Cipsim ve ben 10 sayfayı devirdik bayadır yemiyordum çok istedi canım saldım vallahi
Daha ben yarım kalan ütülerimi yapamadım hastane çantam falan hak getire
Cipsim ve ben 10 sayfayı devirdik bayadır yemiyordum çok istedi canım saldım vallahi
Daha ben yarım kalan ütülerimi yapamadım hastane çantam falan hak getire
tesekkur ederim canim daha iyiyim yuruyorum bebisde iyi bu gun tuta bildi memeyi yaklasmiyordu istemiyordu. Allah senin bebeginide saglikla buyutmeyi nasip etsin
Yavaş yavaş alışır inşallah canım hiç stres yapma 2 saatte bir gelse de süt gelmese de ben de sagmaya çalışıyorum şükür biraz düzene giriyor gibi bakalım
Yav ben hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım artık ömür boyu böyle karnımda kalacak sanki ahsjsjs 31 ekim yine iyi ya bana 3 Kasımda alırım en erken dedi zaten ondan sonra 3 5 güne 40 olcam nerdeyse deli midir nedir ne hurma yemediğim kaldı ne ev işi yapmadığım tık yok ne inatçı kız bu şimdiden ayvayı yedim ben benim hastane çıkışlarını yollicam isteyene bu gidişle çünkü biz tosuncuk olcaz shsjsj
Banada 3 kasım dedi bebsm ama öne çekmeye calıstım bu kadar oldu. Dayanamıyom artk dedm ods halime acıdı. Keremde 39+2 geldi dahads gelmezdi, buda abisine benzedi herhalde gelesi yok keyfi yerinde
Dikişler iyileşiyor işte yavaş yavaş zaman zaman da gerginlik oluyor uykusuzluktan sanırım sonra insan bebeğinin suratına bakıyor Allahım diyorum bunu ben mi doğurdum sen nasılsın ağrın sancin var mı ne kadar kaldı