Perşembe günü 2500 olmuştuk geri şu an kaç bilmiyorumOh maşallah diyelim o zaman valla hala kanamam devam ediyor tam bitti diyorum ertesi gün yine geliyor neyse aman olsun.
Küçük popişine büyük geldi demek ahhasb şuan kaç kg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembe günü 2500 olmuştuk geri şu an kaç bilmiyorumOh maşallah diyelim o zaman valla hala kanamam devam ediyor tam bitti diyorum ertesi gün yine geliyor neyse aman olsun.
Küçük popişine büyük geldi demek ahhasb şuan kaç kg
Kız çişle günde en az 1 kere duş alıyorum sen ne diyorsunAltını ne zaman açsam çiş yapıyor erkek bebesi olsaydı üstüm başım çiş olurdu![]()
Kuşum aynen bahsettiğin gibi bir sancıydı doktora gittim nst çekildi ama düzenli bir sancı çıkmadı kendini yorma bol su iç dediAskım evet makata da vuruyor ama belden yayılıyor. Belden pis bi ağrı girip kasığa makata yayılıyor farklı ve can acıtan zorlayan bi sancı. Kontrolün ne zaman
Ayyyyyy hayali bile beni benden aldı şu anEvet canım gönlümüzün Fatihlerişükürler olsun seneye bu zamanlar hepimiz bebişlerimiz ile kahvaltılar hazırlayıp karşılıklı yapacağız. Çok heyecanlıyım.
![]()
Benimki de bazen laz burunlu bazen fındık burunlu. Su yansıması oluyormuş. Doğunca anlayacaz artıkKıslaaarrhaydi bana söyleyin bebemin burnu büyük insan burnu gibi çıktı gözlerime inanamadım ultrasonda ki gibi doğuyorlarsa bebem tam laz olacak galiba genlerden geçti bende aksine nokta kadar burunluyum babaya çekti galiba
dünden beri patlıcan burunlu diyip dalga geçiyoruz. Birisi aydınlatsın beni . Aylardır görmüyorduk Dr ilgilenmiyordu . Nokta kadar burnu vardı 3 ay önce şimdi vallahi burun ilkokula gidiyor durun ekleyim böyle mi çıkacak sizce
![]()
Kız alya her açtığımda kaka fışkırtıyor. Bu nesil böyle galibaAltını ne zaman açsam çiş yapıyor erkek bebesi olsaydı üstüm başım çiş olurdu![]()
Ufak sancılar mı cıktıKuşum aynen bahsettiğin gibi bir sancıydı doktora gittim nst çekildi ama düzenli bir sancı çıkmadı kendini yorma bol su iç dedi
Bana ilk 37+5te alalım dediler. Şimdi güncellendi 38+4 e alındı bir aksilik olmazsa inşallahPlanlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
2. Gebelik 39+0Planlı sezaryen için gün alan arkadaşlarıma sesleniyorum, hangi haftaya aldınız? Doktor benim günü netleştirmedi hala cuma tekrar çağırdı, sizde durumlar nasıl
Şu anda ben de bunu kullanıyorum b12 takviyesi olarak ama süte faydası olduğunu bilmiyordum. Doğumdan sonra da devam edeyim bariSolgar 'ın bir takviyesi var B12 içerikli bunu mutlaka al kullan derim. 3 arkadaşımda bunu kullanıyor maşallahları var :)
Eki Görüntüle 3662014
İkiz gebeyim ve erken doğum riskim var hala hazırlamadım ❤Kızlar hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü başlayamıyorum ve yapmadıkça da geriliyorum..
Sen eşittir ben demektir gel bi sarılalımİyi akşamlar kızlar herkesin keyfi yerindeeeNebileyim2328 senin de güzel haberlerine çok sevindim az kalmış evinize gitmeye
Sizin çiş emzirme banyo mesajlarını okudukça hevesleniyoruz burda kızlar.
Nefertitiiii benimde sanki hiç sancım olmuyor gibi bu aralar. Ben doğuracağıma olan inancımı kaybettim sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor
Yarın kontrol günüm inşallah sancı falan çıkar ne bileyim bi rahim ağzında kısalma azcık açılma falan motive edici bişeyler söyler artık
![]()
Aynı heyecansızlık bende de var. İki hafta önceye kadar sürekli evi temizliyordum sanki heran doğacak gibi saldım artık.Seninki yine benden iyi en azından günün belli en geç 3 Kasımda doğuruyorsun. Benimki normal doğum istediğim için ne zaman gelmek isterse diyor hiç tahminde yapmıyorSen eşittir ben demektir gel bi sarılalımyav her seferinde istiyorum bi aksiyon olsun, bi hevesleneyim heyecan falan yapayım ama yokk. Sıfır da çıkmazsın ya
sanki böyle 20. Haftalardayım daha hiç sona yaklaşmamışım gibi öyle bir heyecansızlık tüm inancımı yitirdim napcaz bilmem
![]()
Bana ilk 37+5te alalım dediler. Şimdi güncellendi 38+4 e alındı bir aksilik olmazsa inşallah
Teşekkürler kızlar 38-39 arası sanırım genel olarak.2. Gebelik 39+0
Ben de öyle düşünüyordum hazırlarsam çekerim falan diye ama hazırlıksız olmak da kötü ya yarın yıkayacam kıyafetleriİkiz gebeyim ve erken doğum riskim var hala hazırlamadım ❤sanki hazırladığım an doğuma gidecekmişim gibi hissediyorum.
Ah benim kızçe de baya iriAynı heyecansızlık bende de var. İki hafta önceye kadar sürekli evi temizliyordum sanki heran doğacak gibi saldım artık.Seninki yine benden iyi en azından günün belli en geç 3 Kasımda doğuruyorsun. Benimki normal doğum istediğim için ne zaman gelmek isterse diyor hiç tahminde yapmıyorEe gelmezde 40 a kadar keyif yaparsa ben nasıl doğuracam diye afakanlar basıyor çünkü benim tombiş kzım geçen hafta bile 3300 dü. 40 a kadar ne olur sezaryene mi döner hep belirsizlik
![]()
Kız daha kıyafetleri yıkamadın mı hiçBen de öyle düşünüyordum hazırlarsam çekerim falan diye ama hazırlıksız olmak da kötü ya yarın yıkayacam kıyafetleri![]()
Askım ben spinal oldum ama bel ağrısı baş ağrısı olmadı hiç. Bebekle ilk teması yaptıktan sonra da sedasyon yapmıslar dikim biçim kısmı yok mesela bende. Sende bu şekilde isteyebilirsin çok rahat edersin. Açık açık söyleyeyim sezaryenin tek zorluğu ilk 2 gün kasık bölgesindeki ağrı. Onu da ağrı kesiciyle çözüyorsun zaten hastanede epidural veriyorlar evde de majezik içiyorsun. İlginç şekilde majezik bana cok iyi geldi normalde arvelesten başkası paklamazdı beni