• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ya aynısı biliyor musun midem de bozuk gibi. Sen git istersen canım. Ben doğuma bağlıyorum daha çok, aşırı halsizlik de yapmadı bende daha. Bıktım hastaneden de dün, yarın da tekrar gideceğim zaten. Hastaneyi kaldıramam.
Ben de gitmek istemiyorum ama hiç halim yok serum merum bi şey lazım galiba ölü gibiyim

Canım aynı durumu yaşadık, ben her emzirmede bir öğün de şırınga ile besleme yapıyordum. Kendi sütümü sağıp, 20 ml 30 ml ne kadar verebiliyorsam Emzirmeye ilave yapıyordum. O emerken bende ağzının kenarından yavaş yavaş sıkarak verdim.En azından az bile emmiş olsa ekstradan beslenmiş olsun diye. Biraz zorluyor ama geçici bi süreç sonuçta. Beslenme işlemi bittikten sonra hemen 1.5 saat sonrasına alarm kurup bu düzeni hiç atlamadan devam ettim 1 hafta 10 gün kadar. Bu sekilde atlattık şükür

Canım benim oğlandada sarılık başladı. Geceleri çok ağlıyordu gaz sancısı sandım ama doymuyormuş meğerse. Sütümde çok olmadığı için mama başladık. Doğduğundan beri 250 gram kaybetti nerdeyse.. ay zaten minikler insan hiç kıyamıyor. Bizim 11 çıktı sarılık değeri umarım yükselmez.cuma tekrar kontrole gidicez.
Şuan en geç bir buçuk saatte emzirmeye çalışıyorum. Birde 4 kez 25 ml mama veriyorum .
Sen nelere dikkat ettin, nasıl bitti tamamen

Kızlar ben su sızdırıp sızdırmadığımı nasıl anlayabilirim iki gündür inanılmaz stres oldum,gece sürekli iç çanaşır kontrolü yaptım.Terliyor muyum akıntım mı var yoksa su mu hepsi birbirine çok karıştı.Şimdi iç çamaşırımda daire şeklinde bir ıslaklık var çok büyük değil akıntı gibi değil sanki

Kızlar birkaç benzer mesaj görünce kendi tecrübelerimi yazayım dedim.

İlk gün göğsümü çok sıkı bastırarak birkaç damla süt geldi. 2. Günde yine sıktığımda geliyordu. Yeter o geliyordur bebek besleniyordur deyip durdular. Ve kilo kaybı arttı. Şimdi mama başlandı. Önemli olan kilo kaybetmemesi ve sarılık olmaması idi Bence. Lütfen yanınızdakileri dinlemeyin. Kendi iç sesinizde kulak verin. İnanın benimde görümcem ve annem vardı yanımda ama sinirden ağlamak istedim hep. Emzik kullandırmak istemiyordum görümcem emzik verelim diye tutturdu. 2 gece doymayan aç çocuğumu susturmak için emzik verdim birde.
Hastanedeki 2. Gece o kadar tahammül edemedim ki bende söylenip durdum ağrıdan inliyorum sus sus çocuğu uyutıyorum diyor. Emziği tıkmış ağzına. Bende söylenince gece boyu küstü bu sefer. Demem o ki ilişkileriniz tamamen bozulacağına en başta söyleyin istemediğinizi kaynanalarınıza görümcelerinize yada kendi ailenize. İnanın çok daha iyi

Kızlar ben su sızdırıp sızdırmadığımı nasıl anlayabilirim iki gündür inanılmaz stres oldum,gece sürekli iç çanaşır kontrolü yaptım.Terliyor muyum akıntım mı var yoksa su mu hepsi birbirine çok karıştı.Şimdi iç çamaşırımda daire şeklinde bir ıslaklık var çok büyük değil akıntı gibi değil sanki
Canım sanki bi ped mi ne vardıya onun içinn doktorada git istersen bi

