Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Canım niçin bekletiyorlar hala. Doğuma alınması daha sağlıklı değil mi acaba bu durumda. Tam kaç haftalık oldu şimdi, hedef 37 mi

35+2 bugün canım. 36 yı geçirmeyelim diyor doktor. Nst, bebeğin suyu, dopler-kan akımı iyi. Tansiyonda sınırda. Ama baş Ağrısı atakları çok yordu beni. Artık bende istiyorum doğumu. Ama kordon çok canımı sıktı. Sürekli diken üstündeyim. Haftaya bile o kadar uzun geliyor ki.
Sen nasılsın lohusalık daha iyi de lütfen.

Canım benim 35+2 de. Kilosu 2216 çıktı. Ve büyüme eğrisinin iyice alt sınırında. Karın çevresi de 32 hafta ile uyumlu çıktı? Senin nasıl

Kızlar ben de bugün Nst’den çıktım.. sancılarım genel olarak 55-65 arasındaydı, nadir 70 I gördüm diyebilirim ama bunlar esasında evde hep olan sancılardı yani son zamanlarda , kasılma dediğim şey oymuş demekki. Geçen hafta geldiğimde kasılmalar 30-40 civarındaydı , artmış. Bir de bende erken bi tehlike olmamasına rağmen bebeğim makat gelişli diye tam 39. haftaya sezeryan almışım, bi doktor ileri , bi doktor geri, yok son regl tarihi derken çok karıştı, en son rapora göre 39. hafta çıkıyor . Bu biraz erken değil mi ya sağlıklı bi gebelikte

Kızlar 39+0 bugün sabah suyum geldi. Hastaneye geldim yatışım yapıldı. Sancım çok az nst ye bağlandım bekliyorum.
Hayırlı doğumların olsun canm sağ salim kucağına lırsın inşallahh bizede yaz

Canım kilosuna ne dedi maşallah benm kilosuda 2700 dedi 36 6 da gittim ama günü gününe çıkıyor ama geri falan demedi hiç kapıttada tammgünü yazıyor

39 hafta mı erken canm anlayamdım

39 hafta mı erken canm anlayamdım
Yani evet aslında şöyle, normalde sağlık açısından bir problemimiz yok, eğer normal baş gelişli olsa zamanını bekleyecektik ki erken gelir gibi de durmuyor bugünkü kasılmalara vs göre, 39+4 , 39+5 yaparız diyorduk ama suan farkettim tam 39. haftaya almışız. Bir kaç video izlemiştim son ana kadar beklenmeli vs diyordu o yüzden bi merak ettim

Canım benim 35+2 de. Kilosu 2216 çıktı. Ve büyüme eğrisinin iyice alt sınırında. Karın çevresi de 32 hafta ile uyumlu çıktı? Senin nasıl
Canım Bizim haftamız 35+4 normalde ama karın çevresi 34+2 çıktı kilosu da 2400 dedi kemik gelişimi gerideymiş tekrar tekrar ölçtü aynı çıktı haftalık takip edeceğiz şu an bi sorun görmüyorum dedi

Canm kilosunamı alt sınır dedi

Büyüme eğrisi var canım doktor ultrasonda değerleri girince bir grafik çıkıyor. O grafikte bir ortalama var. Bir üst sınır birde alt sınır var. Benim bebeğim 32. Haftaya kadar ortalama giderken şimdi grafiğin alt sınırına geldi. Böyle oluncada doktor çok beklemeye gerek yok dedi

Her doktorun referans değeri farklı demek ki canım. Sağlıkla gelsin kuzularımızda. Organ gelişimleri iyi olsun yeter

Böyle olunca 37 de alırız demişti geçen hafta gittiğim doktor korkulacak bir şey yokmuş ama gel de bize anlat bunu insan nasıl kötü hissediyor

Maşallah size yarın kavuşuyorsunuz sonunda Seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde 5 sene bekledik, tüp bebek merkezinin arayıp tüm embriyolarınız gelişimini durdurdu malesef dedikleri günü ölsem unutmam heralde. Tüp bebekle bile olmuyor bizim embriyolarımız yaşamıyor bile demiştim, içten içe eşimle ömür boyu baş başa yaşamayı kabullenmeye başlamıştım bende. Kafamı yastığa koyduğum her gece de, sabah ilk uyandığımda hep aklımda bu konu vardı. Bir sabah eşimin aşırı ısrarlarına yenik düştüm evdeki son gebelik testini yaptım (son kullanma tarihi bile geçmek üzereydi) , sonra vay kese oluşacak mı, aman kalbi atacak mı, nipt testi normal çıkacak mı, detaylı ultrasonuda bi atlatalım dedik dedik şimdi doğum heyecanı yaşıyoruz Bizim için de çok dua eden oldu kim bilir kimin duası kabul oldu. ❤

deryaderya2 Doğumun haftaya mı planlandı. Sende çok yoruldun hamileliğinde ama bu haftalara çok güzel geldin inşallah sağ salim doğumu da atlatırsınız.

Kızlar hareketler yavaşladı mı son günlerde? İçerde sıkıştığı için mi acaba hep hareket hissediyorum ama sanki daha güçsüz gibi tekmeden ziyade hep dönme hareketi var gibi bilemiyorum.
Benim can acıtıcı şekilde devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…