• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Bugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yav🤣🤣 azıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya🫠

Eklentiler

• IMG_0685.webp
    IMG_0685.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 34
Hamileliğin son zamanlarındaki uykusuzluk doğurduktan sonra çok işe yarıyor biliyor musun. Vücut hamilelikte uykusuzluğa dirayet kazanıyor, geceleri bebek hık dese uyanıyorsun. Dün gece toplamda 2 saat uyumamısımdır ama suan iyiyim mesela uyku ihtiyacım yok
mesela diyelim çok uykum geldi, ilk zamanlar bi kaç Türk kahve içsem bebeği etkiliyor mu?

benim tahmini doğum 22 kasım hala hiçbir şey hazır değil, sadece bebeğin kıyafetlerini yıkadım. ütülemek ve çantaya yerleştirmek için ilham bekliyorum 🤣🤣
En güzel kısmı ütüleyip dolabına yerleştirmek ya. Sonra hazırlamaya başlayınca da arkası geliyor

Bugün de doğurmadım kankiler Nst sonucuma bakın 0 ın altı delircem yav🤣🤣 azıcık bi sancım olsaydı heyecanlanaydım ya🫠
Kaçtan sınrası sancı sayılıyorr benimde 20 30 larda çıktı doktor normal sıkıntı yok dedi hissettiğim bişeyde yok zaten bakalım bu gittiğimde neler olucak senin hafta kaçtı canm:)

Kız benim 34. Haftada daha fazla sancım çıktı.😂😂 senin bebiş gelmeye niyetli değil. Ama iyi tarafından bakımcada grubun doğum ortalaması sayesinde yükselecek annesi🧿 🌸 sağlıkla gelsinde önemli olan o

Kız ah gençlik zamanlarımız işte 😬 kahvemle bahçeye çıkar keyif yapardım. şimdi önce kahvaltı 🐣Sende benim gibi fazla mı dikkat ediyorsun ya😂 eşim geçen gün asker gibi ilaçlarının dakikasını bile şaşırmıyorsun biraz akışına bırak dedi☺️
Yok ya benimki tamamiyle açlıktan 😂 genelde dengeli besleniyorum ama bugün ayıptır söylemesi bir simiti çikolataya bana bana yedim adını da kahvaltı koydum 😅

Merhaba hanımlar. Sayfalar birikmiş okuyamadım. Doğuran olduysa tebrik ederim 🌸 Hastane ile ev arasında mekik dokuyunca girip bakamadım. Bugün kızımı ilk defa emzirdim. 1 saat boyunca kucağımda emdi, gaz çıkardı, uyudu. Çok mutluyum. Artık oksijen desteğine ihtiyaç duymuyor. Taburcu olmasına çok az kaldı. Son tahlilleri ve gözlemleri yapılıyor. Rabbim kimseyi böyle hastane kapılarında bekletmesin.

Kaçtan sınrası sancı sayılıyorr benimde 20 30 larda çıktı doktor normal sıkıntı yok dedi hissettiğim bişeyde yok zaten bakalım bu gittiğimde neler olucak senin hafta kaçtı canm:)
40tan sonra sancı ama o bile düşük yani 40larda da düzenli seyretse yalancı kasılma olur, 60ı görmen lazım sürekli veya daha üstü ki doğum sancısı olsun. 37lerdeyim ben canım, bebişim de iri gelsin diye bekliyorum artık😁

Günaydın kızlar dünden beri sancı geldiğinde bacağıma da vuruyor ağrı böyle olan var mı? Bir de pelvis kemiklerim ağrıyor sanki artık kızım iyice baskı yapıyor sanırım. Sancılarım da hala düzensiz ama sıklığı baya arttı
Bacak bel sırt her yerime vurmaya başladı🤣

Back
X