Benm bi arkadsşıma denilmişti canm sezeryan günü verilmiştii hatta ama o güne kadar bebiş kendi gelmek istemiş ve açılması güzel olduğu için doktor deneyelim demiş ve normal doğum yapmıştı çatı darda olsa bazen sancı ve açılma ile darlığı gidebiliyormışHanımlar, çatı dar denilip normal doğum yapan var mı aranızda ?
Ne güzel bir doğum olmuş dikiş durumu olmuş mu peki? Bazı doktorlar doğum anında bakıyorlar darlığa bazısı da bu haftalarda bakıyorlar. Ben bir yandan denemek istiyorum bir yandan da riske atmak istemiyorum sanırım bir doktor görüşü daha alacağım gibi…Benm bi arkadsşıma denilmişti canm sezeryan günü verilmiştii hatta ama o güne kadar bebiş kendi gelmek istemiş ve açılması güzel olduğu için doktor deneyelim demiş ve normal doğum yapmıştı çatı darda olsa bazen sancı ve açılma ile darlığı gidebiliyormış
Canım bebeğin iyi tabikide hiç öyle düşünme. Son durum ne doğum olacak mı bugün? Bence şuan için en sağlıklı karar doğuma alınman olur. Rabbim kolaylık versinKızlar tansiyon düşmüyor. 160/100 bulunduğum ilçede yenidoğan yoğun bakım iyi olmadığı için üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Sezeryana alınabilirim. Tansiyon çok dirençli. 35+2 günlük. Çok dua edin lütfen bebeğim iyi olsun.
İnşallah. Yeme içmeyi kestiler. Küvez ihtiyacı olursa bebeği götüreceklermiş. Çok korkuyorumAllah Allah geri mi döndün canım tekrar aynı hastaneye. Doktor ne diyor ki? Planladı mı artık doğumu. Sağlıkla gelsin 35 i de geçmiş artık. Hiç ihtiyaç duymaz inş kuvöze fln . Ciğer geliştirici de vurulmuştun sanırım.
Bebek doğarsa bir ekip gelip alacaklarmış bir sıkıntı olursaBana adı üniversite hastahanesi olan bir hastahanede 34 haftanın altında sancın olursa beklemeden komşu ile git demişlerdi. Bizim ilde erken prematüre yoğun bakımı yokmuş mesela. Doğum konusunda ne diyor doktorun?
Sakin ol kuzum. Böylesi senin ve bebeğin için daha iyi olacak öyle düşün. İnan gerekli olmasa zaten doktorun bu kararı almazdı. Ona güvenİnşallah. Yeme içmeyi kestiler. Küvez ihtiyacı olursa bebeği götüreceklermiş. Çok korkuyorum
Yeme içmeyi kestiler. Bekliyoruz bakalımCanım bebeğin iyi tabikide hiç öyle düşünme. Son durum ne doğum olacak mı bugün? Bence şuan için en sağlıklı karar doğuma alınman olur. Rabbim kolaylık versin
Allah yardımcınız olsunYeme içmeyi kestiler. Bekliyoruz bakalım
Canım bebeğin ve senin için en hayırlısı olsun doktorlar sizin için en doğru kararı verecektir sen sakin kalmaya çalışKızlar tansiyon düşmüyor. 160/100 bulunduğum ilçede yenidoğan yoğun bakım iyi olmadığı için üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Sezeryana alınabilirim. Tansiyon çok dirençli. 35+2 günlük. Çok dua edin lütfen bebeğim iyi olsun.
Son haftalar öyle olur diye biliyorum duymuştum birkaç kişiden daha hareketlerde azalma olduğunu ama yine de içiniz rahat değilse bi görünün tabiKızlar dünden beri bebek sanki hareket etmiyor yani büyük hareket asla yok , sarsıyorum ediyorum rahatsız olunca ayağını kolunu bi yerini çekiyor . Karnımda çok gergin . Yeri daraldı diye mi böyle acaba .
İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde doğumun olur bebişte sağlıklı olur Allahın izniyle stres yapmamaya çalış içini ferah tut canımİnşallah. Yeme içmeyi kestiler. Küvez ihtiyacı olursa bebeği götüreceklermiş. Çok korkuyorum
Canım hiç stres yapma, bebeklerin gelişme dönemi atakları oluyor zaten, sen yine yemeğine vs dikkat et , doktor da bir şey dememiş, bir problem olsa mutlaka haber verirdi, gönlünü ferah tutBenim de 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah senin gibi güzel ilerlerçok tedirgin oldum acaba gelişmiyor mu diye
Teşekkür ederimCanım hiç stres yapma, bebeklerin gelişme dönemi atakları oluyor zaten, sen yine yemeğine vs dikkat et , doktor da bir şey dememiş, bir problem olsa mutlaka haber verirdi, gönlünü ferah tut
Tamammm o zaman napıyoruz, tadını cıkarmaya bakıyoruzYeme içmeyi kestiler. Bekliyoruz bakalım
Benim bir arkadaşımda da bağırsak sarkması oldu ama bebeğin kafası çok büyüktü o da normal doğumda ısrarcı olunca bir tık zor geçti doğumu. Hakkımızda hayırlısı olsun herkesin doğum hikayesi o kadar farklı ki gerçekten nasipAz önce üç normal doğum yapmış olan halam şimdiki aklım olsa sezeryab isterdim rahim sarkması oluyor dedi onu da ilk defa duydum
bayatlamayankurabiye kuzum bebişin nasıl oldu bir gelişme var mı
Canlarım pek bir değişiklik yok. Antibiyotik tedavisi görüyor. Bu süreci uzatıyormuş. Net bir şey olmamakla birlikte anladığım kadarıyla oğlum Kasım ayının ortalarına kadar küvözde kalacak gibi görünüyor.bayatlamayankurabiye canımm Boran Ali nasıll? Habersiz bırakma bizi
Canım benim onun sağlığı için ne kadar kalması gerekiyorsa kalsın biliyorum çok zor kısa bi süre de olsa bende yoğun bakım süreci geçirdim ama insan ona bile alışıyor. Sürecin sonunda bebişin gelecek inşallahCanlarım pek bir değişiklik yok. Antibiyotik tedavisi görüyor. Bu süreci uzatıyormuş. Net bir şey olmamakla birlikte anladığım kadarıyla oğlum Kasım ayının ortalarına kadar küvözde kalacak gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?