Emzik dün gece ilk defa verdim oh mis çünkü niye vermeyeyimİyi geceler diliyorummm herkese, benim kız göğüsten ayrıldığı anda uyanmaya başlıyor medet yaa kasım anaları diye aranıza dönüş yaptım djdjdj emzik vermedim daha ama mecbur kalacağım galiba siz n’aptınız
Maşallah gercekten çok güzel bir hikaye olmuş. Tavsiyen var mı peki?Bugün 37+5 haftalık hamileyken sabah 9.30 da suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı, 10.50 de suni sancı verildi sancım pek yoktu gittiğimde 2 cm açıklığım vardı, Allah’ıma şükür açılmam çok güzel ilerledi ilk doğumumdu saat 17.20 de bebeğim kucağımdaydı, 3 ıkınma da aldım bebeğimi, herkesin böyle su gibi doğumları olur inşallah. Dikişim var altımda ama çok rahatsız etmiyor şu an beni sadece çok yorgunum.. 3.300 gr doğdu bebeğimde yanımda şu an
ben hiç bitmeyecek sandım sancı süreci, çok dedim sezeryan alın beni diye en önemlisi acıya kendini kaptırmamak bence hep dua ettim ki allah o kadar yardımcı oldu ki sancıya odaklandığım zaman daha kötü oluyor süreç. ve ben normal istemiyordum hep korkularım vardı yapamam sandım, ama şu an kuş gibiyim kendinizi motive ettiğiniz zaman gerisini vücudunuz hallediyor bugün bunu öğrendimMaşallah gercekten çok güzel bir hikaye olmuş. Tavsiyen var mı peki?
canım cok sevındımmmmmKızlar ben dün gece 23.27de doğum yaptım dün evde suyum geldi sızıntı şeklinde. İlk başta akıntı zannettim enfeksiyonum olduğu için ama baktım istemsizce geliyor yürüdükçe geliyor yani tutamıyorum suyum geldiğini anladım.doktoruma yazdım gel dedi eşyaları falan aldık gittik hastaneye bu arada dedikleri ishal olma ve mide bulantısı olayı doğru bende 2-3 gündür vardi sanki hamileliğin ilk günlerine dönmüş gibiydim
Neyse hastaneye geldik ve evet suyun gelmiş dediler açıklık 1 cm hâlâ öyle moralim bozuldu ki yatış verilecek sabaha kadar bekliycez dediler sürekli nst ye girdim sürekli açıklık muayenesi oldum derken ağrılarım dayanılmaz hale geldi muayenede açıklık ilerlemedi ve ben kendi istegimle sezeryan oldum Allah'tan yemek falan yememistim saatlerdir hemen aldılar
Tabi açıklık neden olmadı bilmiyorum ama ben 4-5 gündür 1 cm açıklıkla geziyordum zaten en büyük nedeninin benim hareketsiz olmamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum grip oldum enerjim yoktu hicbisey yapmadım sezeryandan da çok korkuyordum aniden olması iyi oldu korkulacak da bişey yokmuş
Şuan bebekte bende iyiyiz çok şükür yarın sabah taburcu olucaz evet biraz ağrım var ama bebeğimi görünce kokusunu alınca hepsi geçiyor gözümü üstünden ayırmak istemiyorum uyumak bile istemiyorum dünyanın en güzel duygusu
canım korkmanı gerektırcek hıccc bır sey yokk ınan banaaa sezaryen o kadar kolay kiii hıc bısı hıssetmıceksın hıc koektugun gıbı olmıcak ınsallah saglıkla kavursun oglusunaBugün yazılanların hepsini okudum. Bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum gözünüz aydınhep pozitif güzel hikayeler okuyoruz iyi geliyor. Benim de son kontrolüm pazartesiydi, şu an 37+1 olduk gece yarısını geçince. Pazartesi doktorum artık her an olabilir, bakarsın hafta sonu gelirsin dedi. Aslında kendimi hazırlıyorum hep ama böyle duyunca doğum korkusu başladı bende sanırım, miyomum ve şekerim olduğu için erken gelmezse ayın 