Elektrikli mi? Eller serbest mi? Ne alsam bilemiyorum linkini atar mısın?Çok memnunum lansinoh ikili set almıştim şarjlı olandan hem de masaj modu da var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrikli mi? Eller serbest mi? Ne alsam bilemiyorum linkini atar mısın?Çok memnunum lansinoh ikili set almıştim şarjlı olandan hem de masaj modu da var
Been 3 kasımda doğurcam bi kaç valiz içi çanta hazırladım ama çoğu duruyor neyi bekliyorum bilmiyorumKızlar hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü başlayamıyorum ve yapmadıkça da geriliyorum..
benim tahmini doğum 22 kasım hala hiçbir şey hazır değil, sadece bebeğin kıyafetlerini yıkadım. ütülemek ve çantaya yerleştirmek için ilham bekliyorumKızlar hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü başlayamıyorum ve yapmadıkça da geriliyorum..
benKızlar hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü başlayamıyorum ve yapmadıkça da geriliyorum..
Ayy az kalmiş sizin. Ben daha yıkamadım bile erteleyip duruyorumBeen 3 kasımda doğurcam bi kaç valiz içi çanta hazırladım ama çoğu duruyor neyi bekliyorum bilmiyorum![]()
Benim de 17 kasıma sezaryen günü verildi bir aksilik olmazsa. Ama ben hala yıkamadım bilebenim tahmini doğum 22 kasım hala hiçbir şey hazır değil, sadece bebeğin kıyafetlerini yıkadım. ütülemek ve çantaya yerleştirmek için ilham bekliyorum![]()
mesela diyelim çok uykum geldi, ilk zamanlar bi kaç Türk kahve içsem bebeği etkiliyor mu?Hamileliğin son zamanlarındaki uykusuzluk doğurduktan sonra çok işe yarıyor biliyor musun. Vücut hamilelikte uykusuzluğa dirayet kazanıyor, geceleri bebek hık dese uyanıyorsun. Dün gece toplamda 2 saat uyumamısımdır ama suan iyiyim mesela uyku ihtiyacım yok
En güzel kısmı ütüleyip dolabına yerleştirmek ya. Sonra hazırlamaya başlayınca da arkası geliyorbenim tahmini doğum 22 kasım hala hiçbir şey hazır değil, sadece bebeğin kıyafetlerini yıkadım. ütülemek ve çantaya yerleştirmek için ilham bekliyorum![]()
haklısınız bu süreci çok uzatmamak da lazım hem ağırlaşıyoruz günden güne yaya yaya yapabiliyorken halletmek en iyisiEn güzel kısmı ütüleyip dolabına yerleştirmek ya. Sonra hazırlamaya başlayınca da arkası geliyor
Kaçtan sınrası sancı sayılıyorr benimde 20 30 larda çıktı doktor normal sıkıntı yok dedi hissettiğim bişeyde yok zaten bakalım bu gittiğimde neler olucak senin hafta kaçtı canm:)Bugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yavazıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya
![]()
Askım evet makata da vuruyor ama belden yayılıyor. Belden pis bi ağrı girip kasığa makata yayılıyor farklı ve can acıtan zorlayan bi sancı. Kontrolün ne zamanC cilekcanavari kuşum böyle bir ağrı mı doğum sancısı ya
Etkilemiyormuş doktorum bana kendini ihmal etme kahve saatini es geçme dedi. Ay doğumdan sonra da türk kahvesi getirdiler ben şok. Başım ağrımasın diye doktor içirin demişmesela diyelim çok uykum geldi, ilk zamanlar bi kaç Türk kahve içsem bebeği etkiliyor mu?
Bugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yavazıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya
![]()
Yok ya benimki tamamiyle açlıktanKız ah gençlik zamanlarımız iştekahvemle bahçeye çıkar keyif yapardım. şimdi önce kahvaltı
Sende benim gibi fazla mı dikkat ediyorsun ya
eşim geçen gün asker gibi ilaçlarının dakikasını bile şaşırmıyorsun biraz akışına bırak dedi
![]()
40tan sonra sancı ama o bile düşük yani 40larda da düzenli seyretse yalancı kasılma olur, 60ı görmen lazım sürekli veya daha üstü ki doğum sancısı olsun. 37lerdeyim ben canım, bebişim de iri gelsin diye bekliyorum artıkKaçtan sınrası sancı sayılıyorr benimde 20 30 larda çıktı doktor normal sıkıntı yok dedi hissettiğim bişeyde yok zaten bakalım bu gittiğimde neler olucak senin hafta kaçtı canm:)
Anaaa yeri güzel galibaBugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yavazıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya
![]()
Bacak bel sırt her yerime vurmaya başladıGünaydın kızlar dünden beri sancı geldiğinde bacağıma da vuruyor ağrı böyle olan var mı? Bir de pelvis kemiklerim ağrıyor sanki artık kızım iyice baskı yapıyor sanırım. Sancılarım da hala düzensiz ama sıklığı baya arttı