• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Oh maşallah diyelim o zaman valla hala kanamam devam ediyor tam bitti diyorum ertesi gün yine geliyor neyse aman olsun.
Küçük popişine büyük geldi demek ahhasb şuan kaç kg
Perşembe günü 2500 olmuştuk geri şu an kaç bilmiyorum 😂

Askım evet makata da vuruyor ama belden yayılıyor. Belden pis bi ağrı girip kasığa makata yayılıyor farklı ve can acıtan zorlayan bi sancı. Kontrolün ne zaman
Kuşum aynen bahsettiğin gibi bir sancıydı doktora gittim nst çekildi ama düzenli bir sancı çıkmadı kendini yorma bol su iç dedi

Planlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl

Kıslaaarr 😂 haydi bana söyleyin bebemin burnu büyük insan burnu gibi çıktı gözlerime inanamadım ultrasonda ki gibi doğuyorlarsa bebem tam laz olacak galiba genlerden geçti bende aksine nokta kadar burunluyum babaya çekti galiba :D dünden beri patlıcan burunlu diyip dalga geçiyoruz. Birisi aydınlatsın beni . Aylardır görmüyorduk Dr ilgilenmiyordu . Nokta kadar burnu vardı 3 ay önce şimdi vallahi burun ilkokula gidiyor durun ekleyim böyle mi çıkacak sizce 😀😀
Benimki de bazen laz burunlu bazen fındık burunlu. Su yansıması oluyormuş. Doğunca anlayacaz artık😅🤣🤣

Planlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Bana ilk 37+5te alalım dediler. Şimdi güncellendi 38+4 e alındı bir aksilik olmazsa inşallah

İyi akşamlar kızlar herkesin keyfi yerindeee Nebileyim2328 Nebileyim2328 senin de güzel haberlerine çok sevindim az kalmış evinize gitmeye 😍 Sizin çiş emzirme banyo mesajlarını okudukça hevesleniyoruz burda kızlar.
Nefertitiiii Nefertitiiii benimde sanki hiç sancım olmuyor gibi bu aralar. Ben doğuracağıma olan inancımı kaybettim sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor 🤣 Yarın kontrol günüm inşallah sancı falan çıkar ne bileyim bi rahim ağzında kısalma azcık açılma falan motive edici bişeyler söyler artık 🤣

İyi akşamlar kızlar herkesin keyfi yerindeee Nebileyim2328 Nebileyim2328 senin de güzel haberlerine çok sevindim az kalmış evinize gitmeye 😍 Sizin çiş emzirme banyo mesajlarını okudukça hevesleniyoruz burda kızlar.
Nefertitiiii Nefertitiiii benimde sanki hiç sancım olmuyor gibi bu aralar. Ben doğuracağıma olan inancımı kaybettim sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor 🤣 Yarın kontrol günüm inşallah sancı falan çıkar ne bileyim bi rahim ağzında kısalma azcık açılma falan motive edici bişeyler söyler artık 🤣
Sen eşittir ben demektir gel bi sarılalım🫂🤣🤣 yav her seferinde istiyorum bi aksiyon olsun, bi hevesleneyim heyecan falan yapayım ama yokk. Sıfır da çıkmazsın ya🫠 sanki böyle 20. Haftalardayım daha hiç sona yaklaşmamışım gibi öyle bir heyecansızlık tüm inancımı yitirdim napcaz bilmem😅

Sen eşittir ben demektir gel bi sarılalım🫂🤣🤣 yav her seferinde istiyorum bi aksiyon olsun, bi hevesleneyim heyecan falan yapayım ama yokk. Sıfır da çıkmazsın ya🫠 sanki böyle 20. Haftalardayım daha hiç sona yaklaşmamışım gibi öyle bir heyecansızlık tüm inancımı yitirdim napcaz bilmem😅
Aynı heyecansızlık bende de var. İki hafta önceye kadar sürekli evi temizliyordum sanki heran doğacak gibi saldım artık.Seninki yine benden iyi en azından günün belli en geç 3 Kasımda doğuruyorsun. Benimki normal doğum istediğim için ne zaman gelmek isterse diyor hiç tahminde yapmıyor😂 Ee gelmezde 40 a kadar keyif yaparsa ben nasıl doğuracam diye afakanlar basıyor çünkü benim tombiş kzım geçen hafta bile 3300 dü. 40 a kadar ne olur sezaryene mi döner hep belirsizlik 😂

Aynı heyecansızlık bende de var. İki hafta önceye kadar sürekli evi temizliyordum sanki heran doğacak gibi saldım artık.Seninki yine benden iyi en azından günün belli en geç 3 Kasımda doğuruyorsun. Benimki normal doğum istediğim için ne zaman gelmek isterse diyor hiç tahminde yapmıyor😂 Ee gelmezde 40 a kadar keyif yaparsa ben nasıl doğuracam diye afakanlar basıyor çünkü benim tombiş kzım geçen hafta bile 3300 dü. 40 a kadar ne olur sezaryene mi döner hep belirsizlik 😂
Ah benim kızçe de baya iri🫠 ebe bol bol hurma ye dedi yürüyüş yap pilates topu squat allah ne verdiyse tüm tuşlara basıyorum rahim kaslarını çalıştıracak😅 sezaryene dönmeden inşallah rahat rahat doğuracağın şekilde sağlıkla gelsin🌸

Ben de öyle düşünüyordum hazırlarsam çekerim falan diye ama hazırlıksız olmak da kötü ya yarın yıkayacam kıyafetleri 😅
Kız daha kıyafetleri yıkamadın mı hiç 😅 ben en azından bebişin kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim. Sadece hastahane çantası yapmak kaldı

Askım ben spinal oldum ama bel ağrısı baş ağrısı olmadı hiç. Bebekle ilk teması yaptıktan sonra da sedasyon yapmıslar dikim biçim kısmı yok mesela bende. Sende bu şekilde isteyebilirsin çok rahat edersin. Açık açık söyleyeyim sezaryenin tek zorluğu ilk 2 gün kasık bölgesindeki ağrı. Onu da ağrı kesiciyle çözüyorsun zaten hastanede epidural veriyorlar evde de majezik içiyorsun. İlginç şekilde majezik bana cok iyi geldi normalde arvelesten başkası paklamazdı beni

Mutlaka söylicem kuzum bunu doktoruma ve anestezi doktoruma. Sezeryanın ağrılarına katlanırım diye düşünüyorum bu yaşadığım baş ağrılarından sonra. Gerçekten artık bende doğurmaya acele etmeye başladım. Bebek de kordonu doluyor bşyler yapıyor tansiyondan dolayı canlı bomba gibiyim. Doğurup bir rahatlamak istiyorum valla. Sağlıkla alsam oğlumu kucağıma. Belki 29 ekimde doğururum. 35+4 oluyor.🥹🌸

Back
X