Ay ben aldımKızlar sling aldınız mı ? Benim doğuma 10 gün falan kaldı ama karar veremedim henüz . Bir tane aldım momcozy’den 3-18 aylıklar içinmiş. Acaba bir de sling mi alsam yeni doğan zamanı için diyorum
Sanırım ben de alıcam ya, çok bebek olduğu zamanlar evde bile öyle gezerim gibi geliyorAy ben aldım
Ben 1.53 boyunda 49 kg biriyim. Oldukça minyonum . İlk çocuğumda 40+3 te vajinal doğum yaptım. Bundada şuan 38+6 yım. Demem o ki siz tabiki hazırlıklı olun ama endişede etmeyin. Onun vakti dolduğunda gelecek annesi ne önce ne sonraKızlar ben de bugün doktor kontrolüne gittim,34+5 2500 grm çıktı bebek bana bir az almış geldi.2 hafta öndeydi,1 haftaya düşmüş sanırım.Doktor minyon olduğum için senin gibi kadınların 37 veya 38 de süreçleri başlıyor genelde,hazırlıklı ol dedi.Bunu ilk defa duydum,Valla acayip gerildim ya,normal doğumdan da az kalsın vazgeçeceğim
Zor elde edilen bir gebelik belki o yüzden riske atmak istemedi benimkini suyum da az geciktirir doğumu sancım çok olurmuşAa. Ben de insülin kullanıyorum ama doktorum suni sancı vermem demedi
Suni sancı vermemiz durumunda vajinal doğum ihtimalini yüksek görürsek ve sen de istersen suni sancı deneriz dedi
Benim de çok acıyor bazı bölgeler sancı gibi değil acı tarif ettiğin gibi.Kızlar, benim de ara ara hissettiğim hafif reglbenzeri ağrıların bugün karakteri değişti.
Bebeğin hareketleri canımı yakıyor, sanki karnimi yirtacak gibi geliyor. Vajina bölgesine daha ağrılı ve sert sancı giriyor. Chatgpt ile konuşunca doğum kanalına giriş sancıları olduğu sonucuna vardım. Çünkü göğüs altımda da bir boşluk oluştu gibi. Daha rahat nefes alıyorum.
Tabi agrilar düzenli veya dayanilmayacak gibi değil. Ya da ne suyum geldi ne nişan.
Gerçek sancılara dönmesi 2 haftayı bulabilirmis dedi Chatgpt. Doktor randevumuz Çarşamba. Bakalım o zamana kadar nasıl seyredecek.
Su azlığı o yüzden mi kötüymüş çok sancı mı olurmuş? Bana da suyun az Salı günü alabiliriz dediler de sebebi bu mu acabaZor elde edilen bir gebelik belki o yüzden riske atmak istemedi benimkini suyum da az geciktirir doğumu sancım çok olurmuşama pazartesi bir gün önce bir gideceğim hala mı olmaz diyeceğim kovulmazsam ahshshhs
Beni Salı günü doğurtmazsa bakalımMax 2 hafta içinde doğuracağız bak bende sende. İçimden geçti şimdi.sanki ben önce gibi geldi bana. Pazartesi belli olur benim ki.
Kaç bölüm kaldı biraz yavaşla olmadı
Birçok riski varmış ben kendim araştırmıştım kordon sıkışması plesanta yaşlanması bebeğin kordondan gelen kan akışının azalması falan da olabiliyormuş tabi bunlar risk suyu biten sağlıklı bebe çok etrafımdaSu azlığı o yüzden mi kötüymüş çok sancı mı olurmuş? Bana da suyun az Salı günü alabiliriz dediler de sebebi bu mu acaba
Ben de öyle bir geçer zaman kiye başlamıştım 98.bölümdeydim ben de bitiremeyeceğimBeni Salı günü doğurtmazsa bakalım
Ya çok az kaldı utanıyorum bu kadar hızlı izlemektenama uykuya dalarken temizlik yaparken ful açık bağımlılık yaptı artık. Neyse bu gece annem geliyor onunla zaten izleyemem o kadar kadın entrikalara şok geçirir dayanamaz
Doğum kanalın girmiş bebek dedi mi o yuzden mi olcemedi acaba. Benimkine de oyle dedi başı olcemedi karın cevresi ve bacak olcebildiİnşallah sorun olmaz ya aynı durumdayızçok korkuttu benimki kafasını ölçemedi bacağınıda kilosunu bile bilmiyorum
Hsjsjsjd dedim doktora canım ama haftasonuna denk geliyor nöbetçiler olur istemiyorum dediHayırlıı olsn cnm sağlıkla gelsinn :) kız bigün sonrasına al barii
Ben de duydum bunu bir kaç haftadır diyeyim günde üç dört kez çıkıyorumKızlar normal doğum sancıları başladığında tuvaletede çok çıkılıyormuş büyük tuvalete yani öyle bilgi edindimm bugünde yaşayan oldumu bilmiyorum ama bağırsaklarda kendini doğuma hazırlıyormuşş
Tula diye bir markanın kangurusunu aldım, 3. Aydan itibaren kullanacağım. Slingde almayı düşünüyordum, sadece ilk üç ay için gerekli mi diye kararsızdım ama bugün arkadaşım hediye getirdi.Kızlar sling aldınız mı ? Benim doğuma 10 gün falan kaldı ama karar veremedim henüz . Bir tane aldım momcozy’den 3-18 aylıklar içinmiş. Acaba bir de sling mi alsam yeni doğan zamanı için diyorum
Al benden de o kadar bana da misafir geldi yorgunluktan uyuyamıyorum resmen belim kuyruk sokumum çok ağrıyor eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi ama resmen yataktan doğrulamıyorum.İnanılmaz yorgun ve uykusuzum. Hem hastane yordu hem de misafirim gelecek diye temizlik yaptım. Güya doktor kendini yorma demişti. Çok uykum var ama uyuyamıyorum
Benim bugun 5.gunum kullanabilirsin dedi pansuman açıldı normallestik. Yarın baslicam kullanmayaYa korseyi sezaryandan ne zaman sonra kullanabilliyoruz doktora sormayı unuttum.
Evde yürüyüp yürüyüp geri geliyorum. Tüm gün dinlenmeyince vücudum protesto ediyor şimdi de dinlenemezsin diye sanki. Sabah olsa da uyusamAl benden de o kadar bana da misafir geldi yorgunluktan uyuyamıyorum resmen belim kuyruk sokumum çok ağrıyor eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi ama resmen yataktan doğrulamıyorum.
Çok ağırlaştık ya offf
Biraz Instada dolandım yok hala uyuyamıyorum ya. Bizim kızlar gece bizi uyutmayacak doğduktan sonra herhaldeBende uyuyamadım sağa dön, sola dön ve pes edip kalktım oturuyorum. Kızımda gümbür gümbür karnımda benim gibi gececi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?