Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Doktor boyumu sorup 150 altına önermiyorum ne düşünüyorsun normal hakkında dedi sınıra da çok yakınım bilemedim maşallah annenize
148 boyunda ki arkadasim 2 dogum yapti dogumun biri ikizdi. ben 170 boyla sezaryen.. boyun cokta onemi yok bence

O kadar rahatsız ettim sıkıştırdım falan , nst de cihaza tekme atardı mesela sıkışınca tık yok .
Karnımında bu kadar gergin olması sanki odun yutmuş gibiyim öyle bi sertlik. Ay gerçekten bilmiyorum. Sola dönsemde fayda etmiyor . Kahvaltı yapıp bakacağım duruma göre yine .

Bahsettiğimiz sertlik bende de oluyor ve o anlarda bebeğim hareket etmiyor sertlik geçince normale dönüyor
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım

Canım korkma bebişler gerginliği hissedip iyice duruyorlar bazen başıma geldi. Kahve de önerebilirim benimkinde işe yarıyor, nst çekilirsin için rahat eder yine de git sen

Kızlar tansiyon düşmüyor. 160/100 bulunduğum ilçede yenidoğan yoğun bakım iyi olmadığı için üniversitesi hastanesine sevk ettiler. Sezeryana alınabilirim. Tansiyon çok dirençli. 35+2 günlük. Çok dua edin lütfen bebeğim iyi olsun.

Canım, doktorlar bebek ve senin sağlığın için en doğru kararı verecektir. Haftan da çok şükür güzel. Bebek ve senin sağlığın için hayırlısı ne ise o olsun. Dualarım seninle

Canım rabbim yardımcın olsun senin de bebişin de inşallah sağlıkla kucağına al, bizi de haberdar et merakta bırakma

Nasıl oldu canım bir gelişme var mı? Soğuk ve tatlı şeyler çok işe yarıyor bende

Üniversite ve şehir hastanesi doluymuş. Kabul etmediler. Bebiş için yoğun bakım gerekirse onu götürmeye geleceklermiş. Çok zorlu bir süreçmiş

Allah Allah geri mi döndün canım tekrar aynı hastaneye. Doktor ne diyor ki? Planladı mı artık doğumu. Sağlıkla gelsin 35 i de geçmiş artık. Hiç ihtiyaç duymaz inş kuvöze fln . Ciğer geliştirici de vurulmuştun sanırım.

Dünyanın en güzel hisssiiiiSancım yok kuşum ama ağrım cok. Nst giriyorm sancm çıkmıyor ama kasıklarm patlıcak gibi az kaldı diyoruö sabır diyorm nakalım. Doktor 31 ekime gün verdi sezeryan için, daha erken gelmek istemezse o tarihte doğurcam inşallah

Cnm o bndede oluyor bazen özellikle hafta geçişlerinde kaç haftalıksınn sanli krnım boşmuş gibi hiç hareket yok dürtüyorum sallaıyorum sola yatıyorum tatlı yiyorum yok sonra kendi kendine normale dönüyor ama korkutuyorr o süreç
Canım sağlıklı bi şekilde atlat bizede güzel haberler verr stres yapmaa dualarımz seninle

Üniversite ve şehir hastanesi doluymuş. Kabul etmediler. Bebiş için yoğun bakım gerekirse onu götürmeye geleceklermiş. Çok zorlu bir süreçmiş
Bana adı üniversite hastahanesi olan bir hastahanede 34 haftanın altında sancın olursa beklemeden komşu ile git demişlerdi. Bizim ilde erken prematüre yoğun bakımı yokmuş mesela. Doğum konusunda ne diyor doktorun?

Canım korkma bebişler gerginliği hissedip iyice duruyorlar bazen başıma geldi. Kahve de önerebilirim benimkinde işe yarıyor, nst çekilirsin için rahat eder yine de git sen
Nasıl oldu canım bir gelişme var mı? Soğuk ve tatlı şeyler çok işe yarıyor bende
Bahsettiğimiz sertlik bende de oluyor ve o anlarda bebeğim hareket etmiyor sertlik geçince normale dönüyor
Yalancı kasılmalar bunlar sanırım

Çok şükür kahvaltı sonrası hıçkırık ve sağa sola çarpınmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…