- 24 Mayıs 2020

- 1.844

- 1.642

- 133

- 30

Evet ya ittiriyor benimki kendini aşağıya. Alanı daraldı o gerindikçe benim vajinaya sızı giriyor. Kucağıma da gelsin artık azcık da öyle uyutmasınSeni karnındaki uyutmuyor beni kucağımdaki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ittiriyor benimki kendini aşağıya. Alanı daraldı o gerindikçe benim vajinaya sızı giriyor. Kucağıma da gelsin artık azcık da öyle uyutmasınSeni karnındaki uyutmuyor beni kucağımdaki![]()
Daha eve geçmedik canım. Emzirme denemeleri yapıyoruz. Beslenmesini arttırmışlar. Süt yetmeyecek diye korkuyorum artık. Fazla sağım da yapamıyorum acıdan dolayı. Bakalım nasıl olacakEve geçtiniz mi canım? Bebeğin nasıl? Başlarda hassasiyet sebebiyle oluyor sağımla ucu şişiyor acıyor zaman aralığı koyman iyi olmuş.
Teşekkür ederim canım. Bakacağım mutlaka.Eczanelerde garmastan diye bi krem varmış çok işe yaradığını söyleyen var bi araştır istersen canım
Bugün hastaneden dönüşte Garmaston’u eczaneye soracağım canım. Lansinoh çatlamaması için çok fayda sağladı ama o sızıya faydası olmadı.kuzum bende öyle bir sıkıntı oldu. Çok sızladı 2 gün. 2 tane ilaç sürdüm. Şimdi Baya toparladı. Biri Lansinoh diğerini garmaston. Bende baya işe yaradı. O sızı öyle fenaki.
Bende sanırım beceremicem psikolojisine girecek gibiyim inşallah üstesinden çabuk gelirimTebrik ederimemzirme ilk haftalar herkeste bir şekilde sorun oluyor geçecek öyle düşün. Acısa da emzirmek gerekiyor öyle öyle alışacak. Ancak seni strese sokuyorlarsa yalnız kalmayı talep et canım daha rahat olunca bebekle temasla birlikte süt de gelir. Hemşirelerden destek al ben de veremiyordum ağzına hemşire öyle bir hamleyle ağzına tıkıyordu ki bebeğin şaşırıyordum. Ağlıyordum ben bu işi beceremicem diye ama geçiyor hepsi zamanla..
![]()
Çok şükür iyi görünüyor bugün doktor gelecek mi bilmiyorum dün biraz yenidoğan gözlemde kaldı sonra yanıma geldiCanım benim tebrik ederimmmm keyifle büyüt bebeğinisonunda vajinal doğım da oldu grupta
Nasılsın, bebiş nasıl?
Hayırlı olsun bebeğin canım güle güle büyüt ♥Bende sanırım beceremicem psikolojisine girecek gibiyim inşallah üstesinden çabuk gelirim
Çok şükür iyi görünüyor bugün doktor gelecek mi bilmiyorum dün biraz yenidoğan gözlemde kaldı sonra yanıma geldi![]()
Canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Emin ol. Kendini yalnız hissetme. Ben daha birkaç gündür bebeğimi emzirmeye gidiyorum. Emme refleksi yeni yeni gelişiyor. Zorla tutturuyorum iki saniye sonra bırakıyorBende sanırım beceremicem psikolojisine girecek gibiyim inşallah üstesinden çabuk gelirim
Çok şükür iyi görünüyor bugün doktor gelecek mi bilmiyorum dün biraz yenidoğan gözlemde kaldı sonra yanıma geldi![]()
bende mama veriyorum aynı sizin yaptıgınız gibi ağzının kenarından memeyi emerken çok uzun sürüyo bu süreç çok yorucu, mememi emerken uykuya dalıyo dahada zorlaşıyo inşallah bizde atlatırız bu süreci çabucakCanım aynı durumu yaşadık, ben her emzirmede bir öğün de şırınga ile besleme yapıyordum. Kendi sütümü sağıp, 20 ml 30 ml ne kadar verebiliyorsam Emzirmeye ilave yapıyordum. O emerken bende ağzının kenarından yavaş yavaş sıkarak verdim.En azından az bile emmiş olsa ekstradan beslenmiş olsun diye. Biraz zorluyor ama geçici bi süreç sonuçta. Beslenme işlemi bittikten sonra hemen 1.5 saat sonrasına alarm kurup bu düzeni hiç atlamadan devam ettim 1 hafta 10 gün kadar. Bu sekilde atlattık şükür
Hayırlı olsun bebeğin canım güle güle büyüt ♥emzirme konusu ise bir süre sonra o kadar pratikleşiyor ki bir sürü iş yapar hale geliyorsun hiç kasma o yolunu bulur
![]()
Canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Emin ol. Kendini yalnız hissetme. Ben daha birkaç gündür bebeğimi emzirmeye gidiyorum. Emme refleksi yeni yeni gelişiyor. Zorla tutturuyorum iki saniye sonra bırakıyorOnlar her şeyi baştan öğreniyorken biz de onlarla beraber anneliği öğreniyoruz. Kendine yüklenme
