Maşallahh canımm sağlıklı ömrü olsun inşallahhBugün 37+5 haftalık hamileyken sabah 9.30 da suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı, 10.50 de suni sancı verildi sancım pek yoktu gittiğimde 2 cm açıklığım vardı, Allah’ıma şükür açılmam çok güzel ilerledi ilk doğumumdu saat 17.20 de bebeğim kucağımdaydı, 3 ıkınma da aldım bebeğimi, herkesin böyle su gibi doğumları olur inşallah. Dikişim var altımda ama çok rahatsız etmiyor şu an beni sadece çok yorgunum.. 3.300 gr doğdu bebeğimde yanımda şu an
Aynı şeyleri yaşıyorum sizinle ben de 37+0ım. Sürekli alt tarafta cız diye batma hissi var. Bir aksilik olmazsa 17sinde gelecek ve 13-15 arası doktorum olmadığı için geriliyorum erken gelirse diyeBugün yazılanların hepsini okudum. Bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum gözünüz aydınhep pozitif güzel hikayeler okuyoruz iyi geliyor. Benim de son kontrolüm pazartesiydi, şu an 37+1 olduk gece yarısını geçince. Pazartesi doktorum artık her an olabilir, bakarsın hafta sonu gelirsin dedi. Aslında kendimi hazırlıyorum hep ama böyle duyunca doğum korkusu başladı bende sanırım, miyomum ve şekerim olduğu için erken gelmezse ayın 20’sinde kavuşacağız sezeryan ile. Gece olup ev sessizleştiğinde sezeryan anını yaşıyorum resmen, uyanık olmak istiyorum Spinal anestezi ile. Ya midem bulanırsa, şekerim düşerse bir sürü şey geliyor aklıma. Sonra hastanedesin yaaa düşse nolcak doktor hemşire olacak yanında diyorum. Sonra bir bakıyorum hava aydınlanmış uykusuz bir gece daha geçmiş oğluşum da iki gündür aşağı doğru sinirlere baskı mı yapıyor parmağıyla falan mı oynuyor anlamadım cız cız ediyor sürekli. Böyle bir içimi boşaltasım geldi sanırım. Güzel hikayelerinizi okumaya devam edip aşacağım korkumu inşallah bir de ayın 13-16 arasında doktorum şehir dışında olacakmış yüksek ihtimalle, o arada aniden gelmek isterse diye de stres oluyorum galibaaaaa hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza inşallah
Ay dönüp dönüp mesajını okuyorum maşallah ya, darısı bizlereBugün 37+5 haftalık hamileyken sabah 9.30 da suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı, 10.50 de suni sancı verildi sancım pek yoktu gittiğimde 2 cm açıklığım vardı, Allah’ıma şükür açılmam çok güzel ilerledi ilk doğumumdu saat 17.20 de bebeğim kucağımdaydı, 3 ıkınma da aldım bebeğimi, herkesin böyle su gibi doğumları olur inşallah. Dikişim var altımda ama çok rahatsız etmiyor şu an beni sadece çok yorgunum.. 3.300 gr doğdu bebeğimde yanımda şu an
Gaz bizde de var bagirsaklarindan ses geliyo resmen hemen pesine cigligi basiyo. Doktor gaz damlasi verdi. Emzirme oncesi sonrasi gaz cikartiyorum gaz damlasi sonrasi masaj ve ihtiyac duyarsam ilik havluya sariyorum karnini.Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsünKızlar bizim gaz sorunuyla başımız dertte. Böyle bebeği çok gazlı olup bir çözüm bulabilen var mı?
Tatlı ipekcim tebrik ederim keyifle büyüt yavrunuCanlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah sezeryan ile doğum yaptım. Hareket etmek yürümek uyumak için ciddi bir acı ağrı ile mücadele ediyorum. Bebeğim süreçte herhangi ultrason bulgusu vermedi. Nitekim öyle de doğdu şükür. Tanısı dışında ekstra bir sağlık sorunu ile karşılaşmadık. Sadece kandaki oksijen oranı dalgalandığı için yoğunbakımda şu an. Kısa zamanda onu da atlatır inşallah. Şimdilik bende böyle. Sizlerden de doğum yapan tüm kardeşlerimin gözleri aydın olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Canım senin bebisin kızmı testin sonucumu dogru oldu doktorun ultrasonda tahminimiMerhaba herkese 35+6 yım kendimi hiç olmadığım gibi yorgun hissediyorum giyinsem bile dinleniyorum resmen, sizlerde de var mı bu durum
Günaydın sağlık ocağı bize bir ilaç vermişti gaza karşı hiç kullanmadık daha ama bir sorabilirsinizDoğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsünKızlar bizim gaz sorunuyla başımız dertte. Böyle bebeği çok gazlı olup bir çözüm bulabilen var mı?
Ya şu son günlerde bizde de aynı problem varDoğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsünKızlar bizim gaz sorunuyla başımız dertte. Böyle bebeği çok gazlı olup bir çözüm bulabilen var mı?
Hangi damla canım işe yaradı mı?Gaz bizde de var bagirsaklarindan ses geliyo resmen hemen pesine cigligi basiyo. Doktor gaz damlasi verdi. Emzirme oncesi sonrasi gaz cikartiyorum gaz damlasi sonrasi masaj ve ihtiyac duyarsam ilik havluya sariyorum karnini.
İnşallah yaa, insan gerçekten tedirgin oluyor belirli bir tarih olunca böyle. Ama sıkıntısız atlatacağız inşallah. Beklenen doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var 26 Kasım gözüküyor benim de. Demek ki tam da bu zamanlarda olan şey sinire yaptıkları baskıAynı şeyleri yaşıyorum sizinle ben de 37+0ım. Sürekli alt tarafta cız diye batma hissi var. Bir aksilik olmazsa 17sinde gelecek ve 13-15 arası doktorum olmadığı için geriliyorum erken gelirse diyeinşallah sıkıntısız geçer sürecimiz
vajına dıs kısmındamı yoksa ıcerdemıBende var canım vajinal varis bayağı büyük yani
Ay ben de kalktım ev süpürdüm sildim banyo tuvalet yıkadım ütü yaptım ayrı bi enerji geldi zaman geçmiyoSabah sabah (öğlen öğlen) çiçek topraklarını değiştireyim dedim yamuldum zor bitirdim. Evde denemeyin hamişler, yatın dinlenin
Canım sen bu zuppersin uyku tulumunu 0-3 mü aldın 3-6 mıSabah sabah (öğlen öğlen) çiçek topraklarını değiştireyim dedim yamuldum zor bitirdim. Evde denemeyin hamişler, yatın dinlenin
Geliyorum gidiyorum doğurmamışsın.Sabah sabah (öğlen öğlen) çiçek topraklarını değiştireyim dedim yamuldum zor bitirdim. Evde denemeyin hamişler, yatın dinlenin
Kızım sen hala doğurmadın mı gjlgkhghjSabah sabah (öğlen öğlen) çiçek topraklarını değiştireyim dedim yamuldum zor bitirdim. Evde denemeyin hamişler, yatın dinlenin
Ya şu son günlerde bizde de aynı problem varemerken bile gazdan ağlıyor. Gak yapsa bile rahatlamıyor. Çare arayanlar butonuyum şuan
Kızım sen hala doğurmadın mı gjlgkhghj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?