• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Kızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyiz ❤️ ay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
Sütüm damla damla geliyor. Oğlum yavaş yavaş kavramaya başladı. Uyandırmak zor oluyor ama çabuk öğreniyor. Biraz emzik de verdim ara ara çenesi gelişsin diye doğrumu bilmiyorum:
Buarada topuk kanı aldırdınız mı
Ah nasıl sevindim anlatamamm canım benim keyfini cıkar simdi anneliğin ♥️ öp kokla göğsünde uyut çokk hakettin bugünleri
Bizim ilk 1 ay emzik ve biberon yasak dedi ebemiz ve doktorumuz, alya da güzel meme emdi zamanla alısacak merak etme
Topuk kanı aldırdım ben evet. Hem hastanede hem sağlık ocağında

Biraz zaman geçmiş ama bu yazınızı amniyotik bandı araştırırken gördüm bana da doktor 7. Haftamda amniyotik bant var ama bebeğe çok uzak zarar vereceğini düşünmüyorum dedi. Şuan 11. Haftamdayım en son kontrolde evet bant duruyor ama bebeğe zararı yok dedi tekrar. Ama gördüğüm kadarıyla tam kafasının arkasındaydı çok kafama takıldı 🥲 sizin nasıl ilerledi süreciniz?
Merhabalar. Kusura bakmayın doğumdan beri kendime pek vakit ayıramıyorum o yüzden şimdi gördüm mesajınızı. Benimki de kafasının arkasındaydı 1 cm kalınlığında olduğu için bebeğe büyüyünce yastık oldu 😅 yani boşta sallanan bir bant olmadığı ve kalın olduğu için hiçbir endişeye sebep olmadı. Sezaryen endikasyonlarımdan biri oldu sadece 🤷🏻‍♀️

Günaydın ☀️ günler sonra iki doğuma denk geldim 🙈 deryaderya2 deryaderya2 ve teacherlife teacherlife ikinizi de çok tebrik ediyorum ve geçmiş olsun diyorum 🤗 arada başka doğum olduysa görmediğim onları da tebrik ederim 😃
Geçtiğimiz haftaiçi sarılık sebebiyle bize yatış verdiler. Kızım bir gece fototerapi gördü. Bir gecede gerilemesi güzel olunca tekrar taburcu ettiler. Son kontrolde de stabildi. Zaten bir anda düşmezmiş değerler. Gönlüme göre bir çocuk doktoru buldum ve beslenme danışmanlığı almaya başladık. Bizim kız beslenemediği için ben de mastit olma yolundaymışım 🥲 şimdi çift mesai yapıyorum hem emziriyorum hem sağıyorum.
Onun haricinde ciddi bir lohusa depresifliği yaşıyordum. Kızımla bağ kurmaya başlamam bir hafta kadar sürdü. Şimdi yeni yeni birbirimizi tanıyoruz. Eğer sizin de süreciniz de hormonlarınız bağ kurmanıza engel olursa kendinizi suçlamayın her şey bir anda mükemmel olmuyor. Zamana bırakın arkadaşlar. Ben bağıra bağıra ağladıktan sonra hormonlarımı resetledim diyebilirim. Kendinize de zaman verin ve çevredekilere kulak asmamaya çalışın. Bebek kadar siz de önemlisiniz kendinizi sevmeyi unutmayın 🩷

Kızlar çok şükür. Bebeğim de bende iyiyiz ❤️ ay nasıl bir mucizeymiş. Bir dakika uyuyamadım onu izlemekten. Çilek haklıymışsın herkes doğursun da kavuşsun mucizesine.
Sütüm damla damla geliyor. Oğlum yavaş yavaş kavramaya başladı. Uyandırmak zor oluyor ama çabuk öğreniyor. Biraz emzik de verdim ara ara çenesi gelişsin diye doğrumu bilmiyorum:
Canım çok tebrikler tekrar 🤗 biz beslenme sorunu yaşıyoruz ve danışmanlık alıyoruz. Ne ebeler ne de doktorlar emzik almasını istemedi çenesi kuvvetli olmamasına rağmen. Onum haricinde hem hastahanede hem de sağlık ocağında topuk kanı verdik. Sağlık ocağında bir broşür verdiler. Tarama bana çok önemli göründü hastalıkları görünce 😅

Kızlar tek derdin bumuydu demeyin yavrukuşlara oyuncak aldınız mı hfgdhdh

Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻🧿 Zorlu bir sürecin ardından kavuştun kuzuna. Şimdi bu mucizenin keyfini çıkarma zamanı ❤️ Hastanede emme refleksi gelişsin diye oğluma emzik vermeye başlamışlar. Dediğin gibi çenesinin kuvvetlenmesine yardımcı olabilir ama yine de en iyisini doktorun bilir. Bizim minik kuş küvözde olduğu için topuk kanını bize sormadan almışlar. Sonradan sorunca öğrendik. Karşı değiliz gerçi. Doktorların uygun gördüğü her şeyi yaptıracağız araştırmalarımız dahilinde ☺️

