Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışan tüp bebek servislerinde günleri aylari geçen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Ben de toplanan 1 tanecik yumurtadan oluşan mucizeyi bekliyorum. Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Crp kaynaklı yatış verildi evet. Damardan verilecek antibiyotik vs . Doktorum baştan beri problemliydi ben birde dahiliyeye gidiyorum şimdi ona da görünüp tedavi şekilleri aynı mı diye bakacağız emin olmak adına

Sizin 400gr fazlamı çıktı yoksa düşük mi? grupta genelde ultrason ölçümlerinden daha düşük doğumlar oldu. Bizim kilomuz alt sınırda gidiyor. 3 hafta olmuş artık karın çevresi geriliği.
Canım niçin bekletiyorlar hala. Doğuma alınması daha sağlıklı değil mi acaba bu durumda. Tam kaç haftalık oldu şimdi, hedef 37 mi

kızlar bende yine sancı sıfır ama bebiş bu hafta 70 gram almış sadece ya

38+1de doğum yaptım içiniz ferah olsun. Sağlığı iyi olsun gerisi dert değil.

Başka neler ? Hepsine yüklemeye başlıcam artık

Hemen göndereyim:

Günde 7 hurma (acve hurması da eklenebilir)
Korunmasız cinsel ilişki
Günde 10.000 adım yürüyüş
Pilates topunda egzersiz
Kapı kolu eşliğinde squat
Yerden kibrit toplama egzersizi
Yan dönerek ikişer merdiven in-çık
Perine masajı
Buhar banyosu
Sıcak duş
Günde 1 fincan adaçayı
Günde 2 fincan ahududu yaprağı çayı
Günde 1 dilim ananas

8 gün önde şuan 3570
Aşkım neyi dert ediyosun zaten maşallahı var paşanın bide önde yani hala daha, benim de geçen kontrolde hep 2 hafta öndeyken 1 haftaya gerilemişti ama hala kilosu ortalama üstüydü yani. Yarın da benim kontrolüm var iyi beslenmedim bu ara ama kilosu epey olduğu için hiç dert etmiyorum almasa bile sıkıntıya girmem artık yani sende üzme kendini sağlıklı kuzucun maşallahh

Kızlar merhaba herkese ben bugün kendi doktoruma gittim geçen gün gittiğimde iki hafta geriliği vardı başka doktor bakmıştı
Bugünkü kontrolde bir hafta geride dedi ama patolojik bi boyutu yok kemik gelişimi biraz geriymiş haftalık kontrole çağırdı 2400 olmuş kilosu suyu iyi dedi takip edeceğiz sen tansiyonuna ve bebeğin hareketine dikkat et yeter dedi bende durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…