Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar sling aldınız mı ? Benim doğuma 10 gün falan kaldı ama karar veremedim henüz . Bir tane aldım momcozy’den 3-18 aylıklar içinmiş. Acaba bir de sling mi alsam yeni doğan zamanı için diyorum
Ay ben aldım

Ben 1.53 boyunda 49 kg biriyim. Oldukça minyonum . İlk çocuğumda 40+3 te vajinal doğum yaptım. Bundada şuan 38+6 yım. Demem o ki siz tabiki hazırlıklı olun ama endişede etmeyin. Onun vakti dolduğunda gelecek annesi ne önce ne sonra

Aa. Ben de insülin kullanıyorum ama doktorum suni sancı vermem demedi
Suni sancı vermemiz durumunda vajinal doğum ihtimalini yüksek görürsek ve sen de istersen suni sancı deneriz dedi
Zor elde edilen bir gebelik belki o yüzden riske atmak istemedi benimkini suyum da az geciktirir doğumu sancım çok olurmuş ama pazartesi bir gün önce bir gideceğim hala mı olmaz diyeceğim kovulmazsam ahshshhs

Reactions: Uva
Selam kızlar bugün 36+0 da doktor kontrolüm vardı ilk kez vajinal bakti ve plesentam rahim ağzına çok yakınmış 1.5cm kadar. Sancıların başlamadan bebeği almamız lazım dedi. 3 kasım 37+2 ye sezaryen için gün verdi. O kadar kötü oldum ki çok ani oldu. Gelisimi icin 38i görmek isterdim. Hala bir şansım var mı süreyi uzatmak için. Başına gelen var mı?

Benim de çok acıyor bazı bölgeler sancı gibi değil acı tarif ettiğin gibi.

Zor elde edilen bir gebelik belki o yüzden riske atmak istemedi benimkini suyum da az geciktirir doğumu sancım çok olurmuş ama pazartesi bir gün önce bir gideceğim hala mı olmaz diyeceğim kovulmazsam ahshshhs
Su azlığı o yüzden mi kötüymüş çok sancı mı olurmuş? Bana da suyun az Salı günü alabiliriz dediler de sebebi bu mu acaba

Max 2 hafta içinde doğuracağız bak bende sende. İçimden geçti şimdi. sanki ben önce gibi geldi bana. Pazartesi belli olur benim ki.
Kaç bölüm kaldı biraz yavaşla olmadı
Beni Salı günü doğurtmazsa bakalım
Ya çok az kaldı utanıyorum bu kadar hızlı izlemekten ama uykuya dalarken temizlik yaparken ful açık bağımlılık yaptı artık. Neyse bu gece annem geliyor onunla zaten izleyemem o kadar kadın entrikalara şok geçirir dayanamaz

Su azlığı o yüzden mi kötüymüş çok sancı mı olurmuş? Bana da suyun az Salı günü alabiliriz dediler de sebebi bu mu acaba
Birçok riski varmış ben kendim araştırmıştım kordon sıkışması plesanta yaşlanması bebeğin kordondan gelen kan akışının azalması falan da olabiliyormuş tabi bunlar risk suyu biten sağlıklı bebe çok etrafımda

Ben de öyle bir geçer zaman kiye başlamıştım 98.bölümdeydim ben de bitiremeyeceğim

İnşallah sorun olmaz ya aynı durumdayız çok korkuttu benimki kafasını ölçemedi bacağınıda kilosunu bile bilmiyorum
Doğum kanalın girmiş bebek dedi mi o yuzden mi olcemedi acaba. Benimkine de oyle dedi başı olcemedi karın cevresi ve bacak olcebildi

Ben de duydum bunu bir kaç haftadır diyeyim günde üç dört kez çıkıyorum ilk zaman bir panik oldum sonra baktım yeni normalim bu.

Kızlar sling aldınız mı ? Benim doğuma 10 gün falan kaldı ama karar veremedim henüz . Bir tane aldım momcozy’den 3-18 aylıklar içinmiş. Acaba bir de sling mi alsam yeni doğan zamanı için diyorum
Tula diye bir markanın kangurusunu aldım, 3. Aydan itibaren kullanacağım. Slingde almayı düşünüyordum, sadece ilk üç ay için gerekli mi diye kararsızdım ama bugün arkadaşım hediye getirdi. getirmeseydi de alırdım, aklımda kalacağına yanımda dursun

İnanılmaz yorgun ve uykusuzum. Hem hastane yordu hem de misafirim gelecek diye temizlik yaptım. Güya doktor kendini yorma demişti. Çok uykum var ama uyuyamıyorum

İnanılmaz yorgun ve uykusuzum. Hem hastane yordu hem de misafirim gelecek diye temizlik yaptım. Güya doktor kendini yorma demişti. Çok uykum var ama uyuyamıyorum
Al benden de o kadar bana da misafir geldi yorgunluktan uyuyamıyorum resmen belim kuyruk sokumum çok ağrıyor eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi ama resmen yataktan doğrulamıyorum.
Çok ağırlaştık ya offf

Al benden de o kadar bana da misafir geldi yorgunluktan uyuyamıyorum resmen belim kuyruk sokumum çok ağrıyor eşime masaj yaptırdım biraz iyi geldi ama resmen yataktan doğrulamıyorum.
Çok ağırlaştık ya offf
Evde yürüyüp yürüyüp geri geliyorum. Tüm gün dinlenmeyince vücudum protesto ediyor şimdi de dinlenemezsin diye sanki. Sabah olsa da uyusam

Bende uyuyamadım sağa dön, sola dön ve pes edip kalktım oturuyorum. Kızımda gümbür gümbür karnımda benim gibi gececi

Bende uyuyamadım sağa dön, sola dön ve pes edip kalktım oturuyorum. Kızımda gümbür gümbür karnımda benim gibi gececi
Biraz Instada dolandım yok hala uyuyamıyorum ya. Bizim kızlar gece bizi uyutmayacak doğduktan sonra herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…