- 1 Kasım 2015
- 378
- 323
- 303
Evet bir yandan dikişlerim var bir yandan ayaklarım şişti gebeliğin son haftası grip olmuştum öksürük kaldı malesef her öksürdüğümde dikişlerim patlayacak gibi ağrıyor bir yandan uykusuzluk korku kaygı bugün hastanede heryeri bulanık görüyordum üstüne kayınvalidem sağolsun tamam herşeye yardımcı oluyor ama cooook geri kafalı yani bebek emmiyor bana diyoki bal sürelim memene sarılık çıktı altın koyalım suyuna saçma sapan şeyler konuşuyor artık bende deliliğe vurdum kızıyorum bişey diyemiyor anneme kızıyorum keşke sen yanımda olsaydın diye o da çalışıyor işte izin alamadıLohusa kadını mazur görecekler artık yapacak bir şey yok,zor süreçler ama inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız.İnanılmaz bir hormonel bir süreç olduğunu düşünüyorum lohusalığın,bir bebek dünyaya getirmişsin sürekli kaygılısın,uykusuzluk bir yandan bir yandan memeyle mücadele bir yandan fizyolojik ağrılar.Her şey geçiyor gidiyor inşallah bizler için inşallah aydınlık geçer böyle süreçler
Hayırlısıyla çok güzel bir doğumun olur inşallahHahahhaha çok tatlısınızlohusa durumu işte tam hormonlardan kaynaklı sanırım yok benim doğumum olmadı henüz yarın 38 oluyor tam
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlısıyla çok güzel bir doğumun olur inşallah
Kayınvalidelere has bir gerikafalılık var,benim kv modern sanıyordum ama kadın torunu olacağından beri beynini kiraya verdi sanki.Sarılık olursa sarı tülbent filan örtelim demeye başladı,sen de mi be oldumEvet bir yandan dikişlerim var bir yandan ayaklarım şişti gebeliğin son haftası grip olmuştum öksürük kaldı malesef her öksürdüğümde dikişlerim patlayacak gibi ağrıyor bir yandan uykusuzluk korku kaygı bugün hastanede heryeri bulanık görüyordum üstüne kayınvalidem sağolsun tamam herşeye yardımcı oluyor ama cooook geri kafalı yani bebek emmiyor bana diyoki bal sürelim memene sarılık çıktı altın koyalım suyuna saçma sapan şeyler konuşuyor artık bende deliliğe vurdum kızıyorum bişey diyemiyor anneme kızıyorum keşke sen yanımda olsaydın diye o da çalışıyor işte izin alamadı
Bugün sağlık ocağında ebe bile halime baktı acıdı bana
Ama tüm bunlara rağmen bebeğime bakıyorum herşeyi unutuyorum bu süreçler çok zor ama bir daha bu kadar minik olmayacak bebislerimiz kendimize zehir etmenin anlamı yok tadını çıkarmak lazım
Ay önce yazıya gitti gözüm hastanede suni sancı alıyorum yazanı sen sandım heyecanlandım birden
Evet ya sonradan fark ettim öyle anlaşılacağınıAy önce yazıya gitti gözüm hastanede suni sancı alıyorum yazanı sen sandım heyecanlandım birden
Muhtemel sonun
Hahah benim de öyleydi ama herşeye karışıyor valla bugünü bekliyormuş fazla takmıyorum artık napalim idare edicezKayınvalidelere has bir gerikafalılık var,benim kv modern sanıyordum ama kadın torunu olacağından beri beynini kiraya verdi sanki.Sarılık olursa sarı tülbent filan örtelim demeye başladı,sen de mi be oldumYemeğini yapsın,temizliğinizi yapsın arada bebişini pışpışlasın sen bir kahve molası ver yeter .En azından benim beklentim bu umarım yapabilirler
Hastane tipi makineyi bir arkadaşım daha önerdi, sütünün inanılmaz artmasını sağlamış. Siz de öneriyor musunuz ?Hastane tipi makine kiraladık. Onu kullanıyorum.
Canım benim bebeğimin de gazı çok. Doktorlar, hemşireler uğraşarak çıkaracaksın. Başka yolu yok diyorlar. Sormadan bu damlayı kullansam sıkıntı olur mu ki acaba?
Ben de kiraz çekirdekli kemer ve patiği deneyen var mı diye merak ediyordum. Doğal bir yöntem diye baya hoşuma gitti, ama daha bebiş gelmeden gazlı olacak diye hazırlık yapıp evrene o enerjiyi vermemek için almadımAllahım neler duyuyorum kiraz çekirdekli patik neymiş kız
ya 2 gün önce bende vajinal doğum yaptım benimde ayaklarım çok şiş bende çok merak ediyorumSezaryen oldum pazartesi dünden beri ayaklarım balon gibi şiş neden böyle acaba
Kundak olarak ne aldınız kızlar ya da aldınız mı yapmayı düşünen var m?
Evet bende yapıcam canım yarım kundak. Aynen onlardan var bende de ama ekstra bitane daha alsam mı dedim fermuarlı olanlardan.ben yapıyorum kundak canım. Ama genelde yarım kundak şeklinde. Uyurken ellerinden korkuyor uyandırıyor hemen: kitikate in cırt cırtlı yarım kundakları var ben onlardan almıştım memnunum.
Sezeryandan sonra ellerim ayaklarım çok şişmişti hatta yüzüm bile. Sonradan geçmişti hepsi tabiSezaryen oldum pazartesi dünden beri ayaklarım balon gibi şiş neden böyle acaba
Benim sütümü pek arttırmadı. Çekimi çok kuvvetli olduğu için canım acıyor ve süt sağmak zorluyor beni. Bence hastane tipi makine alacaksanız bile çok iyi araştırıp göğsünüze uygun olanı alın.Hastane tipi makineyi bir arkadaşım daha önerdi, sütünün inanılmaz artmasını sağlamış. Siz de öneriyor musunuz ?
Canım ben ilays beauty aldım yarım kundak fermuarlı, bi bak istersen çok hoşuma gittiEvet bende yapıcam canım yarım kundak. Aynen onlardan var bende de ama ekstra bitane daha alsam mı dedim fermuarlı olanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?