![]()
Hiç dinleme canım doktor ver dedi de gerekirse azarla insan zaten stres altında yani mümkünse anneden başka kimse yorum yapmasın ya çok sinirleniyorum böyle oluncaİnsanları anlamıyorum valla özellikle kayınvalidemi süt gelmiyor şu an diyorum emzirdikçe gelir diyor ama kızım tutamıyor daha açlıktan şekeri düşecek çocuğun hala mama verme diyor![]()
Çok rahatsız ediciyse git bnce Canm önki ishalde vücudda sıvı azalmasıns sebeb oluyor halsizlik yapar velki serum fslsn taksrlar rahatlarsın neden öyle oldukiKızlar ishal ve kusmam var geceden beri hastaneye gidilecek bir şey mi aizce bu
Ben de anlamadım sabaha kadar uyuyamadım çok bitkinimÇok rahatsız ediciyse git bnce Canm önki ishalde vücudda sıvı azalmasıns sebeb oluyor halsizlik yapar velki serum fslsn taksrlar rahatlarsın neden öyle olduki
Git canım sıvı serum falan takılıyor diye biliyorum kendini strese sokma canm belki yediğin bişey falan dokunmuştur için rahatlar belkide üşüttün strese girme en azıdnsnBen de anlamadım sabaha kadar uyuyamadım çok bitkinim
Canım miktarına ve vücut direncine bağlı bence. Benim de ishalim var. Bir gün ara verdi tekrar başladı henüz gitmedim. Kötü hissediyorum ama gidecek kadar değil.Kızlar ishal ve kusmam var geceden beri hastaneye gidilecek bir şey mi aizce bu
Canım benim bebeğim prematüre olduğu için ben hastaneden çıkışta mama takviyesini özellikle kendim soracağım doktora. Benim sütüm az. Şu an hastaneden istedikleri süte yetişemiyorum. Yetmezse mama verin dedim. Ne yapalım yani? Biz ister miyiz böyle olsun? Söylenilenleri kafana takmamaya çalış. Benim bebeğim hastaneden çıkınca kayınvalidem gelecek. Bir şey derse cevabını vermek için şimdiden hazırlıyorum kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnsanları anlamıyorum valla özellikle kayınvalidemi süt gelmiyor şu an diyorum emzirdikçe gelir diyor ama kızım tutamıyor daha açlıktan şekeri düşecek çocuğun hala mama verme diyor![]()
Dün gece ben de üşütme belirtileri gösterdim hasta olacağım diye korktum ama sanırım bunlar doğum öncesi bağırsak hareketi değişimi. En azından benimki. Çünkü bildiğin kasılmalarım da eşlik ediyor.Bende de ishal var bugün 5 kere çıktım tuvalete ama sanki üşütmüşüm gibi geldi bana
Git canım sıvı serum falan takılıyor diye biliyorum kendini strese sokma canm belki yediğin bişey falan dokunmuştur için rahatlar belkide üşüttün strese girme en azıdnsn
Ya birdenbire çıktı gece boyu uyutmadı normal bir ishal gibi değil de midemi üşütmüşüm gibi çünkü kusma şiddetki karın ağrısı bel ağrısı da var zaten karnım taş gibi olduCanım miktarına ve vücut direncine bağlı bence. Benim de ishalim var. Bir gün ara verdi tekrar başladı henüz gitmedim. Kötü hissediyorum ama gidecek kadar değil.
Canım sen üşütmüşsün galiba, doktora git bi baksın doğum da yakın önlemini erkenden almış olursunYa birdenbire çıktı gece boyu uyutmadı normal bir ishal gibi değil de midemi üşütmüşüm gibi çünkü kusma şiddetki karın ağrısı bel ağrısı da var zaten karnım taş gibi oldu
Ya aynısı biliyor musun midem de bozuk gibi. Sen git istersen canım. Ben doğuma bağlıyorum daha çok, aşırı halsizlik de yapmadı bende daha. Bıktım hastaneden de dün, yarın da tekrar gideceğim zaten. Hastaneyi kaldıramam.Ya birdenbire çıktı gece boyu uyutmadı normal bir ishal gibi değil de midemi üşütmüşüm gibi çünkü kusma şiddetki karın ağrısı bel ağrısı da var zaten karnım taş gibi oldu
Canım niye mama verilmeyecek ki verilmesi gerekiyorsa verilecek yani,bu insanlar süreci kolaylaştırmak için mi var zorlaştırmak için mi anlamıyorum.Mama yese içse ne olabilir yani çocuk o şekilde de büyümeyecek mi.Kendini kötü hissetme bu süreçleri kim yaşarsa yaşasın çok zorlanıyor.İnsanları anlamıyorum valla özellikle kayınvalidemi süt gelmiyor şu an diyorum emzirdikçe gelir diyor ama kızım tutamıyor daha açlıktan şekeri düşecek çocuğun hala mama verme diyor![]()