- 17 Ağustos 2022
- 130
- 117
- 53
Sağlıklı kolay bir doğum olur inşallah. Hayatının en güzel günlerinden biri. Bebeğin ile kavuşuyorsun sonunda darısı zamanı gelince hepimizin başınaGünaydın kızlar heyecan dorukta sekizde yatışım verilecek iki saat sonravücudumu activexle yıkamamı söylemişti doktor son alacağım şeyleri alıp go go bebekle kavuşmaya inşallah
Her gün her zaman ayaktayım bajdjdjdj
Günaydın kızlar heyecan dorukta sekizde yatışım verilecek iki saat sonravücudumu activexle yıkamamı söylemişti doktor son alacağım şeyleri alıp go go bebekle kavuşmaya inşallah
Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniGünaydın kızlar heyecan dorukta sekizde yatışım verilecek iki saat sonravücudumu activexle yıkamamı söylemişti doktor son alacağım şeyleri alıp go go bebekle kavuşmaya inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar heyecan dorukta sekizde yatışım verilecek iki saat sonravücudumu activexle yıkamamı söylemişti doktor son alacağım şeyleri alıp go go bebekle kavuşmaya inşallah
DoğğğğruuuuŞurda 1 hafta sonra sende olmazsın kuzuadaya veda edeceksin az kaldı peşine geliyorum bende
GünaydıııınnnGünaydın kızlar heyecan dorukta sekizde yatışım verilecek iki saat sonravücudumu activexle yıkamamı söylemişti doktor son alacağım şeyleri alıp go go bebekle kavuşmaya inşallah
Yok yok kötü birşey olmayacak onu hiç aklına bile getirme. Bak ne güzel herşeyin hazır, bebeğin hazır 38.haftanı bile doldurdun daha ne olsun. Gidince haber ver bize de.Bir yandan bu bahaneyle her şeyi hazırlamış olmanın rahatlığı var üstümde, diğer yandan da manasız bir psikolojik direnç
Ne hissedeceğimi şaşırdım heyecan falan da yok. Kocam sağolsun rol çaldı bugün bi yerleri ağrıyıp duruyor Allah korusun hamilelik hormonlarım coştu ya bi şey olursa moduna soktu beni ona ağladım. Sonra dizimi açtım stabilize oldu duygularım
İyi de 3600 gr çok değil ki daha haftan var da kilosu daha fazla artar diye mi söylüyorlar?KIZLAR SELAM BAKABİLİR MİSİNİZ
bebeği 3500 üzeri olup sorunsuz normal doğurabilen var mı?
minimum 3600 gram bebeğim vajinal doğum istiyorum çünkü bebeğin pozisyonu ve çatın doğum için uygun demişti takibimi yapan doktorum. maalesef annesi rahatsızlanınca izne ayrılmak zorunda kaldı ve ben doğum haftası doktor arayışına girdim bütün gittiğim doktorlar bebeğimin iri olduğunu ve normal doğumda sorun yaşama ihtimalim olduğunu söylüyor. biri dedi ki bebeğin omuzlu normal doğursan omzu kırılır biri dedi ki sinir hasarı da olabilir biri de diyor kafası sıkışırsa oksijensiz kalır falan. yani şaşkınım kendi doktorum gayet kendinden emin konuşuyordu ve ailemde herkes 4 kilo üzeri doğurmuş yani iri bebek genetik maalesef ama bana sürekli böyle dedikleri için korkuyorum bebeğimi riske mi atıyorum diye. tecrübenizi ya da fikrinizi söyleyebilir misiniz
evet aslında şöyle, tansiyonum yüksek seyrediyor doktor da diyor ki “haftanı beklersen senin sağlığın için risk ve bebek 4 kiloyu bulur yine normal doğum zor olurİyi de 3600 gr çok değil ki daha haftan var da kilosu daha fazla artar diye mi söylüyorlar?
Kaç haftalıksın canımevet aslında şöyle, tansiyonum yüksek seyrediyor doktor da diyor ki “haftanı beklersen senin sağlığın için risk ve bebek 4 kiloyu bulur yine normal doğum zor olur
ama şimdi doğurtursak da normal doğumu suni sancıyla başlatmaya çalışacağımızdan bebek için risk kendin doğursan şuanki kilosu sorun olmazdı ama suni sancı doğumun normal akışını bozduğundan bebeğin kafası rahimde uzun süre kalırsa oksijensiz kalır omzu geniş kırılabilir vs diyor
Bence başka bir doktor görüşü daha alabilirsin
üç doktordan aynı görüşü aldım ama dediğin gibi aynı hastane doktorları ve birbirlerinin notlarını okuyarak aynı yorumu yapmalarına sebep olduklarını düşünüyorum yani birbirlerini etkilediler bence. başka hastaneden doktor araştırayım o zaman. çok kötü oldu kendi doktorumun son anda sıkıntı yaşaması ona çok güveniyordumBence başka bir doktor görüşü daha alabilirsin
İnstagramda louissa diye bir kadın var bebeği 5 kg doğuyor normal doğumla, ultrasonda daha az çıkmışdoktor 5 kg olduğunu bilseydim asla normla doğum yaptırmazdım demişti ama kadından fış diye çıktı yine de çok hassas konular bunlar, bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorsa da risk almaya gerek yok ama aynı hastane değil de farklı hastanelerden de görüş alabilirsin
Kuzum nstde mi sancın çıktıKızlar geriden takip edip okuyordum yazıları 35 5im çok sancım çıktı küçük yerdeyim imkanlar malum dua edermisiniz bana bebeğim vaktinde gelsin adım Sümeyye oğlumun adı berktug
Evet fazla dedi böyle bırakamam dedi . Açıklık yok ama eski ameliyat yerinden bile patlar böyle bırakırsam dedi korkuttu baya küçük yer imkanlar zor Allah'ım zamanında gelsin lütfenKuzum nstde mi sancın çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?