• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim sat18 ekim, bat 10 kasım bi türlü ovulasyon testim çift çizgi olmuyor diyordum 50li paket almıştım. Az önce fark ettim ki hamilelik testi almışım 50 adet 😂😂 diyorum niye bi türlü yumurtlamıyorum 😆

Kızlar benim sat18 ekim, bat 10 kasım bi türlü ovulasyon testim çift çizgi olmuyor diyordum 50li paket almıştım. Az önce fark ettim ki hamilelik testi almışım 50 adet 😂😂 diyorum niye bi türlü yumurtlamıyorum 😆
İlahiii :) inşallah gebesinizdir aramıza katılırsınız 😘😘

50 li kaça geldi😂 markası ne

Arkadaslar bat 7 kasım. Awox marka öylesine yapiyim bu saate çıkmaz zaten demistin silik çıktı inanamadım daya doctor vardı onunla sa yaptim o da heen silik çıktı. Bşr de ovülasyon testi vardı ınu yaptım kopkoyu çıktı hemen. Elim ayağım tirredi aylardır çizgi görmek için kendimi paraliyorum. Adete 5 gün var bu akdar erken çıkar mı? Birde bu markaları bilen var mı?

Eklentiler

• IMG_7209.webp
    IMG_7209.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaslar bat 7 kasım. Awox marka öylesine yapiyim bu saate çıkmaz zaten demistin silik çıktı inanamadım daya doctor vardı onunla sa yaptim o da heen silik çıktı. Bşr de ovülasyon testi vardı ınu yaptım kopkoyu çıktı hemen. Elim ayağım tirredi aylardır çizgi görmek için kendimi paraliyorum. Adete 5 gün var bu akdar erken çıkar mı? Birde bu markaları bilen var mı?
Markayi bilmiyorum ama donguler uzunsa yumurtlama erken olduysa cikabilir kii cikmis da hayirli olsun :)

Yaa evet tabi ki öyle ama 4 ay önce de bir gebelik geçirdim onu adetime 3 gün kala silik pozitif ile öğrenmiştim erken öğrenmek çok kötü bir şeydi bir hevesle öğrendik ama sonrasında kese geç göründü bebek geç göründü kalp atışını zaten hiç göremediğimiz için gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım. İlk adetimi gördükten sonra yeniden denemeye başladık bu ay umutluyum yine sabırsızım ama bir yanım da erken öğrenmek istemiyor çok zor bir ikilem 🤷‍♀️🤷‍♀️
Hayirlisi olsun insallah gonlunuzdeki olsun 🥰
Ayy cok sağol teşekkür ederim deniycem
Mutlaka istikrarli yapin 2-3 gune iyilestiriyor. Hatta emzirirken de bebis hasta oldugunda anne yutsun bebege gecsin diye de emziren annelere oneriliyor. Dogal antibiyotik :)

Çok teşekkür ederim burun spreyinden korkuttular beni de tıkalı tıkalı geziyorum sf ile de yıkayayım sağolun
Bu otrivine illiadin tarzı kullanmamak gerekiyor ama deniz suyu spreyleri gebelikte tamamen güvenilirmiş. B kategorisinde o yuzden korkmadan temizleyin. Ben ilk başta kullanmadım kulakta basınç oldu tıkanıklıktan dolayı şimdi sıkıntısını yaşıyorum. O yuzden siz siz olun burnu açık tutun sonrası daha da sıkıntı oluyor ☹️

Kızlar şuan haftalariniz kaç ve belirtileriniz neler 🫰
Şu an 4 haftalık. Ben reglime 6 gün varken baş dönmesiyle şüphelendim hala daha başım ara ara dönüyor yer altımdan kayıyor gibi oluyor. Bir de çoğu kişide olmuyormuş sanırım ama sabahları çok az burnum kanıyor. Bu gün belimde karnımda tam bir regl ağrısı var. Kendi kendime sürekli ay bir şey mi oldu ay noluyor diye diye geziyorum ahhshshs

Bu otrivine illiadin tarzı kullanmamak gerekiyor ama deniz suyu spreyleri gebelikte tamamen güvenilirmiş. B kategorisinde o yuzden korkmadan temizleyin. Ben ilk başta kullanmadım kulakta basınç oldu tıkanıklıktan dolayı şimdi sıkıntısını yaşıyorum. O yuzden siz siz olun burnu açık tutun sonrası daha da sıkıntı oluyor ☹️
Çok teşekkür ederim 🌹🌹 size de çok gelmiş olsun

Back
X