İsteğim o yönde ama çarşambaya belli olacakVajinal mı olacak senin de
Bende sezeryandan korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteğim o yönde ama çarşambaya belli olacakVajinal mı olacak senin de
Canım ikiz gebelikse elbette içine sinmeyen durumda gitmelisin hemen doktoraAynı şekilde benim de öylebazen tedirgin oluyorum hatta kalkıp doktora mı gitsem diye. Benimkiler ikiz bir de. Sanki birinin hareketini hissediyorum diğerininkini hissedemiyorum gibi de oluyor bazen.
Benim de kontrolüm yarınİsteğim o yönde ama çarşambaya belli olacak
Bende sezeryandan korkuyorum
Yarın doktor kontrolümüz var bakalım inşallah her şey yolundadır canımCanım ikiz gebelikse elbette içine sinmeyen durumda gitmelisin hemen doktoraAllah kolaylık versin hepimize
![]()
Güzel haberler al inşallah bakalım kilosuna ne diyecek kontrolden sonra yazarsınBenim de kontrolüm yarınher doğumun kendine göre zorluğu var bence inşallah hepimiz en kolay şekilde doğururuz
Canım antibiyotik neden rutin miymiş
Suyun geldigi zaman enfeksiyon riski artiyor, 24 saat icinde dogumun gerceklesmesi lazim.
Evet artık su aktığı bebeği mikroplardan koruyamadığı için herhangi bir enfeksiyon durumunu önlemek için başlanıyor
planlı sezeryan mi düşünüyorsunuz yoksa vajinal doğum mu bekliyorsunuzBenimde yarın randevum var artık hamilelik yetooo darlanmaya başladım yaaa
Benim de iki gündür hassasiyet başladı ama doğuma baya var şu an 36+5’teyim. Kremi erken başlatmak doğumu tetikleyebilir diye okudum korktum sürmeye o yüzdenKızlar göğüs hassasiyeti olan başlasın bence doğumdan önce göğsünüze krem sürmeye. 2. Günden çok kötü oldular
Nasıl bir heyecan olduğunu sadece tahmin edebilirimDüşündüğümden erken uyandım şimdi sabaha kadar buralardayım![]()
![]()
5dk da bir deniyorum umarım uyurum yoksa yarın zor olucakNasıl bir heyecan olduğunu sadece tahmin edebilirimyine de pes etme, belki geri uyuyakalırsın daha sabaha çok var
Canım son durum nedirrrrArkadaşların dediği gibi canım kese açıldığı için enfeksiyon riski oluşuyormuş
Duş iyi geliyor canımAyy regl olacak gibi ağrılarım var belimde kasıklarımdaa![]()
Biz bu gidişle doğum sancısını ayırt edemeyeceğiz ya çünkü şu an baya ağrı hissediyorum ama kasılma yok hiç. Sadece büyük tuvalete çıkma hissi yaşıyorum kuyruk sokumunda olan ağrıdan kaynaklı sanırım. Ve tam olarak regl hissi yaşıyorum. Bu eğer doğumla alakalı değil de normalse ben anlayamam doğum sancısını şahsenDuş iyi geliyor canım
Nstde sancım çıkmadı bende hiç hissetmiyorum zaten dinlen güzelce dediler ama uyuyamıyorum da sabahı bekliyoruz bakalım sancılarda artış ve açılma olur inşallah suni sancıya gerek kalmazCanım son durum nedirrrr
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız, peki suyunuz nasıl geldi birden mi yoksa yavaş yavaş mıNstde sancım çıkmadı bende hiç hissetmiyorum zaten dinlen güzelce dediler ama uyuyamıyorum da sabahı bekliyoruz bakalım sancılarda artış ve açılma olur inşallah suni sancıya gerek kalmaz