Dogum yapan arkadaşlarım hayirli ugurlu olsun saglikla mutlulukla buyutelim yavrularimizi.
Emzirmek veya mama vermek dunyanin sonu degil. Yeterli saglikli olsunlar. Ilk dogumumda da simdi de biberon ile mama destegi veriyorum. Yeterki saglikli olsun kuzularim dedim. Ilk dogumumda 1.aydan sonra mamayi kestik sutum arttigi icin ihtiuac da olmadi 33 ay emzirdim. Simdi oglum cok istahli sadece emzirme ile yetisemedim kilo kaybi ile sarilik baslayinca mama kullanmaya basladik ama bu bi donem biliyorum. Sadece mama kullaniyor olsa da sorun degil. Iyi olsunlar yeter 🥰 sizde iyi olun. Hormonlarin uzerimizdeki baskisini da goz ardi etmeyin

kızlar merhaba herkese ben yine ancak yetişebildim mesajlara doğuranların doğuracak olanların gözü aydın çok şükür kavuştunuz bebelerinize🌸🌸
darısı biz bekleyenlere inşallah sağlıkla🙏🏻

Canım bu dediğin gibi bende de oluyor özellikle tuvaletten çıktıktan sonra ve ayakta durunca sızıntı su gibi bi akıntı kokusuz bi ıslaklık bence korkulacak bir şey değil yine de doktoruna danış ama stres yapma lütfen doğal bir süreç bunlar vücudumuz kendini doğuma hazırlıyor ben öyle düşünüyorum 🙏🏻

Doktordan çok korkmaya başladım ya yatış filan verir diye :( başka çaremde kalmadı sanırım
Benim de akıntım çok arttı ve eskiden daha kıvamlıydı şimdi daha sulu oldu. Bence sen işkillendiğin için her şeyi ona yoruyorsun haftalarımız da aynı seninle. Ama sen daha iyi bilirsin gerçekten su olduğunu düşünüyorsan bi doktora git, gözardı etme.

Doğum yapan kızlar tebrik ederim. Sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah. Benim perşembe kontrolüm var ve muhtemelen çatı muayenesi yapacak. Çok korkuyorum, doktorum da erkek. Çok uzun sürüyor mu, acıtıyor mu, sıkıntısız geçmesi için ne yapmak lazım

Benim de akıntım çok arttı ve eskiden daha kıvamlıydı şimdi daha sulu oldu. Bence sen işkillendiğin için her şeyi ona yoruyorsun haftalarımız da aynı seninle. Ama sen daha iyi bilirsin gerçekten su olduğunu düşünüyorsan bi doktora git, gözardı etme.
Bence de ben çok işgillendim,su gibi akıntı gelmeye başlayınca bir de üzerine nemli nemli iç çamaşırım olunca çok korktum.Sonra peçete filan koydum peçete de bir şey yoktu,burada biri yazmıştı durmaz su sızdırması diye ,çok şükür öyle bir şey yok .36+1 deyim bugün ama doktor bana minyon kadınların süreçleri 37 ve 38 de başlayabiliyor dediğinden beri her şeye takar oldum,biraz bundan oluyor .

Canım bu dediğin gibi bende de oluyor özellikle tuvaletten çıktıktan sonra ve ayakta durunca sızıntı su gibi bi akıntı kokusuz bi ıslaklık bence korkulacak bir şey değil yine de doktoruna danış ama stres yapma lütfen doğal bir süreç bunlar vücudumuz kendini doğuma hazırlıyor ben öyle düşünüyorum 🙏🏻
Bence de canım hafta ilerlediği için hem tedirginlik var hem de vücut iyice değişti,inşallah vaktiyle kucaklarız bebeklerimizi 🌸

Bence de ben çok işgillendim,su gibi akıntı gelmeye başlayınca bir de üzerine nemli nemli iç çamaşırım olunca çok korktum.Sonra peçete filan koydum peçete de bir şey yoktu,burada biri yazmıştı durmaz su sızdırması diye ,çok şükür öyle bir şey yok .36+1 deyim bugün ama doktor bana minyon kadınların süreçleri 37 ve 38 de başlayabiliyor dediğinden beri her şeye takar oldum,biraz bundan oluyor .
Canım alakası yok ya benm arkadaşım var minyon ufacık 42 haftada doğum yaptı hiç tqkılma öyle şeylere

Ay ben de minyonum, benim bir arkadaşım 158 di bebeği gelmeyince sezaryen oldu 40.haftada. Hiç öyle düşünme. Kontrolün ne zaman olmadı o zaman sorarsın doktoruna anlatırsın bu durumu.

Back
X