Karın masajını ilk kez duydum onu da deneyelimHaklısınız, kargo süresi var.
Doktorum şekerden dolayı maksimum 39+1’i bekleriz dediği için, eğer vajinal doğum olursa destek alacağım ebenin dediklerini sorgulamadan yapıyorum son günlerimde.
Bugünkü tavsiyesini buraya yazayım belki siz ya da başkası aktarda bulup denemek ister. Yarın aktar aktar gezeceğim
‘Adaçayı uçucu yağıyla kantaronu karıştırıp karın üstüne saat yönünde 15dk kesintisiz masaj’ ve ‘bir memeye 5dk diğer memeye 5dk olmak üzere aralıksız masaj’
İnşallah güzel doğumlarımız olacak
Canım tebrik ederim çok geçmiş olsun. O aşamaya gelmek o kadar uzak görünüyor ki şu anama yine ne güzel anlattın Müsait bir vakitte ıkınmayı anlatır mısın nasıl yapıyoruz iki ıkınmada doğdu dedin ya nasıl yapıcaz o işi
Ayy çok tebrik ederim ne güzel anlattın inşallah bizimki de 2 ıkınma ile olursağlıcakla büyüt inşallah bebeğini
Sana, minik meleğinle çok güzel bir ömür diliyorum, umarım her şey gönlünce olur. Rabbim sana bağışlasınCanlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah sezeryan ile doğum yaptım. Hareket etmek yürümek uyumak için ciddi bir acı ağrı ile mücadele ediyorum. Bebeğim süreçte herhangi ultrason bulgusu vermedi. Nitekim öyle de doğdu şükür. Tanısı dışında ekstra bir sağlık sorunu ile karşılaşmadık. Sadece kandaki oksijen oranı dalgalandığı için yoğunbakımda şu an. Kısa zamanda onu da atlatır inşallah. Şimdilik bende böyle. Sizlerden de doğum yapan tüm kardeşlerimin gözleri aydın olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Sağlıkla büyütün canımCanlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah sezeryan ile doğum yaptım. Hareket etmek yürümek uyumak için ciddi bir acı ağrı ile mücadele ediyorum. Bebeğim süreçte herhangi ultrason bulgusu vermedi. Nitekim öyle de doğdu şükür. Tanısı dışında ekstra bir sağlık sorunu ile karşılaşmadık. Sadece kandaki oksijen oranı dalgalandığı için yoğunbakımda şu an. Kısa zamanda onu da atlatır inşallah. Şimdilik bende böyle. Sizlerden de doğum yapan tüm kardeşlerimin gözleri aydın olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Benim ilk doğumum olacak ve bir sorun olmazsa vajinal olacak. Artık yavaş yavaş strese girmeye başladığım günlerdeyim ve bugünlerde böyle pozitif şeyler duymak insanı rahatlatıyor. Çok teşekkür ederimRabbim sizlere daha kolayliklar nasip etsin insallah tum kalbimle soyluyorum
Kızımıda durmadan emziriyorum, kolostridum süt gelmeye basladı şükür, çok emzirdim ama, pes etmeyin kizlar sizlerin daha guzel olacak
Gebe okulunda 38 haftadan sonra korunmasız birliktelik ve meme uyarımı önerdilerBen bugün benimkine bir şeyler öneriyor musunuz dedim yok öyle bi şey istiyorsan yürü falan ama vakti gelince olacak dedialem adam ya
Canım cevap yazmış mıydım hayırlayamadım ama evet devlet hastanesinde doğum yaptımHayırlı olsun canım devlet hastanesinde mi yaptın? Çok sevindim adına. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Çok sağ ol canım, en son ultrasonda 3120 gr çıkmıştı 2780 gr doğdu kızımGeçmişler olsunÇok sevindim gönlünden geçen olmuş, ne kadar doğdu yavrun İnşallah kolay doğum nasip olur bize de. Emzirme sorunların yoluna girer umarım en kısa zamanda sütün gelir. Elle sağım yapıyordu bazı arkadaşlar sanırım.
Sizler de vaktiyle sağlık kucağınıza alın inşallah gerçekten büyüleyici bir şeymiş@Nefertitiiii @kirmizipatiklikiz B byz2642 Gözünüz aydın kızlar inşallah ağrılarınız da hafifler hemen toparlasınız. O kadar güzel anlatıyorsunuz ki insanın aklından doğum korkusu falan uçup gidiyor.
