Bu bebo sayesinde yapmadığım temizlik kalmayacakHali yika canim hemen dogurursunannem oyle gitti doguma
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bebo sayesinde yapmadığım temizlik kalmayacakHali yika canim hemen dogurursunannem oyle gitti doguma
![]()
Evet canım ilk doğum, süreç bazen yavaş ilerliyormuş. Normal-aksak yürüyüş yapıyorum akşamları. Çayı duydum ama hiç denemedim inan işe yarıyorsa onu da içeyim :) Doktorum 2 günde bir ilişki, aksak yürüyüş ve merdiven çıkmamı istiyorİlk doğum mu canım? Günlük 10 bin adım at bide ahududu yaprağı çayı diyorlar
Ananasta iyi geliyor diyolr canım onuda yeEvet canım ilk doğum, süreç bazen yavaş ilerliyormuş. Normal-aksak yürüyüş yapıyorum akşamları. Çayı duydum ama hiç denemedim inan işe yarıyorsa onu da içeyim :) Doktorum 2 günde bir ilişki, aksak yürüyüş ve merdiven çıkmamı istiyor
kac gundur bakamiyorum mesajlara. evet benim bebisede dolanmisti 2 kez. 1 ay sonraki kontrolde 1 dolanma vardi. ama bir sorunda olmadi. doktorda sorun olmaz demisti. ama hareket takibi demisti gune 10 hereket insana biraz stres yapiyor o ama gecici bisey yaklasdiniz sizde doguma. benim bebis 13 gunluk oldu bileCanikom tam dün sana cevap yazarken deprem oldu, yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum vallahi. Kordon dolanması bildiğim kadarıyla cok sık olan bisey N naz-nazz ın bebişine de olmuştu.
Ama kasımı beklemeyip peşimden gelen herkes mutlu bak bebeleriyle kaynaşıp duruyolarsenin de tarih belli olsun da bi rahatlayalım yahuuu tansiyondan çektin durdun ben bile stres oluyorum
Kaça kadar bekletecek doktorunEvet canım ilk doğum, süreç bazen yavaş ilerliyormuş. Normal-aksak yürüyüş yapıyorum akşamları. Çayı duydum ama hiç denemedim inan işe yarıyorsa onu da içeyim :) Doktorum 2 günde bir ilişki, aksak yürüyüş ve merdiven çıkmamı istiyor
Ah o çok zor canım bende ondan çektim. Kimyonlu su içtim ben ama 3 günlük süreci atlatınca kendiliğinden geçti. Büyük wc cıkabiliyor musunSezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Yürüyüş yapmaya calis baska türlü olmuyorSezaryen olanlar gaz sancısını nasıl atlattınız dayanılmaz saatlerdir çekiyorum çok yoruldum çıkmıyor da
Bende yanıyorum Adana da yaşıyorum zaten hava sıcak. Anne ve anneanne baskısı ile icimde atlet üstümde tisort corap terliksiz yere basmadan geziom evde yoksa atlet şort gezcem :) yahu birde normalde hiç olmaz ama ter kokusu ile savaş veriyorum çözümü olan var mi?Var ya terliyorum resmen. Sıcak bi memleketteyim ondan oluyor sanıyordum da sadece bende oluyorklima açıyorum ben bu havada. hava sıcak burada baya. Bi bu bide bebikomun sarılığını atlatırsak benden mutlusu yok.
Bana da ilk hamileliğimde drum yer ve kapı sil demişti yapmadığım temizlik kalmamıştı bi de bitkisel bi takviyeyi fitil olarak vermişti solgarın rahim ağzını yumuşatmak için ismini hatırlamıyorum belki drun biliyordur. Sonuç olarak 40+2 de sezaryen oldumBu bebo sayesinde yapmadığım temizlik kalmayacakyer silme tutmazsa küçük paspaslara girişiyim bi canım
Cumaya kadar doğum başlamazsa hafta başı yatışım yapılacak yani 40+6 oluyorKaça kadar bekletecek doktorun
İnşallah kendiliğinden başlarCumaya kadar doğum başlamazsa hafta başı yatışım yapılacak yani 40+6 oluyor
Kanala yerleşmeye başlamış ve rahim ağzı incelmesi de varmış bakalım hayırlısı olsun en korktuğum şey 2 acıyı da çekmekBana da ilk hamileliğimde drum yer ve kapı sil demişti yapmadığım temizlik kalmamıştı bi de bitkisel bi takviyeyi fitil olarak vermişti solgarın rahim ağzını yumuşatmak için ismini hatırlamıyorum belki drun biliyordur. Sonuç olarak 40+2 de sezaryen oldum![]()
İnşallah canım istediğimiz gibi sıkıntısız sorunsuz olur doğumlarımızİnşallah kendiliğinden başlarben de normal doğum istiyorum da o yüzden sordum
Aldım canım, bir tane böyle çok uygun fiyatlı manuel bir şey aldım, bir de momcozy’nin bebek bakım setini almıştım içinde elektrikli aspiratör vardı onu yedekledim.Kızlar burun aspiratörü aldınız mı?
Hahahahahahhahaga hastayım hiç gülesim yoktu yaKuşlar nolur beni de alın kuşlarseviyeyi artırıyorum ve 4. Trimester giriş yapıyorum Allah’ım bana güç ver
![]()
O zaman sizinki yakındır benceKanala yerleşmeye başlamış ve rahim ağzı incelmesi de varmış bakalım hayırlısı olsun en korktuğum şey 2 acıyı da çekmeksuni ile doğumu başlatmayı planlıyor doktorum
![]()
Geçmiş olsunHahahahahahhahaga hastayım hiç gülesim yoktu ya
Ay İnşallah öyledir dayanacak gücüm kalmadıO zaman sizinki yakındır bencebenim hiç bir doğum emaresi yoktu ve 42yi bulabilir demişti dr
![]()