Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Kuzum sonunda kavuşmak varsa beklemek de güzel sağ salim kucağına alacağın günler de gelecek hem bu süreçte sen de biraz toparlanmış olursun evini iyice oğluşuna hazırlarsın

Aman olsun ya sağlığını toparlasın da biz anneler herseye katlanırız. hiç belli olmaz bakarsın daha erken toparlar kendini

Kızlar gögüslerimde sızlama hissediyorum,devamlı bir şey değil ama ara ara sızlama acı oluyor.Yara vs yok şükür ama nemlendirme filan da yapmıyorum haftam geri diye.Sizde böyle bir şey var mı?
sadece solda oluyo çok acıyo benim

kızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre

kızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre

Canım şimdi kardeşime aldırıyordum. Fotoğraf atıyordu sen yazdın. Benim Salı doğum olursa diye internetten de sipariş edemedim. Bence al. Burdaki doğum yapan arkadaşlar gecelikle rahat etmişler hep..

Çok üzülüyorum ama ben de artık öyle düşünmeye başladım canım. O yeter ki iyi olsun. Ben beklerim
Kuzum sonunda kavuşmak varsa beklemek de güzel sağ salim kucağına alacağın günler de gelecek hem bu süreçte sen de biraz toparlanmış olursun evini iyice oğluşuna hazırlarsın
Doğru söylüyorsun canım. Hem psikolojik olarak hem de bedenen toparlanmış olurum inşallah oğlum gelene kadar. Eksikleri tamamlıyoruz hâlâ yavaş yavaş
Aman olsun ya sağlığını toparlasın da biz anneler herseye katlanırız. hiç belli olmaz bakarsın daha erken toparlar kendini
Annelik çok farklı bir şeymiş gerçekten canım. Dayanamam dediğin her şeye dayanıyorsun. Dediğin gibi belki oğlumuz bizi şaşırtır ve daha erken gelir evine. Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…