Bizde aynı şekildeyiz ya bugün 3. Gün sabahtan beri hiç uyandıramadık neredeyse uyku haliyle emmiyor da hastanede her emzirmeden sonra mama verin demişlerdi şırınga ile mamayı zor veriyoruz bende tavsiyelere açığımbebeğim 4 günlük, 2.günümüzde sarılık olduk sınırdaydı bir gün yatış yaptık ve eve geldik. sütüm var bebeğimi emzirmeye kaldırıyorum emiyor da ama uyanık kalma süresi çok az hemen uykuya geçiş yapıyor memedeyken ve uyandıramıyorum bir türlü ıslak mendlle siliyorum ayaklarını gıdıklıyorum yüzüne üflüyorum altını soyuyorum o şekilde meme veriyorum iki üç kere çekiyor mememi sonra tekrar uykuda ve uyanmıyor tekrar sarılık olacak diye korkuyorum ne yapmam gerekiyor tavsiye verir misiniz
Bende çok sinirleniyorum valla ama sinirim içimde patlıyorHiç dinleme canım doktor ver dedi de gerekirse azarla insan zaten stres altında yani mümkünse anneden başka kimse yorum yapmasın ya çok sinirleniyorum böyle olunca
İnşallah sana çok karışma öyle cevap vermek zorunda kalmazsın ama karışırsa cevabını ver gerçekten ben yapamıyordum ama artık tak ettiCanım benim bebeğim prematüre olduğu için ben hastaneden çıkışta mama takviyesini özellikle kendim soracağım doktora. Benim sütüm az. Şu an hastaneden istedikleri süte yetişemiyorum. Yetmezse mama verin dedim. Ne yapalım yani? Biz ister miyiz böyle olsun? Söylenilenleri kafana takmamaya çalış. Benim bebeğim hastaneden çıkınca kayınvalidem gelecek. Bir şey derse cevabını vermek için şimdiden hazırlıyorum kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kendilerince kolaylaştırdığını düşünüyorlar bizim aklımıza gelmiyor sanki dedikleriCanım niye mama verilmeyecek ki verilmesi gerekiyorsa verilecek yani,bu insanlar süreci kolaylaştırmak için mi var zorlaştırmak için mi anlamıyorum.Mama yese içse ne olabilir yani çocuk o şekilde de büyümeyecek mi.Kendini kötü hissetme bu süreçleri kim yaşarsa yaşasın çok zorlanıyor.
Vermemiştir canım. Ben de şehir hastanesine gidiyorum da onun için sordum umarım ben de sağlıklı şekilde kucağıma alırım. Sen nasılsın bebek nasıl?Canım cevap yazmış mıydım hayırlayamadım ama evet devlet hastanesinde doğum yaptım
Çok sağ ol canım, en son ultrasonda 3120 gr çıkmıştı 2780 gr doğdu kızım
Sizler de vaktiyle sağlık kucağınıza alın inşallah gerçekten büyüleyici bir şeymiş
Bizde aynı şekildeyiz ya bugün 3. Gün sabahtan beri hiç uyandıramadık neredeyse uyku haliyle emmiyor da hastanede her emzirmeden sonra mama verin demişlerdi şırınga ile mamayı zor veriyoruz bende tavsiyelere açığım
Bende çok sinirleniyorum valla ama sinirim içimde patlıyor
Sanki biz çocuğumuz için en iyisini ne olacaksa onu istemeyeceğiz
İnşallah sana çok karışma öyle cevap vermek zorunda kalmazsın ama karışırsa cevabını ver gerçekten ben yapamıyordum ama artık tak etti
Kendilerince kolaylaştırdığını düşünüyorlar bizim aklımıza gelmiyor sanki dedikleri
Bizde varız teyzemis , kankamızı yalnız bırakmayızÇiçekli pijamikimizle tüm foruma iyi geceler dileriz zira bizim uyumaya niyetimiz yok
Ooo lümbüş lümbüş hashjsBizde varız teyzemis , kankamızı yalnız bırakmayız
İnşallah çok kolay ve huzurlu bir doğumun olurVermemiştir canım. Ben de şehir hastanesine gidiyorum da onun için sordum umarım ben de sağlıklı şekilde kucağıma alırım. Sen nasılsın bebek nasıl?
Allahımmm yicem bebek gördükçe zorla ıkınıp doğurasım geliyooooEki Görüntüle 3670351
Selam teyzoşlar on günlük olduk biz de memeden ayrılıp kucakta uyumak en büyük hobimiz başka yere bırakınca ağlıyoruz
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah çok kolay ve huzurlu bir doğumun olurçok şükür iyiyiz yarın yenidoğan doktoruyla kontrolümüz var sarılık falan olmamıştır inşallah kızım emmede hala sorun yaşıyor gün içinde bir iki kere anca tutuyor diğer beslenmelerinde mama veriyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?