- 17 Ağustos 2022
- 129
- 111
- 53
5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan tüp bebek servislerinde günleri aylari geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben de toplanan 1 tanecik yumurtadan oluşan mucizeyi bekliyorum. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Günaydın herkese bu sabah çok duygusal uyandım biraz uzatacağım kusura bakmayın nolur sizi kendime çok yakın hissediyorum artıkbu evde bu duvarların arasında o kadar çok ağladığım zamanlar oldu ki çocuğum olma olasılığı yüzde birin altında ihtimal olarak değerlendirilmişti çok olumsuz konuşulmuştu üstelik yeni evliydim şoke olmuştuk eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk iş dolayısıyla tek başımaydım ailem de başka şehirde yaşıyordu bu evde çok dua ettim çok ağladım destek görmedim hiç kimseden çoğu kişiye tiye alarak bahsettim iki kez başarısız oldu tüp bebek sonrasında her ay kistlerle uğraştım derken yine kist var o yüzden geciktim dediğim bir anda doktorun şüphelenmesiyle kandan öğrendim oğlumu Allah dualarıma cevap verdiği için hamileliğim boyunca her gün şükrettim sadece öyle değil ama aslında bir kadın olarak benim fıtratım anne olmak diye düşünürdüm hep içimde güçlü bir merhamet duygusu vardı ben bununla ne yapacaktım yarım hissediyordum eksik ve yetersiz hissediyordum çok saçma bir düşünceydi toplum yüzünden böyle düşünüyordum muhtemelen kimse kimseye neden ile başlayan cümle kurmamalı neden evlenmedin neden çocuk yok neden işin yok gibi. Allah hakkıyla yetiştirebilecek isteyen herkese versin bu mucizeyi inşallah şimdi hareketlerini karnımda hissettiğim aynı bedende olduğum son gün yarın kavuşuyoruz bebeğimle hem çok hüzünlü hem çok sevinçliyim çok şükür her şey için duanın gücünü küçümsemeden isteyelim arkadaşlar en güzel zamanda enndoğru zamanda kendiliğinden geldi mucizem her şey yoluna girdi eşim yanımda bereketimiz yerinde borçlarımız bitti biraz önce olsaydı sıkıntılıydı sürecimiz biraz sonra olsaydı da umudumuz tükenmişti sabırla edilen duanın kıymetini hep bilirim bu mucizeyi hiç unutmam hep şükrederim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun aynı zamanda hayırlı anne babalar olalım inşallah içimden geldi paylaşmak istedim çok uzattım
Crp kaynaklı yatış verildi evet. Damardan verilecek antibiyotik vs . Doktorum baştan beri problemliydi ben birde dahiliyeye gidiyorum şimdi ona da görünüp tedavi şekilleri aynı mı diye bakacağız emin olmak adınaKaç günde düşeceği verilen antibiyotiğin dozuna ve enfeksiyonun miktarına göre değişir. Benimki 1 hafta sürmüştü. Ama size belki hastanede damardan verirler çok daha hızlı etki eder. Size crp kaynaklı mı yatış verildi, damardan mı veriyorlar nasıl geçiyor süreç? İnşallah en kısa zamanda geçer dualarım sizinle
Canım niçin bekletiyorlar hala. Doğuma alınması daha sağlıklı değil mi acaba bu durumda. Tam kaç haftalık oldu şimdi, hedef 37 miSizin 400gr fazlamı çıktı yoksa düşük mi? grupta genelde ultrason ölçümlerinden daha düşük doğumlar oldu. Bizim kilomuz alt sınırda gidiyor. 3 hafta olmuş artık karın çevresi geriliği.
Sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeğiniziKızlar 39+0 bugün sabah suyum geldi. Hastaneye geldim yatışım yapıldı. Sancım çok az nst ye bağlandım bekliyorum.
şu an kilosu kaç peki?kızlar bende yine sancı sıfır ama bebiş bu hafta 70 gram almış sadece ya
8 gün önde şuan 3570şu an kilosu kaç peki?
Haftası kaç maşallah çok iyi kiloda8 gün önde şuan 3570
sizinle 5 gün var aramızda tahmini doğum tarihinde. bizim oğlan 2700 şu an, sizin kilonuz gayet yerinde bence haftasına göre endişe etmeyin8 gün önde şuan 3570
Evet tam olarak bunlar ve bir sürü şey dahaAranızda doğumu başlatmak ve kolaylaştırmak için, doktorunun hurma yemeyi ve cinsel ilişkiyi öneren birileri var mı? :)
Başka neler ? Hepsine yüklemeye başlıcam artıkEvet tam olarak bunlar ve bir sürü şey daha
38+1de doğum yaptım içiniz ferah olsun. Sağlığı iyi olsun gerisi dert değil.38/2 deyim . Şimdi yatışım verildi. Umarım hızla düşer , sizde kaç günde düşmüştü değer neydi acaba
yani dr yatış verdi alelacele Allah bilir tabi ki herşeyi yine de son hafta olması beni üzdü biraz
2 haftadır zaten kilo almamış bebek 100 gr fazla çıktı sadece . Kilo değil önemli olan sağlıklı doğsun tek dileğimteşekkürler açıklamanız için
Başka neler ? Hepsine yüklemeye başlıcam artık
Yavrum sürekli kilo alması gerekmiyor zaten önde diyorsun maşallah sağlıklı olsun yeter ki.8 gün önde şuan 3570
Canım gayet sağlıklı şuan sıkma canını, dev bebek mi doğurmak istiyorsun :))8 gün önde şuan 3570
Aşkım neyi dert ediyosun zaten maşallahı var paşanın8 gün önde şuan 3570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?