Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Karın masajını ilk kez duydum onu da deneyelim

Ebe dedi ki nefesini sanci gelincetut, en yuksekte ittir dedi kakanı yapar gibi, sonra derin nefesler aldım boslukta, zaten iki kere tekrarlandi dogum odasinda cok sukur geldi sürec yorucuydu ama dogum anı oldu bitti sukurler olsun,cok guzel bir ekiptiler Rabbim sizlerede oyle nasip etsin insallah

Rabbim sizlere daha kolayliklar nasip etsin insallah tum kalbimle soyluyorum
Kızımıda durmadan emziriyorum, kolostridum süt gelmeye basladı şükür, çok emzirdim ama, pes etmeyin kizlar sizlerin daha guzel olacak
Ayy çok tebrik ederim ne güzel anlattın inşallah bizimki de 2 ıkınma ile olur sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini

Canlarım güzel dua ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sabah sezeryan ile doğum yaptım. Hareket etmek yürümek uyumak için ciddi bir acı ağrı ile mücadele ediyorum. Bebeğim süreçte herhangi ultrason bulgusu vermedi. Nitekim öyle de doğdu şükür. Tanısı dışında ekstra bir sağlık sorunu ile karşılaşmadık. Sadece kandaki oksijen oranı dalgalandığı için yoğunbakımda şu an. Kısa zamanda onu da atlatır inşallah. Şimdilik bende böyle. Sizlerden de doğum yapan tüm kardeşlerimin gözleri aydın olsun. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Sana, minik meleğinle çok güzel bir ömür diliyorum, umarım her şey gönlünce olur. Rabbim sana bağışlasın

Sağlıkla büyütün canım birkaç güne ağrılar da geçiyor. En kısa zamanda evinize geçersiniz inanıyorum. Bebeğinize sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum allah bağışlasın

Rabbim sizlere daha kolayliklar nasip etsin insallah tum kalbimle soyluyorum
Kızımıda durmadan emziriyorum, kolostridum süt gelmeye basladı şükür, çok emzirdim ama, pes etmeyin kizlar sizlerin daha guzel olacak
Benim ilk doğumum olacak ve bir sorun olmazsa vajinal olacak. Artık yavaş yavaş strese girmeye başladığım günlerdeyim ve bugünlerde böyle pozitif şeyler duymak insanı rahatlatıyor. Çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım devlet hastanesinde mi yaptın? Çok sevindim adına. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Canım cevap yazmış mıydım hayırlayamadım ama evet devlet hastanesinde doğum yaptım

Çok sağ ol canım, en son ultrasonda 3120 gr çıkmıştı 2780 gr doğdu kızım

Sizler de vaktiyle sağlık kucağınıza alın inşallah gerçekten büyüleyici bir şeymiş

Bizde aynı şekildeyiz ya bugün 3. Gün sabahtan beri hiç uyandıramadık neredeyse uyku haliyle emmiyor da hastanede her emzirmeden sonra mama verin demişlerdi şırınga ile mamayı zor veriyoruz bende tavsiyelere açığım

Hiç dinleme canım doktor ver dedi de gerekirse azarla insan zaten stres altında yani mümkünse anneden başka kimse yorum yapmasın ya çok sinirleniyorum böyle olunca
Bende çok sinirleniyorum valla ama sinirim içimde patlıyor
Sanki biz çocuğumuz için en iyisini ne olacaksa onu istemeyeceğiz

İnşallah sana çok karışma öyle cevap vermek zorunda kalmazsın ama karışırsa cevabını ver gerçekten ben yapamıyordum ama artık tak etti

Kendilerince kolaylaştırdığını düşünüyorlar bizim aklımıza gelmiyor sanki dedikleri

Vermemiştir canım. Ben de şehir hastanesine gidiyorum da onun için sordum umarım ben de sağlıklı şekilde kucağıma alırım. Sen nasılsın bebek nasıl?

Vermemiştir canım. Ben de şehir hastanesine gidiyorum da onun için sordum umarım ben de sağlıklı şekilde kucağıma alırım. Sen nasılsın bebek nasıl?
İnşallah çok kolay ve huzurlu bir doğumun olur çok şükür iyiyiz yarın yenidoğan doktoruyla kontrolümüz var sarılık falan olmamıştır inşallah kızım emmede hala sorun yaşıyor gün içinde bir iki kere anca tutuyor diğer beslenmelerinde mama veriyorum o yüzden

İnşallah çok teşekkür ederim sizin de kontrolünüz Güzel geçer insallah

İyi geceler diliyorummm herkese, benim kız göğüsten ayrıldığı anda uyanmaya başlıyor medet yaa kasım anaları diye aranıza dönüş yaptım djdjdj emzik vermedim daha ama mecbur kalacağım galiba siz n’aptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…