20’sinde kavuşacağız sezeryan ile. Gece olup ev sessizleştiğinde sezeryan anını yaşıyorum resmen, uyanık olmak istiyorum Spinal anestezi ile. Ya midem bulanırsa, şekerim düşerse bir sürü şey geliyor aklıma. Sonra hastanedesin yaaa düşse nolcak doktor hemşire olacak yanında diyorum. Sonra bir bakıyorum hava aydınlanmış uykusuz bir gece daha geçmiş oğluşum da iki gündür aşağı doğru sinirlere baskı mı yapıyor parmağıyla falan mı oynuyor anlamadım cız cız ediyor sürekli. Böyle bir içimi boşaltasım geldi sanırım. Güzel hikayelerinizi okumaya devam edip aşacağım korkumu inşallah bir de ayın 13-16 arasında doktorum şehir dışında olacakmış yüksek ihtimalle, o arada aniden gelmek isterse diye de stres oluyorum galibaaaaa hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza inşallah
ayyy canım cok sevındım hayırlı olsunnnn allah analı babalı büyütsünBugün 37+5 haftalık hamileyken sabah 9.30 da suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı, 10.50 de suni sancı verildi sancım pek yoktu gittiğimde 2 cm açıklığım vardı, Allah’ıma şükür açılmam çok güzel ilerledi ilk doğumumdu saat 17.20 de bebeğim kucağımdaydı, 3 ıkınma da aldım bebeğimi, herkesin böyle su gibi doğumları olur inşallah. Dikişim var altımda ama çok rahatsız etmiyor şu an beni sadece çok yorgunum.. 3.300 gr doğdu bebeğimde yanımda şu an
Emzik dün gece ilk defa verdim oh mis çünkü niye vermeyeyimkendi ağzından atmış gece zaten mışıl mışıl uyudu bayılıyorum bir de emzikli bebek görüntüsüne
Amin canim hayirli olsunCanlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah sezeryan ile doğum yaptım. Hareket etmek yürümek uyumak için ciddi bir acı ağrı ile mücadele ediyorum. Bebeğim süreçte herhangi ultrason bulgusu vermedi. Nitekim öyle de doğdu şükür. Tanısı dışında ekstra bir sağlık sorunu ile karşılaşmadık. Sadece kandaki oksijen oranı dalgalandığı için yoğunbakımda şu an. Kısa zamanda onu da atlatır inşallah. Şimdilik bende böyle. Sizlerden de doğum yapan tüm kardeşlerimin gözleri aydın olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
kalsın göğsünde kızzzİyi geceler diliyorummm herkese, benim kız göğüsten ayrıldığı anda uyanmaya başlıyor medet yaa kasım anaları diye aranıza dönüş yaptım djdjdj emzik vermedim daha ama mecbur kalacağım galiba siz n’aptınız
askim kos valla ahajdkfaj denendi onaylamdiHayır ya, Aralığa sarkarim ben o zaman
benim ebe 40+0 a kadar gelmezse haber ver, konuşalım dedi. Hurma falan ye diyecek sanirim ne bileyim.ne yapabiliriz ki ekstra?
Doğum yapacağım hastahaneye de tarihini geçmesini istemiyorum risklerden korkuyorum, dedim, 40+0 a randevu verdi onlar da. O zaman kadar gelmezse bir bakariz o gün dediler sadece. Öyle direkt tamam isterseniz sezaryen olur, demiyorlar yaşadığım ülkede
Önümüzdeki 2 hafta gebeliği takip eden doktorda randevularim olacak. Umarım gelir o sürede.
İnşallah dediğin gibi olurcanım korkmanı gerektırcek hıccc bır sey yokk ınan banaaa sezaryen o kadar kolay kiii hıc bısı hıssetmıceksın hıc koektugun gıbı olmıcak ınsallah saglıkla kavursun oglusuna
Amin canım çok sağolayyy canım cok sevındım hayırlı olsunnnn allah analı babalı büyütsün
askim kos valla ahajdkfaj denendi onaylamdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?