• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Bebegin sagligi nasil canim, kuvoze girmedi galiba, her dogumun elbet bir zorlugu var gecti artik 🥰🌸
2 saat girdi canım. Nefes almasında problem vardı. Ama sonra geldi yanima🥹🤍 bulunduğu kati inletmis gür sesiyle🤣 Bu arada 36+4 te 3.5 kiloydu. Ondan durdurmak yerine doğumu yapalim dedi doktor heralde bilemiyorum. Doktorla ilk karsilasimiz ve direkt doğum yaptim dhdjjdkdkd
Nasip böyleymiş akrep beklerken 4 gün farkla terazi oldu bebikom🤣

kızlar hamileliğinde varisleri olan var mı aramızda ? varsa neler yapıyorsunuz hamile çorabı giymekten başka

Oo kimler gelmiş kimler 🤣 nerdesin kız doğurduk ortada yoksun nasılsın ?
Ayy canım benim🥰 maşallah tebrik ederim seni vallah buraları açık ilan etmişsin herkes senin peşinden birer doğurmağa başladı😂bende top gibi ortalıkta bir o yana bir bu yana geziyorum penguen gibi😁prensesin nasıl, en önemlisi sen nasılsın, lohusalık nasıl geçiyor?🥹Güzelimin ellerinden öp benim için🫠🥰
Bende çocuk yatak, kiyafetleri falan uğraşmaktan daha yeni rahatladım🤭şimdi gün sayıma geçiyorum bakalım ne zaman gelecek oğluşum🌸

Ayy canım benim🥰 maşallah tebrik ederim seni vallah buraları açık ilan etmişsin herkes senin peşinden birer doğurmağa başladı😂bende top gibi ortalıkta bir o yana bir bu yana geziyorum penguen gibi😁prensesin nasıl, en önemlisi sen nasılsın, lohusalık nasıl geçiyor?🥹Güzelimin ellerinden öp benim için🫠🥰
Bende çocuk yatak, kiyafetleri falan uğraşmaktan daha yeni rahatladım🤭şimdi gün sayıma geçiyorum bakalım ne zaman gelecek oğluşum🌸
Benim kız uyumuyor uykusuz geçiyor günlerim ama alıştım zorlanmıyorum. Lohusalık da bazen iyi bazen kötü 😀 ona da alıştım hormonların beni ele geçirdi. Son haftalara girdiniz artık sağlıkla gelsin minik oğluşumuz🐣

Benim kız uyumuyor uykusuz geçiyor günlerim ama alıştım zorlanmıyorum. Lohusalık da bazen iyi bazen kötü 😀 ona da alıştım hormonların beni ele geçirdi. Son haftalara girdiniz artık sağlıkla gelsin minik oğluşumuz🐣
İnşallah bu günlerde düzene girer minik kuşun güzelce uyur, ameliyyatla biraz zor olmuş olmalı ama sen güçlüsün canım🥰Allah kolaylık versin bu günlerde sana🌸

Kızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Gözün aydın allah analı babalı hayırlı evlat etsin sana da geçmiş olsun çabucak toparlanır evinize dönersiniz inşallah😍

Kızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün bahtı açık olsun ve en kısa zamanda toparlayıp yanına gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻 sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün🥰🌸inşallah tez bir zamanda bebeyin küvezden çıkar🌹

Canım geçniş olsınn gözün aydınn tez zamanda bebişine kavuş inşallahh dualarımız seninlee 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Evet canım Synonyms Synonyms girecekti ne ondan ses çıktı nede A anstz05 den merak ediyorum bende nasıllar
Ay teşkkr ederm canm çok merakta kaldım

Kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz hafif agrim var dikişlerim yanıyor onun dışında bir rahatsızlığım yok cok şükür birazdan da yürümeye baslatirlar her halde
gözün aydın canım allah yardımcınız olsun bebişin de iyi dimi🧿🧿

Canım sağ salim kavuştuğun için tebrik ederimm ♥️♥️🧿🧿
İnşallah kısa zamanda bebişinle de kavuşursunuz ♥️
Nasılsın simdi daha iyi misin

Back
X