Gözün aydın canım 🌸🙏

3 yaşına girince vereceğim oyuncak bile hazır 🤣🤣🤣🤣
C2 seviye analık shhshshs🤣🤣 ya yenidoğanlar için bakıyorum da böyle siyah beyaz kartlar var onlardan mı alsam dedim bide bebek arabasına pusete takılanlar var başka da yok yani şimdilik 😅

Ya başlangıç için ne aldın ben su matı, piyanolu oyun halısı, tırtıl bide bu bebek üniversitesi kitaplarını aldım 🤣 yetiyo mu
Ben hiç bişey almadım çocum gelişimsiz mi kalsın ya hhshs hemen sipariş vereyim 😆😆

Siz de bana söyleyin almadıklarım kaldıysa 🤣 he bide hışırtılı kitaplardan aldım bir iki tane 🤣
Evet bende onlardan alıcam bi de pusetine takmalık bişeyler alırım herhalde bide şu siyah beyaz kartlar var 0 aydan itibaren diyor onlardan alayım dedim diğerleri de ay ay alınır herhalde başka alan varsa söylesin Cidden 🙈🤣

Kızlar tek derdin bumuydu demeyin yavrukuşlara oyuncak aldınız mı hfgdhdh
Biz kızımıza dün bimden çéşmeli lavabolu mutfak seti aldık artık 2 yas sonrasi oynar, hep abisinden kalma tertemiz var
Ya başlangıç için ne aldın ben su matı, piyanolu oyun halısı, tırtıl bide bu bebek üniversitesi kitaplarını aldım 🤣 yetiyo mu
Benimde oglumdan kalma zurafalı oyun halisi var, oglum onda basladi toplari atayim diye ayaga kalkip tutuna tutuna yurumeye, hisirtili kitaplar sevdiklerimizden hediye geldi,cingirak falan onceden oyuncak oldugu icin o masrafa girmedik tekrar buyudukce cocugun kendi istegine gore aliriz dedik

Acikcasi oyuncak ustlerinde ne kadar 0 ay yazsada 2 ay sonrasi genelde elleriyle tutmaya basliyorlar ilk 3 ay siz gogsunuzde tutun bol bol, sevgiyle yogurun hemen buyuyorlar🫠🫠🫠😢😢 ayyy cok duygulandim aglayalim birlikte ama mutluluktan , Allahım kokuları mucize gibi oluyor hepinize sağlık diliyorum, hersey duzelecek hanimlar mastit emzirme hersey yoluna giriyor miniş halleri hemen geçiyor, gogsunuzden ayırmayın kuzularınızı 😭😭😭😭

Biz kızımıza dün bimden çéşmeli lavabolu mutfak seti aldık artık 2 yas sonrasi oynar, hep abisinden kalma tertemiz var

Benimde oglumdan kalma zurafalı oyun halisi var, oglum onda basladi toplari atayim diye ayaga kalkip tutuna tutuna yurumeye, hisirtili kitaplar sevdiklerimizden hediye geldi,cingirak falan onceden oyuncak oldugu icin o masrafa girmedik tekrar buyudukce cocugun kendi istegine gore aliriz dedik

Acikcasi oyuncak ustlerinde ne kadar 0 ay yazsada 2 ay sonrasi genelde elleriyle tutmaya basliyorlar ilk 3 ay siz gogsunuzde tutun bol bol, sevgiyle yogurun hemen buyuyorlar🫠🫠🫠😢😢 ayyy cok duygulandim aglayalim birlikte ama mutluluktan , Allahım kokuları mucize gibi oluyor hepinize sağlık diliyorum, hersey duzelecek hanimlar mastit emzirme hersey yoluna giriyor miniş halleri hemen geçiyor, gogsunuzden ayırmayın kuzularınızı 😭😭😭😭
Öyle tabi kiii 🥰 sadece tummy time yapmak için aldım ben, yoksa koynumdan ayırmam bebikomu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ♥️

Benim 75 leri görüyor ama yine tık yok. Nasıl olacak bende bilmiyorum valla yarından itibaren spor ve yürüyüşü arttırcam 😂
canım 75 i görürken nasıl hissediyorsun kasık ağrısı oluyo mu mesela,

ben erken doğum sancısı yaşadığımda 60-70lerde ağrılar oluyodu onun gibi bişey mi beklemem lazım

3 yaş sonrası bütün oyuncaklar var legolar barbieler oyun evi vs ama onun öncesi yok bizde hepsini vermiştim 🤭

Kızlar artık temiz iç çamaşırıma büyük yer kaplayan akıntılar düşüyor bu normal mi acaba 🥲

Kızlar artık temiz iç çamaşırıma büyük yer kaplayan akıntılar düşüyor bu normal mi acaba 🥲
Şimdi kontrolden çıktım yeni sordum 36+2 yim. Bu haftalards akıntı artışı normalmiş. Ama tabi önlem amaçlı idrar tahlili vereceğim☺

Back
X