• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben de çok uyuyorum bende b12 aşırı düşmüş doktor ondan olduğunu söyledi. B12 iğnesi olmaya başladim . Doğumdan sonra dinç olman lazım dedi

Kızlar biz çıktık iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun toparlanınca yazarım
Rabbim sizede oglunuz Barlas a da saglik nasip etsin, guzelce iyilesin simdi Rabbim kucaginizda saglicakla buyutmayi nasip etsin cok sevindim iyi olmaniza🥰
Bizler icinde dualarinizi bekleriz hayirli, kolay dogumlar icin🥰

Günaydın, ne ilacı uyku yapıyor böyle bende uyuyamıyorum kaç kere uyanıyorum uykum çok az yani bende uyumak istiyorum
Doktorum bana zararsız olduğunu ve içerik olarak temiz olduğunu söylediği bir ilaç verdi. Passifmood diye. Gerçekten uyumama ve dinlenmeme aşırı faydası oldu. Ve bir de istemsiz gebelik anksiyetem başlamıştı çok şükür iyiyim :)

Haftaya pazartesi bende 36 haftalik olacagim, doguma yanima annem gelecek haftaya biletini alalim diyorum ne olur ne olmaz 😅 belki beklemez erken gelir tirtilim 🥰

Bende öyle biliyorum da benim kayınvalidem sağolsun eve gidince yıkarız diye tutturdu izin vermiycem tabi soyledim şimdiden
Kayınvalidene söle kendi çocugunu yıkasın pilis😌
Göbek düşmeden yıkanmaz tabi nasıl bunu bilmiyorlar gerçekten eskiden bala kaymağa yaşamışız hepimiz sanirim🤣 ayrıca o ilk doğduğundaki o vücudundaki katman ne kadar durursa bebiş içinde o kadar iyi

Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi😢
Dereotu bence bir de meyveli az şekerli tarçınlı karanfilli şerbetler kuru incir hurma kuru kayısı bir de süt sağma makinesi ile sürekli sağim yapmaya çalış ya da masaj modu varsa o da etkili o bölge uyarılması lazım bol bol sütün olsun inşallah ❤️❤️❤️

En ağır misafirler karnımızda çünkü 🥰🥰 ben de kendi başıma asla kahvaltı falan hazırlamazdım asla önemsemezdim. Şimdi de kendime değil oğluma hazırlıyorum bence 😂😂 ayrıca acıkıp uyanmak ne kadar garip bişeymiş böyle 🤫🫠
Evet canım gönlümüzün Fatihleri 🥹şükürler olsun seneye bu zamanlar hepimiz bebişlerimiz ile kahvaltılar hazırlayıp karşılıklı yapacağız. Çok heyecanlıyım. ❤️❤️❤️

Yaaa geçmiş olsun benim de küçük oğlan bogaz enfeksiyonu geçirdi şükür şuan iyi büyük abimiz heyecanla gün sayıyor küçük olan henüz anlamıyor bebeği görünce anlayacak 😍benim de çanta hazır ama acık duruyor acaba biseyler unuttum mu diye düşünüp duruyorum bugün de kaşığımdan makatıma vuran bir ağrı var ama anlayamadım
C cilekcanavari kuşum böyle bir ağrı mı doğum sancısı ya

Kizlar süt yapan en etkili yiyecekler nedir, sütüm çok azaldi😢
Solgar 'ın bir takviyesi var B12 içerikli bunu mutlaka al kullan derim. 3 arkadaşımda bunu kullanıyor maşallahları var :)

Ekran görüntüsü 2025-10-21 120032.webp

Arkadaşlar ben bebisime aşka tutuldum telefonu dahi elime almayı unutuyorum öyle aşık gibi ona bakıp duruyorum 🥹😍 o yüzden buraya pek giremiyorum. Minnosumda biraz sarılık çıkmıştı doktorumuz sık sık besleyelim gerileme olursa hastaneye yatirmayiz demisti dün kontrole gittik gerilemiş çok şükür artık daha da mutluyum hadi hepiniz doğurun da bu güzel duyguyu tadın hepinizi seviyorum

Değil mi ya!? Ben de güne kahveyle başlardım ağzıma bir şeyler atardım biterdi mesele. Şimdi sabah iki kahvaltı ediyorum 😂 sabah 8 gibi yulaf lapası yiyorum meyveli ve lifli olsun diye saat 11 gibi de bildiğin kahvaltı sofrası kahvaltısı yapıyorum yumurta bal ceviz falan 😂
Kız ah gençlik zamanlarımız işte 😬 kahvemle bahçeye çıkar keyif yapardım. şimdi önce kahvaltı 🐣Sende benim gibi fazla mı dikkat ediyorsun ya😂 eşim geçen gün asker gibi ilaçlarının dakikasını bile şaşırmıyorsun biraz akışına bırak dedi☺️

Arkadaşlar ben bebisime aşka tutuldum telefonu dahi elime almayı unutuyorum öyle aşık gibi ona bakıp duruyorum 🥹😍 o yüzden buraya pek giremiyorum. Minnosumda biraz sarılık çıkmıştı doktorumuz sık sık besleyelim gerileme olursa hastaneye yatirmayiz demisti dün kontrole gittik gerilemiş çok şükür artık daha da mutluyum hadi hepiniz doğurun da bu güzel duyguyu tadın hepinizi seviyorum
Kız demeyin şöyle insan gaza gelşyorr yaaaaa 🥰🥰🥰maşallhh maşallahh Allahım daha iyi etsin inşallah sen nasılsın

Kız demeyin şöyle insan gaza gelşyorr yaaaaa 🥰🥰🥰maşallhh maşallahh Allahım daha iyi etsin inşallah sen nasılsın
Amin ben daha iyiyim tam anlamıyla eskisi gibi özgür hareket edemiyorum ama iyiyim dikislerim büyük oranda iyileşti psikolojik durumum da güzel kendi kadın doğum doktoruma da muayene oldum o da iyi şeyler söyledi çok şükür ❤️

Amin ben daha iyiyim tam anlamıyla eskisi gibi özgür hareket edemiyorum ama iyiyim dikislerim büyük oranda iyileşti psikolojik durumum da güzel kendi kadın doğum doktoruma da muayene oldum o da iyi şeyler söyledi çok şükür ❤️
Canımm çok sevindim senin adına, darısı zamanı gelince bize inşallah. Süt sağma makinası ne aldın? Memnun musun

Ay ne güzel burada pozitif anneler var,böyle anneler görmek beni çok mutlu ve umutlu kılıyor.Çok uykusuz kaldım dün gece,mutsuz uyandım bugün ve üzerine yemek yaparken çektiğim domates sosunu halıya döktüm sinirden bir güzel ağladım.Galiba başka bir şeye ağladım ama böyle böyle bitireceğim sanırım 😣Bu arada bende de kaygılar tavan yapmaya başladı,ne zaman çok kaygılansam uyuyamam ama bugünki pek öyle bir şey değildi sanırım,son zamanlar çok rahat geçmiyormuş onu anladım

Back
X