Beslenme şırıngası dediğin normal şırıngadan farklı mı? Kimi memeyi bebeğin ağzına dayayıp yandan şırıngayı sokarak veriyor yani bebek memeyi emziğini sanarken şırıngadan ağzından akıyor. Bu var benim aklımda da. Muhtemelen sarılık olmasın diye mama vereceğiz çoğumuz zaten
Bunu ben de merak ediyorum. Benim gittiğim gebe okulunda çantanıza 1 tane çay kaşığı ya da insülin şırıngası koyun dediler. Diğer şırıngaların lastiği biraz sert oluyormuş o yüzden bastırırken yanlışlıkla tazyikli gidebiliyormuş. En iyisi insülin şırıngası demişti. Gerek görülürse mama da dediler ama detayları soramadımKızlar ilk etapta sütümüz filan gelmezse bebeği illa mamamla mı beslemek zorunda kalıyoruz,mamayı da şırınga ya da biberonla mı vermek lazım.Meme çok kafamı karıştırıyor
Akıntı bende çok yüksekti son 10 gun Depend kullandım o kadarki. suyum geldiğini düşündük uzun süre mantar ilacı antibiyotik ne varsa kullandık ama çözüm yok. Sonlara doğru vücut tepki vermeye baslayabiliyormus. Kanda crp de yüksekti benim çok şükür oğlumda herhangi bir sıkıntı olmadı için rahat etsin.İdrarda eser hemoglobin var sadece diğerleri normal çıkıyor . Akıntı yeşil sümüklü
Akıntı bende çok yüksekti son 10 gun Depend kullandım o kadarki. suyum geldiğini düşündük uzun süre mantar ilacı antibiyotik ne varsa kullandık ama çözüm yok. Sonlara doğru vücut tepki vermeye baslayabiliyormus. Kanda crp de yüksekti benim çok şükür oğlumda herhangi bir sıkıntı olmadı için rahat etsin.
Bu arada ultrasondaki kiloya takılmamak gerekiyormuş bizim bi 400gr farketti canınızı hic bir şeye sıkmayın hamileliğin keyfini çıkartın. Karninizda uçuşan kelebeği hissetmeyi, kendinize önem verdiğiniz 9 ayın mutlu finalini de keyifle mutlulukla çıkartın. Sonrası daha güzel
Ben başıma ne geldi anlatayım sana. Türkiyedeyken doktorum baba dediki bu çocuk 2 hafta önde çok büyük şeker olabilir vs. Korkuttu beni 3 defa kontrole gittim o adama her seferinde çocuk büyük yapacak bişey yok iri deyip durdu. Sonra almanyaya geldim kendi doktoruma gittim. Hayır gayet kilosu yerinde haftası ile uyumlu hatta hafif minnoş bi çocuk fit dedi. Hala da hafif zayıf çıkıyo. Kilolu çıkmasından iyidir bu arada. Kendimi o kdr kötü hissettirmilti ki türkiyedeki doktor. Sonra farkettim herkese olandan daha büyük veya küçük söylüyolar kilolarıSizin 400gr fazlamı çıktı yoksa düşük mi? grupta genelde ultrason ölçümlerinden daha düşük doğumlar oldu. Bizim kilomuz alt sınırda gidiyor. 3 hafta olmuş artık karın çevresi geriliği.
Bide benimkide şu an olması gerekenden 2.5 hafta geride ama hiç takmıyorum çünkü doğunca beslenecek hemen büyüyecek biliyorum önemli olan iç organların gelişmiş olması benim gözümdeSizin 400gr fazlamı çıktı yoksa düşük mi? grupta genelde ultrason ölçümlerinden daha düşük doğumlar oldu. Bizim kilomuz alt sınırda gidiyor. 3 hafta olmuş artık karın çevresi geriliği.
400gr fazla dogdu kucuk bebek olacak gbi düşünüyorduk ona göre minik hastane çıkışı almıştım ki kucuk gelmiş kiyafetler:)Sizin 400gr fazlamı çıktı yoksa düşük mi? grupta genelde ultrason ölçümlerinden daha düşük doğumlar oldu. Bizim kilomuz alt sınırda gidiyor. 3 hafta olmuş artık karın çevresi geriliği.
