Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallahh canımm sağlıklı ömrü olsun inşallahh
Yürüyüş spor falan yapıyor muydunnn

Aynı şeyleri yaşıyorum sizinle ben de 37+0ım. Sürekli alt tarafta cız diye batma hissi var. Bir aksilik olmazsa 17sinde gelecek ve 13-15 arası doktorum olmadığı için geriliyorum erken gelirse diye inşallah sıkıntısız geçer sürecimiz

Ay dönüp dönüp mesajını okuyorum maşallah ya, darısı bizlere

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsün Kızlar bizim gaz sorunuyla başımız dertte. Böyle bebeği çok gazlı olup bir çözüm bulabilen var mı?
Gaz bizde de var bagirsaklarindan ses geliyo resmen hemen pesine cigligi basiyo. Doktor gaz damlasi verdi. Emzirme oncesi sonrasi gaz cikartiyorum gaz damlasi sonrasi masaj ve ihtiyac duyarsam ilik havluya sariyorum karnini.

Tatlı ipekcim tebrik ederim keyifle büyüt yavrunu

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsün Kızlar bizim gaz sorunuyla başımız dertte. Böyle bebeği çok gazlı olup bir çözüm bulabilen var mı?
Günaydın sağlık ocağı bize bir ilaç vermişti gaza karşı hiç kullanmadık daha ama bir sorabilirsiniz

Ya şu son günlerde bizde de aynı problem var emerken bile gazdan ağlıyor. Gak yapsa bile rahatlamıyor. Çare arayanlar butonuyum şuan

İnşallah yaa, insan gerçekten tedirgin oluyor belirli bir tarih olunca böyle. Ama sıkıntısız atlatacağız inşallah. Beklenen doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var 26 Kasım gözüküyor benim de. Demek ki tam da bu zamanlarda olan şey sinire yaptıkları baskı

Ya şu son günlerde bizde de aynı problem var emerken bile gazdan ağlıyor. Gak yapsa bile rahatlamıyor. Çare arayanlar butonuyum şuan

Kuzu sen demiştin dimi. Terleme oluyor mu diye.
Ya o kadar terliyorum ki uyandığımda yatak ıpıslak oluyor kaç kez çamaşır değiştiriyorum. Bu böyle hep devam mı edecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…