Valla benim arkadaşım 3 gün önce sezeryan oldu, ben 1 gün sonra hastaneye gittiğimde kendim için bi ugradım , duş alıyor diye rahatsız etmedim. Sezeryandan 1 gün sonraydıDoğum sonrası acaba ne zaman duş alınıyor en erken vajinal yada sezaryen .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim arkadaşım 3 gün önce sezeryan oldu, ben 1 gün sonra hastaneye gittiğimde kendim için bi ugradım , duş alıyor diye rahatsız etmedim. Sezeryandan 1 gün sonraydıDoğum sonrası acaba ne zaman duş alınıyor en erken vajinal yada sezaryen .
Aa bir İzmitli daha
Sizin kontrolünüz dışında akan, tutamadığınız bir sıvıysa mutlaka doktorunuza haber verinKızlar acil bakabilir misiniz. İdrarım tuvalete gittim yaptım ve kalktım külodumu giydim birden istemsizce idrar akmaya devam etti ıslandı baya çamaşırım. Ama durdu sonra kendi biraz ıslatıp. İdrar mı suyum mu geldi emin olamadım. Daha 36.haftaya yeni gireceğim yarın.
Güle gule kullanın hediyelerinizi ben İzmir deyim böyle bir hizmetimiz yok dendi pöeeeehhh
Ben vajinal dogumda hemen ertesi gün almıştım dusumuDoğum sonrası acaba ne zaman duş alınıyor en erken vajinal yada sezaryen .
İstemsizce su olabilir bence bir doktorunuzu arayınKızlar acil bakabilir misiniz. İdrarım geldi tuvalete gittim yaptım ve kalktım külodumu giydim birden istemsizce idrar akmaya devam etti ıslandı baya çamaşırım. Ama durdu sonra kendi biraz ıslatıp. İdrar mı suyum mu geldi emin olamadım. Daha 36.haftaya yeni gireceğim yarın.
Tutamıyorsan su derler ama en son gelen idrarın olma olasılığı var eğer çamaşırında kalan miktar 3-5 cm se son idrarındır bazen oluyor öyle ama daha büyük ve tutamadığın bir miktarsa su gelmiştir.Kızlar acil bakabilir misiniz. İdrarım geldi tuvalete gittim yaptım ve kalktım külodumu giydim birden istemsizce idrar akmaya devam etti ıslandı baya çamaşırım. Ama durdu sonra kendi biraz ıslatıp. İdrar mı suyum mu geldi emin olamadım. Daha 36.haftaya yeni gireceğim yarın.
Aynen 5 cm falan ama sadece yeni yapıp kalkmıştım bi de kendiliğinden gelince korktum bilmiyorum ya bekliyorum bakalım bidaha olacak mı diyeTutamıyorsan su derler ama en son gelen idrarın olma olasılığı var eğer çamaşırında kalan miktar 3-5 cm se son idrarındır bazen oluyor öyle ama daha büyük ve tutamadığın bir miktarsa su gelmiştir.
İnşallah benim de gelir sezaryende olsa normalde olsa. Gerçekten daha doğmadan insanın aklına sokuyorlar stres oluyorsun.Ya bak bunu bana da cok yaptılar normal doğurmazsan sütün gelmez bilmemne. O kadar stres yaptım ki sezaryen olucam sütüm gelmicek diye ..
Halbuki ameliyattan cıktığım gibi sütüm geldi. Çok şükür gayette besledim bebeğimi hiç takılma bunlara gül geç. Sütüm gelmeseydi kendimi yetersiz hissedecek üzülecektim, oysa benim elimde olan bisey bile değil. Gelmezse gelmez yani dünyanın sonu değil mamalar var. Sonradan idrak ediyor insan
Canım değeri kaçtı? Çok mu uyuyordu kaç saat aralıksız uyuyorducanım benim oğlum 4200 doğdu kilosu da yerindeydi yine de sarılık oldu emzirmeme rağmen yani bazen emzirsende sütün de olsa olacaksa oluyor 4 gün kaldı küvezde fototerapi aldı çıktı gayet iyi şuan 20 aylık bile küveze de girmesi gerekirse girer kötü bir şey değil yani böyle düşünüp canını sıkma herkes her şeyi çok biliyor stres yapma sütüne yansımasın
Kuru halini koyarsın ben de öyle yapacağım. Bir de buna özel pamuk var mı normal pamuk mu alıyoruzKutu almıştım içinde ıslatır kullanırım diye sanki boşuna aldım ya
kızlar bunu gördünüz mü dişiyle doğmuş
E bebekte falan var makyaj temizleme pamuğunun dikdörtgeni ve daha büyüğü.Kuru halini koyarsın ben de öyle yapacağım. Bir de buna özel pamuk var mı normal pamuk mu alıyoruz![]()
Ay dişi bir yana 6 kilo doğmuş heyy maşallahbiraz daha dursa çocuk okula gidecek kıvama gelecekmiş bu gidişle benim muhtemel son dhshsjs
kızlar bunu gördünüz mü dişiyle doğmuş
Canım kokusundan anlaşılmıyor mu? Yani idrar kokmuyorsa sudur sankiKızlar acil bakabilir misiniz. İdrarım geldi tuvalete gittim yaptım ve kalktım külodumu giydim birden istemsizce idrar akmaya devam etti ıslandı baya çamaşırım. Ama durdu sonra kendi biraz ıslatıp. İdrar mı suyum mu geldi emin olamadım. Daha 36.haftaya yeni gireceğim yarın.
Bak bu da sen olabilir
Selam kızlar suyu azalan var mı ultrasonda bu haftalarda toplam 3.5 cm kalmış benimkine az dedi ama ne kadar beklenebilir bilmiyorum
Valla pek koku alamadımCanım kokusundan anlaşılmıyor mu? Yani idrar kokmuyorsa sudur sanki