Bide benimkide şu an olması gerekenden 2.5 hafta geride ama hiç takmıyorum çünkü doğunca beslenecek hemen büyüyecek biliyorum önemli olan iç organların gelişmiş olması benim gözümde
Oy kıyamam ben onaaaaBende artık çok takılmıyorum canım. Yinede her hafta bir umutla gidip çok az kilo aldığını görünce persentil git gide düşünce insan bir üzülüyor. Zaten tansiyondan dolayı erken alacak doktor bebişi. Bu cuma tekrar gideceğim. Haftaya doğum olacak. Birde yetmezmiş gibi kordon 2 turdu 1 kez daha dolanmış.sürekli hareket takibi yapmam gerekiyor.
Yok 7 bölüm kaldı ama bitirmeye zorlamayacağım yarın yatmamak içinDizini bitirdin mi bari sjsşdndkkdd
şırıngaylada verebilirsiniz demişlerdi mama korkulacak bir eşy değil ki bence vermek lazım ya süt azsa hele sarılık olmasındansaAnne sütü kaşığı da var,acaba o işe yarıyor mu ?Şırıngaya da doktorlar mantıklı bakıyor,biberon almadım ben ihtiyacım olur mu bilmiyorum.
38/2 deyim . Şimdi yatışım verildi. Umarım hızla düşer , sizde kaç günde düşmüştü değer neydi acabaBenzer bir durum yaşadım daha erken haftalarda. Hemen antibiyotik tedavisi yapıyorlar merak etmeyin içiniz rahat olsun sadece şu an doktorunuzla iletişime geçin. Hızlı bir antibiyotik tedavisiyle hemen düşer crp
yani dr yatış verdi alelacele Allah bilir tabi ki herşeyi yine de son hafta olması beni üzdü birazAkıntı bende çok yüksekti son 10 gun Depend kullandım o kadarki. suyum geldiğini düşündük uzun süre mantar ilacı antibiyotik ne varsa kullandık ama çözüm yok. Sonlara doğru vücut tepki vermeye baslayabiliyormus. Kanda crp de yüksekti benim çok şükür oğlumda herhangi bir sıkıntı olmadı için rahat etsin.
Bu arada ultrasondaki kiloya takılmamak gerekiyormuş bizim bi 400gr farketti canınızı hic bir şeye sıkmayın hamileliğin keyfini çıkartın. Karninizda uçuşan kelebeği hissetmeyi, kendinize önem verdiğiniz 9 ayın mutlu finalini de keyifle mutlulukla çıkartın. Sonrası daha güzel
Kaç günde düşeceği verilen antibiyotiğin dozuna ve enfeksiyonun miktarına göre değişir. Benimki 1 hafta sürmüştü. Ama size belki hastanede damardan verirler çok daha hızlı etki eder. Size crp kaynaklı mı yatış verildi, damardan mı veriyorlar nasıl geçiyor süreç? İnşallah en kısa zamanda geçer dualarım sizinle38/2 deyim . Şimdi yatışım verildi. Umarım hızla düşer , sizde kaç günde düşmüştü değer neydi acaba
yani dr yatış verdi alelacele Allah bilir tabi ki herşeyi yine de son hafta olması beni üzdü biraz
2 haftadır zaten kilo almamış bebek 100 gr fazla çıktı sadece . Kilo değil önemli olan sağlıklı doğsun tek dileğimteşekkürler açıklamanız için
Ben bol su içtiğimde artıyor hareketi sanki yaKızlar hareketler yavaşladı mı son günlerde? İçerde sıkıştığı için mi acaba hep hareket hissediyorum ama sanki daha güçsüz gibi tekmeden ziyade hep dönme hareketi var gibi bilemiyorum.
Yok zaten korkmuyorum öyle gerekliyse bence öyle olmalı,fazla mükemmel olmaya gerek yok.şırıngaylada verebilirsiniz demişlerdi mama korkulacak bir eşy değil ki bence vermek lazım ya süt azsa hele sarılık olmasındansa
Insülin şırıngasını hiç duymamıştım canım ona da bakacağım ben,mama bana getirmeyin dendi.Eğer ihtiyaç olursa alırsınız dendi,o yüzden o süreçte artık alınırsa alınırBunu ben de merak ediyorum. Benim gittiğim gebe okulunda çantanıza 1 tane çay kaşığı ya da insülin şırıngası koyun dediler. Diğer şırıngaların lastiği biraz sert oluyormuş o yüzden bastırırken yanlışlıkla tazyikli gidebiliyormuş. En iyisi insülin şırıngası demişti. Gerek görülürse mama da dediler ama detayları soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?