdı. Benim kan değerlerim de bozulmaya başlamış. Preeklemsi kanı da bozuyor heralde artık. Pazartesi çağırdı. Tekrar kontrol edelim ona göre alalım dedi. Bugün daha 34+0 ız. 🥹🥹 haftaya çarşamba ve pazar arası doktor burada değilmiş. Muhtemelen Salı alacak. Banada dua edermisiniz en doğru vakitte sağlıkla kavuşayım oğluma.
İnşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin. Zor zamanlar yaşadın sende. Allahım yardımcın olsun. Bebişimiz için hangisi güzel olacaksa o olsun 🤲🌸 .

Kızlar siz niye öyle korktunuz ya sezeryandan. Allah aşkına kıyamam germeyin kendinizi şu son günlerde. Ben üç sene önce ilkini sezeryan oldum şimdi yine öyle olacak. Biraz ağrılı ve sıkıntılı geçmişti anestezi yan etkileri yaşamıştım bana özel bir durum yani herkeste öyle olmuyor. Ona rağmen 3. Gün evimde hiç yatmadan ayakta fır fır gezdiğimi her özel işimi kendim yapabildiğimi biliyorum. Onca ağrı sızı diyelim ki oldu kız altı üstü iki üç gün sürüyor en ağırı. Korkacak bişey yok ki. Ablamda benden iki sene önce olmuştu onunki prenses gibi geçti mesela bi kere bile duymadım şuramda ağrı var falan. Benim biraz parol seviyesi ağrı kesicileri duyarım düşüktü bide. Ağrı kesiciler işe yaramadı diye öyle oldu. Ama şimdi üç senedir parol dışında bişey içmeyi bıraktığım için emzirme vs nedenlerle. O yüzden ben bile daha ağrısız geçireceğime inanıyorum. Siz daha tecrübe etmemişsiniz korkacak hiç bişey yok etraftan benden duyduğunuz dahil sizinkine benzemez sallamayın kimseyi😂 her ne şekilde olursa olsun bebeği kucağınıza alınca büyüleneceğimiz için o ağrı sızı bile yerini huzura bırakıyor. Allah’a ve akışa güvenin. Bebeğinize odaklanın o kokuyu alınca dünya değişiyor 🫠🥹
Ya canım ne güzel yazmışsın. çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi süper geçer🙏🏻 ben Budapeşte’de yaşıyorum ve ailemden kimse yok burada, doğum öncesi annemler gelecek ama en fazla 10-14 gün kalacaklar, onlar gittiğinde tek başına kalıp sezeryan ağrısı olur, o sırada bebeğime bakımı eksik ederim diye çekiniyordum hep. Ne biliyim iyileşmesi uzun sürer, evde tek olacağım vs. Ama ben de bu grubu okudukça içim açılıyor , herkes hemen ayağa kalkmış. Buradaki doktorum da deli misin millet sezeryan olmak için burada dilekçe yazıyor keyfine bak falan dedi 😅 bir de sanırım göbeğim kalır diye çekiniyorum ama tek başına koşuşturmaktan o da olmayacak bence :))

Merhaba kızlar kontrolden çıktım şimdi biraz moralim bozuldu en son iki hafta önce geldiğimde 2580kg 45 cmdi şimdi 2700 46 cm çıktı. İki haftada çok az büyümüş bir hafta geri haftasına göre. Başından beri minyon bir bebek olsa önemsemezdim birden böyle olması moralimi bozdu 🙁 doğum için 39+0 3 kasımı konuştuk önemli olan sağlıklı olması tabii ki ama moralim bozuldu 😭
neden son haftalarda herkesin böyle 2 hafta önden giden bebek bile haftasına gelmişti galiba bi arkadaşımız yazmıştı ben de çok korkuyorum almadıysa diye ve kendim 1 kilo vermişim anlamadım😔 doktorun bi yorum yaptı mı neden böyle olmuş tansiyonun falan mı var

neden son haftalarda herkesin böyle 2 hafta önden giden bebek bile haftasına gelmişti galiba bi arkadaşımız yazmıştı ben de çok korkuyorum almadıysa diye ve kendim 1 kilo vermişim anlamadım😔 doktorun bi yorum yaptı mı neden böyle olmuş tansiyonun falan mı var
Hayır tansiyonum vs yok bu haftalarda artık yapısal olarak nasılsa o kadar gelişir dedi. Bi gelişim geriliği yok biraz bacak boyu kısa olacak suyu hareketliliği kan akışı vs her şey güzel moral bozma dedi. Sağlıklı olsunlar önemli olan o tabii ki genetiğe yapacak bir şey yok🥶 3 kasım sabah 10 a da tarih aldık çok heycanlıyım 🥲🥲🥲 kendimde kilo almadım son iki haftada güya bi de ekstra yememe dikkat etmiştim kg alsın diye🤣

Ya canım ne güzel yazmışsın. çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi süper geçer🙏🏻 ben Budapeşte’de yaşıyorum ve ailemden kimse yok burada, doğum öncesi annemler gelecek ama en fazla 10-14 gün kalacaklar, onlar gittiğinde tek başına kalıp sezeryan ağrısı olur, o sırada bebeğime bakımı eksik ederim diye çekiniyordum hep. Ne biliyim iyileşmesi uzun sürer, evde tek olacağım vs. Ama ben de bu grubu okudukça içim açılıyor , herkes hemen ayağa kalkmış. Buradaki doktorum da deli misin millet sezeryan olmak için burada dilekçe yazıyor keyfine bak falan dedi 😅 bir de sanırım göbeğim kalır diye çekiniyorum ama tek başına koşuşturmaktan o da olmayacak bence :))
Canım benimde hem annem hem kayınvalidem 10-12. Gün gitmişti ben de daralmıştım kalabalıktan gönüllü gönderdim zaten o gündem sonra karı koca devam ettik yalnızca her işi yapmaya. Tabi ki ev işlerimiz aksadı her şey mükemmel olmadı. Ama bebeğimize baktık gayette misler gibi. Zaten o bebeğin anneye ve babaya ihtiyacı var yalnızca. Dilini derdini de en iyi sen bileceksin. Ağrı sızı hafif şeyler olabilir soğuktan özellikle dikişini korumalısın. Ama çocuğunu kucağına alıp bakamayacağın bir durumun olmaz için rahat olsun. İnsan vücudunun nasıl mucizevi olduğunu nasıl hızlı toparladğını görecek ve şaşıracaksın 👌🏻 demiştiler dersin 😂 Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana ve hepimize inşallah 🙏🏻

Back
X