Şuna bak ya minicik mis gibi kokuyordur şimdi. Çiçekli yeleğine de bayıldım. Canımız çekmez mi her attığınızda içim gidiyor ama anca karnımda sevebiliyorum. Karşılıklı tekmeleşiyoruz şimdilik ayağı falan geliyor avucuma gıdıklıyorum geriniyor vuruyor anca bu kadar.Kız zaten onu bende anlamadım sabah sabah trolledi kızım beni onca zaman bekle bekle ne sancı gelsin ne bişey
tamamlanır artık daha ne kaldıı belki dakikalar saatler var her an herşey olabilirSize şuraya bi minik Aryakuş bırakıyorum canınız çeksin doğurun canımlarr
Hahaha yaa yerim onuŞuna bak ya minicik mis gibi kokuyordur şimdi. Çiçekli yeleğine de bayıldım. Canımız çekmez mi her attığınızda içim gidiyor ama anca karnımda sevebiliyorum. Karşılıklı tekmeleşiyoruz şimdilik ayağı falan geliyor avucuma gıdıklıyorum geriniyor vuruyor anca bu kadar.
Yani ben zaten senin hastane olmayacağını biliyorum mesai dışısınız kusura bakmayın mesaj atıyorum yazdım bir de,öyle siz gelin yazınca hastanede misiniz diye sormak da ne mahsur var sanki.Ben zaten panik olmuşum ne garip tavırlar anlamıyorum sonra normal ses kaydı attı ama canım sıkıldı.Hep hastanede olacağınızı düşünsem hastanede misiniz diye sormam zaten, olmama ihtimaliniz var ki soruyorum deseydiniz. Bi de bunlar özel doktorları değil mi tonla para verip gidiliyor yazık yani
Yok şişlik falan hiç olmadı canımı da acıtmıyordu.Sende şişlik oldu mu? Can acıtmıyor mu ya, bana öyle bir şeymiş gibi geliyor bide
Yok canım benim bir ağrım,chatgbt de nişan olabilir yazmış.Hemen doğum başlamaz nişanda yazmış.Akıntım zaten çok,bu çok mukustu.Yoğun kıvamlıydı,renk değişirse ya da başka bir şey olursa giderim artık.Haftaya cuma idi randevum,belki erken giderim artık.Bilmiyorum doktorlar çok üsten geliyor bazen,ne gerek var sanki bu şekilde konuşmaya.24 saat hastanede olamam ki yazmış sanki böyle bir şey düşündüm .Benim doktorla bi akrabalığı olabilir mi acaba, tonla para veriyoruz insan gibi muamele görelim adam gibi ilgilenilsin diye. Ne verdiğimiz paranın karşılığını alabiliyoruz ne de insan gibi muamele görüyoruz valla. Fotoğrafını çektin mi bi chatgptye sor. Aynı haftalardayız benim de akıntım çok arttı ama bilemiyorum ya. Ağrın falan var mı, ne zaman randevun
Beyefendinin doğası yok öyle kıpır kıpır yüzüyorR rose-baharNurse9535 kız geliyom gidiyom arada doğurdunuz mu diye bakıyom hala beklemede miyizz her an gelme durumu olduğu için arada düşünüyonuz aklıma sizden daha çok heyecanlanıyorum shshd yerlerinde nasıl keyifliler demekkii mük ortam sağlamışsınızz gelesi gelmedi kuzuların
Kendi kocam da dahil olmak üzere erkekler gerçekten yüz verdikçe astarını istiyor ya. Bugün hastanede bi erkek bozuk parasını düşürdü, eğildi karısı aldı. Sonra kadın bi şey düşürdü yine eğilip aldı. İkisine de ben sinir oldum. Kadın doğum bir de kadın muhtemelen yeni hamile falandır. Kocanın bir şekilde kulağını çekmen gerekiyor kayınvalidene de sağlam bir beddua lazım.İş yerinden izin almaya çalışıyor. Olursa gelecek inşallah.
Yoktu canım. Sadece sümüksü sarı bir akıntı gibiydi. Ben akıntı sanmışım. Meğer nişanmış.
Ne zaman isterse o zaman gidecek galiba canım. Eşime olan öfkem katlanarak artıyor.
Sen uzun hırkanı giyip şu parka bi git bence dhdhdBeyefendinin doğası yok öyle kıpır kıpır yüzüyorBugün hastane asansöründe cadaloz bi hamile gibi beklerken teyzeler kaç aylık diye sordu, iki gün kaldı dedim Bi de elim belimde burnumdan soluyorum göbek bağımsızlığını ilan etmiş beş aylık cevabı mı bekliyorlardı acaba
İnşallah bir sorun yoktur içini ferah tutYok canım benim bir ağrım,chatgbt de nişan olabilir yazmış.Hemen doğum başlamaz nişanda yazmış.Akıntım zaten çok,bu çok mukustu.Yoğun kıvamlıydı,renk değişirse ya da başka bir şey olursa giderim artık.Haftaya cuma idi randevum,belki erken giderim artık.Bilmiyorum doktorlar çok üsten geliyor bazen,ne gerek var sanki bu şekilde konuşmaya.24 saat hastanede olamam ki yazmış sanki böyle bir şey düşündüm .
