• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
canım şükür haftan ilerledi artık doğum olsa bile bebiş kendini kurtardı say. Senin de durumun önemli cok yorucu bi süreçten geçtin, inşallah karsılık olarak fetah bi doğım nasip etsin allah💕

Amin canım 🤲🏻 hepimiz zor zamanlardan geçtik. Bundan sonrası güzellik ferahlık olsun hepimize inş 🙏🌸

Evet canım. Bebeğin doğmasıyla tansiyon düştü şükür. Sen naptın Doktor'un ne dedi 🌸

Ah çok şükür kuzum. Ne inatçı çıktı tansiyonun. Ama çok şükür artık rahatladın.
Bebek nasıl. Ciğer geliştirici yapmamışlarmıydı sana. Görebildin mi?? Doğumdan çok o bebeği ilk görme anını merak ediyorum. Nasıl bir his🌸
Benim değerlerim kötüleşmediği için doktor pazartesi çağırdı. Ama bu hafta kendisi yok. O yüzden dua ediyorum. Bu hafta iyi olayım diye 🙏

Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi😢

Gece boyu hiç uyuyamadım ya uykusuzluktan öleceğim :( Her sese uyanıp duruyorum hem bir
türlü dalamıyorum
Bende kalitesiz bi uyku ve kaçta uyursam uyuyayım sabah 5:10 geçe uyanıyorum artık 😖 bi de bi açlıkla uyanıyorum böyle bi şey olamaz. Bebişten önce güne kahveyle başlayan ben, şimdi avokado 🥑 ceviz yumurta 🙂 sanki ağır misafirim gelecek gibi bi de çok özeniyorum kahvaltıya 😂

Bende kalitesiz bi uyku ve kaçta uyursam uyuyayım sabah 5:10 geçe uyanıyorum artık 😖 bi de bi açlıkla uyanıyorum böyle bi şey olamaz. Bebişten önce güne kahveyle başlayan ben, şimdi avokado 🥑 ceviz yumurta 🙂 sanki ağır misafirim gelecek gibi bi de çok özeniyorum kahvaltıya 😂
En ağır misafirler karnımızda çünkü 🥰🥰 ben de kendi başıma asla kahvaltı falan hazırlamazdım asla önemsemezdim. Şimdi de kendime değil oğluma hazırlıyorum bence 😂😂 ayrıca acıkıp uyanmak ne kadar garip bişeymiş böyle 🤫🫠

Değil mi ya!? Ben de güne kahveyle başlardım ağzıma bir şeyler atardım biterdi mesele. Şimdi sabah iki kahvaltı ediyorum 😂 sabah 8 gibi yulaf lapası yiyorum meyveli ve lifli olsun diye saat 11 gibi de bildiğin kahvaltı sofrası kahvaltısı yapıyorum yumurta bal ceviz falan 😂

Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi
Canım kuru dut kompostosu, tahin helvası, hurma, dereotlu güzel bir salata, su, stresten uzak durmak ve yine en önemlilerinden uykuu!! Sıcak bir duş alıp uyuyup dinlenmek en önemlisi. Bir de benim bir önceki hamileliğimde de içtiğim humana nın emziren anne çayı var o da arttırıcıydı sütü. Şimdi yine aldım bile.

Günaydın kızlar dünden beri sancı geldiğinde bacağıma da vuruyor ağrı böyle olan var mı? Bir de pelvis kemiklerim ağrıyor sanki artık kızım iyice baskı yapıyor sanırım. Sancılarım da hala düzensiz ama sıklığı baya arttı

Günaydın kızlar balkaymak balkaymak canım hayırlı sağlıklı doğum diliyorum su gibi geçsin insallah hiç bisey anlamadan kavuşun bebeğinle ❤️ bizleri haberdar et

T tarcinim1 ebebekte hep malt içeceği var raflarda. Babymallda dikkat etmedim. İşe yaradığını düşünüyorum yoksa o kadar tedariki olmazdı 🤷🏻‍♀️ bir de leblebi hurma dedi benim sağlık ocağındaki ebem. Bol su diyorlar.
Canisi bizim doğum aynı gündü nasılsın heyecan var mı 😍 bide krem kullanmaya başladı mı göğüsler için

Canisi bizim doğum aynı gündü nasılsın heyecan var mı 😍 bide krem kullanmaya başladı mı göğüsler için
Heyecan olmaz mı 😍 doğum çantasını bir daha gözden geçirdim. Ivır zıvır şeyler çantasını hazırladım işte kâğıt bardak kahve süslemeler vs. 😃 bir de evde iki grip vakası var hasta olmamaya çalışıyorum onun gerginliği çok fazla 🙈 krem kullanmaya dün başladım. Benim erken doğum riskim vardı diye daha önce başlamamıştım ama son 3 günde başlatamam herhalde diyip başladım. Sizde durumlar nasıl? Kardeşler hazır mı 🤩

Günaydın kızlar, siz uyuyamamaktan şikayet etmişsiniz. Ben dün akşam 8:30 gibi uyumuşum ve ertesi gün sabah 09:00 da kalktım.. yani inanamıyorum, sadece uyumak istiyorum. Yorgunluk desen o da değil.. allahtan hastane çantamı falan hazırlamıştım ama ev aldı başını gitti .. bu kadar uyumak istemek neden acaba ? Demir eksikliğim vardı ama geçen hafta serum takmışlardı artık.. onun etkisi mi diye düşünüyorum

Back
X