• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
ödemim var kızlar çünkü bacaklarıma dokununca dokunduğum yer hafif beyazlıyo ama çukur olmuyo zaten hemşire de az ödemin var demişti😁 malesef hafif tuzlu yiyorum cips falan suyu da az içiyorum son günler başıma iş açmam inşallah 🤣
Bende ödem yok ama ayaklarım artık beni taşımak istemiyor. Biraz ayakta kalınca acıyor ve şişiyor.

kızlar ne fark eder ki ya önemli olan anne bebek sağlıklı şekilde sorun olmadan kavuşmak değil mi isterlerse belimden çıkarsınlar bebeği hiç umrumda değil benim açıkçası ben sadece acısından korkuyorum o kadar canım tatlı diye😁 düşününce gerçekten bi mucize yaşıyoruz bence buna odaklanmak lazım

Sizin de karnınız ağrıyor mu? Sanırım genişleyip ağırlaşmaktan yan taraflarım ağrıyor özellikle. Böyle sızı gibi. Özellikle bir tarafım ağrıyor. Sanırım kızım o tarafa yaslanmış durumda

Az önce üç normal doğum yapmış olan halam şimdiki aklım olsa sezeryab isterdim rahim sarkması oluyor dedi onu da ilk defa duydum 😅
bana da bugün yıllar önce doğum yapmıs olanlar sakın normal yapma yeni evliisn falan dediler…………… evliliğin tadi kacmasin dediler…….

Evet çok tenha forum yeni anneler bebisleriyle ilgileniyor kokay degil uykusuzluk, annelerin agrilari var hala yorgunlar kimine yardim eden var kimi yanlız napsınlar
Benim ikinci olacak ilki hic kolay degil cok sukur saglikli ama ilk zamanlar alisma surecleri baya anneleri zorluyor
Babalar, ananeler, babaanneler istedikleri kadar yardimci olsunlar annerde bebek bakımı 🥰 bebis sadece anneyi istiyor emmek istiyor, oyyyy dusundukce ikinci evladim olmasina ragmen yinede hevesle bekliyorum
Allahim herkese saglik sıhhat hayirlı dogumlar, kolaylikla buyutmegi nasip et, bol uykulu bol gulucuklu bebisler 🥰

35+1 deyim. Anne karnında 1gün bile bizim için çok değerli diyor doktor
Anladım canım insallah ilaclar ise yarar mümkün olduğunca fazla kalır karnında 🙏
Kızlar doktorum yazdı. Benim kan değerlerim de bozulmaya başlamış. Preeklemsi kanı da bozuyor heralde artık. Pazartesi çağırdı. Tekrar kontrol edelim ona göre alalım dedi. Bugün daha 34+0 ız. 🥹🥹 haftaya çarşamba ve pazar arası doktor burada değilmiş. Muhtemelen Salı alacak. Banada dua edermisiniz en doğru vakitte sağlıkla kavuşayım oğluma.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım vaktin de insallah bu hafta her gün bir doğum yaşayacak gibiyiz😍
Selam kızlar bende kontrolden geldim, sancılar 10 dk da bir 100 e vurdu ama dr bir sorun görmedi, salı günü sezeryanım var artmazsa bu süreçte.. Saat 10 da kavuşacağız oğlumla inşallah🙏 Dualarınızda bize de yer ayırın olur mu🙏🙏🙏
Dualarım seninle de canım hayırlısıyla sağlıkla kucakla bebegini 🙏❤️

bana da bugün yıllar önce doğum yapmıs olanlar sakın normal yapma yeni evliisn falan dediler…………… evliliğin tadi kacmasin dediler…….
Aynen bana da öyle dediler. Ben de öyle şeylere takarım kafayı açıkçası bu yüzden korktum hep vajinal doğumdan

Ne alakasi varmis ki, ne konuda dediler acaba 😀 bazilarinin vajinasi eski halini almasi zor oluyor, o bakimdan dedi heralde baska bi sebep bulamadim 😅

Ben de aynısını düşünüyorum, son iki - üç hafta ve gerçekten sezeryandan korktuğumu farkettim, alışmaya çalışıyorum fikre. İnternetteki yorumlar pek yardımcı olmuyor ama sağolsun buradaki kızlar çok olumlu yorumlar yapmışlardı. Onları dikkate almaya çalışıyorum
sezaryen olacaksan canim hic korkmana gerek yok . benim 2 ci oldu bu gun 3 gunum iyiyim bebekte iyi. agri falan olmadi dersem yalan olur tabii 😀 icimizden minik bir insan cikiyor. ama normal dogumda olsa agri olacak. ikisininde kendine gore zorluklari var ama atlatilmayacak degil ilk kalktikta biraz agri oluyor o da 2 3 dk gezdikte geciyor hem agri kesicide yapiyorlar. ustesinden gelinmeyecek gibi bir zorluk degil. onemli olan annenin ve bebegin saglikli olmasi saglikla evine done bilmesi doktor neyi uygun gorurse onu yaptirmaktan cekinmeyin

Back
X