Allahın izniyle gerek kalmaz inşallahfakülte var bi tane ama sıra yer falan olmuyomuş gebe okulundaki hemşire demişti korkutmuş baya benim doktorum rahat ol falan demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın izniyle gerek kalmaz inşallahfakülte var bi tane ama sıra yer falan olmuyomuş gebe okulundaki hemşire demişti korkutmuş baya benim doktorum rahat ol falan demişti
2 saat girdi canım. Nefes almasında problem vardı. Ama sonra geldi yanimaBebegin sagligi nasil canim, kuvoze girmedi galiba, her dogumun elbet bir zorlugu var gecti artik![]()
Ayy canım benimOo kimler gelmiş kimlernerdesin kız doğurduk ortada yoksun nasılsın ?
Benim kız uyumuyor uykusuz geçiyor günlerim ama alıştım zorlanmıyorum. Lohusalık da bazen iyi bazen kötüAyy canım benimmaşallah tebrik ederim seni vallah buraları açık ilan etmişsin herkes senin peşinden birer doğurmağa başladı
bende top gibi ortalıkta bir o yana bir bu yana geziyorum penguen gibi
prensesin nasıl, en önemlisi sen nasılsın, lohusalık nasıl geçiyor?
Güzelimin ellerinden öp benim için
Bende çocuk yatak, kiyafetleri falan uğraşmaktan daha yeni rahatladımşimdi gün sayıma geçiyorum bakalım ne zaman gelecek oğluşum
![]()
Sen nasılsın grubun Hürrem sultanı
İnşallah bu günlerde düzene girer minik kuşun güzelce uyur, ameliyyatla biraz zor olmuş olmalı ama sen güçlüsün canımBenim kız uyumuyor uykusuz geçiyor günlerim ama alıştım zorlanmıyorum. Lohusalık da bazen iyi bazen kötüona da alıştım hormonların beni ele geçirdi. Son haftalara girdiniz artık sağlıkla gelsin minik oğluşumuz
![]()
Gözün aydın allah analı babalı hayırlı evlat etsin sana da geçmiş olsun çabucak toparlanır evinize dönersiniz inşallahKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün bahtı açık olsun ve en kısa zamanda toparlayıp yanına gelsin inşallahKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Kızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Ay teşkkr ederm canm çok merakta kaldım
Bacım senin oğlanın 38 e dişleri bile çıkar maşallah36+0 3.5 kg bi de benim doktorum 38'i doldurup öyle doğumu uygun görüyo bebeğin gelişimi için her doktor farklı düşnüüyodur ama![]()
cşcjjxlxjxjjd kreşe yollicaz doğuncaBacım senin oğlanın 38 e dişleri bile çıkar maşallah![]()
gözün aydın canım allah yardımcınız olsun bebişin de iyi dimiKızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz hafif agrim var dikişlerim yanıyor onun dışında bir rahatsızlığım yok cok şükür birazdan da yürümeye baslatirlar her halde
Canım sağ salim kavuştuğun için tebrik ederimmKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
karnın yumuşak mıYa hareketleri çok az geliyor bugün bana. Ediyor etmeye ama. Napcam