Bizimkide avent emzik emiyor bayılıyor hatta elini ağzına koyuyor cikarmayalim diye ama emzik ince benim göğsüm kalın emziği emince memeyi istememeye başladı resmen aç kaldı bende biberon vermiycem diye direttim komple bırakır diye bu kez de sarilik başlangıcı oldu işte neyse unutturdum şuan emziği kesinlikle vermiyorum artık her bebek farklı tabi bilmiyorum bizimkinde olmadıBu emzik konusu bebeğe göre değişiyor sanırım .benim ikizlerim erken doğduğu için emme refleksi yoktu yoğun bakımda istediler emzik.cenesi ve emmesi kuvvetlensin diye .şuan hem biberon hem emzik olmasına rağmen çok iyi emiyorlarmeme reddi yaşamadım .emzik avent etkisi var mı bilmiyorum
Canım annenin yanına sen git madem ay bir de milletle mi uğraşacaksın zaten süreç normalken bile zor sen çok daha zorunu yaşadın.Kızlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Kimseyi üzmek istemem ama sürecim kabus gibi geçiyor. Eşim kayınvalidemin etkisinde kalıyor maalesef. Ne dersem diyeyim beni dinlemiyor kimse. Ne lohusalık anlıyorlar ne de başka bir şey. Kahvaltıyı bile ben hazırladım onca stresin altında. Sütüm kesiliyor maalesef. Ne denir bilemiyorum..
Yok canım benim annemin hep günü dolmuş kaç doğumda da hiç suyu gelmemiş, çocukları hep su gelişle doğurdu günü gelmedenBu arada kızlar annelerimizin doğum şekli zamanı vs gibi genetik etkiler olduğu söyleniyor siz teyit ettiniz mi? Mesela annem çatlamamış benim ben de çatlamadım. Bana doğum yaparken ne nişan ne su geldi hiçbir belirtim olmadı direkt sancı geldi öyle gittim hastaneye dedi. Acaba benimde mi öyle olacak diye düşündüm
Canım ne yaptın nasılsınız sen ve bebişinÇok teşekkür ederim
İnşallah ya kötü olursam bir doktora giderimİnşallah bir sorun yoktur içini ferah tut
Mastıt olursun emmediği göğsünü pompa alana kadar elle sağ canimBizimkide avent emzik emiyor bayılıyor hatta elini ağzına koyuyor cikarmayalim diye ama emzik ince benim göğsüm kalın emziği emince memeyi istememeye başladı resmen aç kaldı bende biberon vermiycem diye direttim komple bırakır diye bu kez de sarilik başlangıcı oldu işte neyse unutturdum şuan emziği kesinlikle vermiyorum artık her bebek farklı tabi bilmiyorum bizimkinde olmadı
Mesela bir gogsumu emiyor bir gogsumu emmiyor en başından beri o emmedigi göğsüm semsert oldu ucuda kalın emmedigi için pompa alicam ebe öyle söyledi sağım yapa yapa ucunu incelticem korkuyo onu emmekten kalın ucu diye meme ucu slikonu da aldık onu da istemedi
İlk zaman göğüsler sert oluyor zamanla yumusuyor bı 10 güne yumusarMastıt olursun emmediği göğsünü pompa alana kadar elle sağ canim
Canım sen yemek filan yapmamalısın,eşin ya da annesi yapmalı.Senin uzanman ya da bebeğinle ilgilenmen dışında yapacağın hiçbir şey yok.Hatta çok sıkıldıysan tek başına yürüyüşe bile çıkabilirsin ama eşin sanırım geçmişte bir yerlere geri dönüyor gibi.Sanki senin lohusalık eşinde bir şeyleri tetiklemiş gibi sağlıklı durmuyor.Bu şekilde devam ederse daha kötü olmamak adına annene gitmen ya da annenin sana gelmesi en mantıklısı.Kızlar yazdıklarınız, desteğiniz için teşekkür ederim. Eşime iki gündür bir şeyler oldu ama ne oldu anlamıyorum. Bir yandan annesini tutuyor bir yandan da yeri gelince annesine kızıyor. Akşam yemeğini beğenmedi. Farklı yemek istedi. Annesi bu kız nasıl yetişsin dedi. Ama kalkıp kendisi yemek yapmadı. Gerçekten her şey şaka gibi. Hamilelikte bana yemek yapan, yerimden kaldırmayan adam gitti. Hayır tanımasam birini buldu diyeceğim. Bebeğim prematüre olduğu için sık kontrolleri var. Onları hallettikten sonra da böyle devam ederse bebeğimi alıp annemin yanına gideceğim. Eczaneye gitmek için dışarı çıktı şimdi. Biberon için araştık. Gayet güzel konuştu. Anlayamıyorum. Kocam lohusalığı benden daha ağır yaşıyor galiba. Çekemiyorum.
Amann cidden bunlar da ben bile sinirlendimYani ben zaten senin hastane olmayacağını biliyorum mesai dışısınız kusura bakmayın mesaj atıyorum yazdım bir de,öyle siz gelin yazınca hastanede misiniz diye sormak da ne mahsur var sanki.Ben zaten panik olmuşum ne garip tavırlar anlamıyorum sonra normal ses kaydı attı ama canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?