- 4 Kasım 2010
- 983
- 648
- 323
Ben oğlumda her bez degisiminde usenmedim,onun icin sarı kap ayarlamıştim, caydanliktan ılık su hazırlayıp normal pamuk batırıp sildim nazikçe bezi birakana kadar, altında zaten bez degisim ortuleri oluyor, hazır ıslak mendil hic kullanmadım, bezi 26 aylikken birakmistik, sadece yalan olmasın arabada cok nadir ihtiyac durumlarında unibaby yesil paketini kullanmistim, smdi sarı renk olmus hassas dokunus onuda henüz almadım ihtiyac dahilinde 1 paket olarak alacagim,cunku hic kullanmiyorum bebiste islak mendil, kendimizde kullaniyoruz daha cokKızlar bu bebeklerin altını temizlemek için ıslak pamuk kullanın filan diyorlar ama önceden ıslatılmış pamukların bakteri ürettiğini filan yazmışlar neyle sileceğiz ya hem ıslak mendil sıkıntılı hem de pamuk![]()
Kızımında kabını hazırladım insallah pisiksiz gecirecegiz bez surecini oglumdaki gibi
(Oglum sadece 2 haftalıkken hastahaneye yatmisti ameliyat sureci gecirmistik, mesane kalintisi olmustu 6 haftalikken cikmistik, bir de rota virusu kapmisti yogunbakimdaki diger bebeklerden, malesef o donem pisik olmustu ciddi olarak, onuda sudokremle gecirip eve geldigimizde hep ılık su normal pamuk uyguladım, pahalı pamuklara gerek yok)
Sudocreamde katkıli deniyor temiz icerik degilmis bebegimin ciger gibi pisigine iyi geldigi icin yazdim, sizler arastirin bebeginize iyi geleni alın
Hatta insallah yaşamazsınız hiç pişik falan