Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sezaryen oldum pazartesi dünden beri ayaklarım balon gibi şiş neden böyle acaba
Evet benim beşinci günde geçti tamamen şişlik hatta pıhtı atmasını önlemek için on gün kan sulandırıcı verildi de son iki gün saldım kullanmadım o şişlik çok tuhaf bir histi sanki benim bacağım değil de un çuvalı hareket ediyor xjdjdj

Yaaa canım benim kıyamam sana çok hassasız bu süreçte evet ama normal zamanda bile yapılmayacak zorbalamalar yaşıyoruz maalesef artık anneyiz daha güçlü olmalıyız ya da güçsüz halimizle de biz sarmalanmalıyız önce kendimize merhamet edelim çocuğumuzu bizden daha iyi kimse düşünemez bence aslan kesilmenin tam sırası abartmıyorsun bağırana sen daha çok bağır lohusa deliliği denir alt tarafı deli deliyi görünce de sopasını saklamış olur çok gıcık olıyorum bu durumlara

Size de hayırlı doğumlar kaçıncı haftadaydınız inşallah kolaylıkla kucağınıza alırsınız
Ben hala bekliyorum hiç bi hareket yok
39+6da carsamba gunu dogurdum ben cok sukur kucagimda smdi Rabbim sizlerede saglicakla dogumlar nasip etsin insallah bir anda geliyor zaten patdiye eheeeee yazdim ben onceki yorumlarmda dogum surecimi

37+3 den bildiriyorum. Bir haftadır ani batmalar oluyor ama şiddeti azaldı neyseki.
2/3 gündür akintimin kıvamı yoğunluğu arttı.
Gece 2/3 kere tuvalete kalkarken 4/5 olmaya başladı.

Bu sabah da regl bezeri sancı ve sizi var uzandım dinleniyorum.

Kız bebekler erken mi geliyormuş

Bu emzik konusu bebeğe göre değişiyor sanırım .benim ikizlerim erken doğduğu için emme refleksi yoktu yoğun bakımda istediler emzik.cenesi ve emmesi kuvvetlensin diye .şuan hem biberon hem emzik olmasına rağmen çok iyi emiyorlar meme reddi yaşamadım .emzik avent etkisi var mı bilmiyorum

Benim hamilelik te hiç olmadı ödemiş ilk kez böyle oluyom ters giden bişey olduğunu düşündüm valla çok kötü yan kemiklerim kayboldu şişlik ten tepeden tırnağa çürüküm şuan bide bize muhtaç bebek varken Allahım yardım et

Öyle diyolardı hep ama benimki gelmedi. Çevremde de sorduklarım hep 40 larda gelmiş yani doğru değil gibi

39+6da carsamba gunu dogurdum ben cok sukur kucagimda smdi Rabbim sizlerede saglicakla dogumlar nasip etsin insallah bir anda geliyor zaten patdiye eheeeee yazdim ben onceki yorumlarmda dogum surecimi
Ayy ne güzel sağlıkla huzurla büyüt inşallah yavrunu amin inşallah

Benim de su gibi geliyor akıntılarım,kıvamı su gibi bugün de şeffaf sünen bir şeyle geldi bir korktum.Hafiften kaka sancısı gibi bir sancım var ama tuvalete gidince yapamıyorum

Benim de su gibi geliyor akıntılarım,kıvamı su gibi bugün de şeffaf sünen bir şeyle geldi bir korktum.Hafiften kaka sancısı gibi bir sancım var ama tuvalete gidince yapamıyorum
Canım ben doktora gittim kanala falan girmemiş benim bebik, ağzını ayırmış ekmek elden su gölden oturuyor öyle. Ama anlamadığım bir şey var doktorum kanala girerse doğum başlar zaten dedi, niye öyle dedi anlamadım zaten sürekli sezaryen güzellemesi yapıyor. Normal doğum yanlısı tek doktor bulsam bu hafta değiştirirdim doktorumu ama elim kolum bağlı. Kanala girsin diye egzersiz yapayım mı dedim kendi girmek isterse girer ne gerek var falan diyor bilmiyorum.

Kızlar benim yoğun sümüksü bir akıntım geldi,şeffaf.Kan,kahverengilik,pembelik yok.Sancı ve kasılma da hissetmiyorum,bu nedir ya doktora gitmem gerekli mi

Kızlar benim yoğun sümüksü bir akıntım geldi,şeffaf.Kan,kahverengilik,pembelik yok.Sancı ve kasılma da hissetmiyorum,bu nedir ya doktora gitmem gerekli mi
Benim de öyle geliyor bazen şeffaf bazen sarımsı. Doktoruma sordum içinde ince kan çizgileri yoksa normal akıntıdır artar zaten dedi. 37+2yim

Benim de öyle geliyor bazen şeffaf bazen sarımsı. Doktoruma sordum içinde ince kan çizgileri yoksa normal akıntıdır artar zaten dedi. 37+2yim
Yok sadece yoğun balgam gibi bir şey geldi senin de mi öyle,nişan filan olma ihtimali olur mu diye korktum biraz idrarımda yanma var zaten

Yok sadece yoğun balgam gibi bir şey geldi senin de mi öyle,nişan filan olma ihtimali olur mu diye korktum biraz idrarımda yanma var zaten
Evet yoğun balgam gibi. Bazen gün içinde azalıyor bazen yine artıyor. Hatta büyük tuvalete çıktığımda daha çok görüyorum çok ıkındığımdan akıntı akışı da artıyor sanırım ama nişan öyle bir şey değilmiş sanırım doktor değil dedi yani

Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Kimseyi üzmek istemem ama sürecim kabus gibi geçiyor. Eşim kayınvalidemin etkisinde kalıyor maalesef. Ne dersem diyeyim beni dinlemiyor kimse. Ne lohusalık anlıyorlar ne de başka bir şey. Kahvaltıyı bile ben hazırladım onca stresin altında. Sütüm kesiliyor maalesef. Ne denir bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…