Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ben ahududu yaprağı çayı bulamadım bi türlü aktarlarda ya
Canım onu bende bulamadım. Dün Ananas aldım biraz yedim onun da doğuma yardımcı olduğunu okumuştum biyerde. Gece adet ağrısıyla uyandım karnım sertleşiyordu hatta dakika tutmaya bile başladım 10 dk da bir nerdeyse iki saat sancı geldi gitti sonra uyumuşum. Sabah yine sancıyla uyandım gün içinde nadiren yine geliyor ananasın etkisi mi yoksa zaten son günlerim o yüzden mi bilmiyorum. Eğer denemek istersen aklında olsun.

Aynen onu da duydum canım bi de ona bakayım hurma yiyorum ara sıra sadece. Bende de regl ağrısı var ya bugün özellikle çoktu sanki regl oldum olacak gibiydim hep gün boyu ama doğum sancısı gibi 1 dk süren bir şey değildi biraz uzun sürüyodu ondan şüphelenmedim

Canım sen bu göğüs kremini ne zamandan beri sürüyorsun ben bugün başladım
7-8 gündür sürüyorum bayağı da sürüyorum yani ucuna da iyice yediriyorum bir şey olmadı şimdilik, çok kuruydu göğüs ucum iyice yumuşadı

Evet o çok karıştırılıyormuş. Bu hafta doktor bana iyice anlattı ağrı kasılma gelip uzun kalmayacak 1 dk sancı 5 dakika boşluk olacak o zaman hastaneye gel dedi. Ben o yüzden baktım bikaç kez gelip gidiyor süre tutmaya başlıyorum.

Acaba adet ağrısından farklı tarz mı olacak fark edebilecez mi merak ediyorum

Çarşamba gecesi benim de 10-15 dakikada bir kasılmalarım oldu. Bebek hatta bi tarafta toplanıyordu karnım çok sertleşti. 2 saat boyunca çektim sonrasında uyumaya çalıştım belki geçer diye. Bu sefer de 3 gibi regl ağrısı gibi bir kasık ağrısına uyandım şiddetliydi de. Sonra uyuyamadım zaten sabah 6da da acile gittik dedim herhalde bu doğum artık. Nöbetçi doktor açılma için kontrol etti hiçbir şey yok, nstye bağladılar sonrasında gece boyu canıma okuyan çocuk sessiz sakin uyuyakaldı sanki 30dan yukarı sancı da çıkmadı yani ben ne yaşadım hiçbir şey anlamadım o akşam pazartesi kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o diyecek. Bebek kanala girmemişti en son kontrolde belki de kanala girdiği için o kadar zorlu geçti

İnşallah öyledir de boşuna değildir bu sancılar. Benim nst de hep 40-50 arası oluyor bazen 75 80 lere çıkıp iniyor doktor yine de sancın yok diyor. Evde yaşadığım gibi de nst çekilirken hiç denk gelmiyor ki çıksın. Bende ama evde oluyor geceleri diyorum normal deyip geçiyor. Hayırlısı artık

Hastaneye gitmek için kocama haber vermeden buraya yazacak gibi hissediyorum kendimi niyeyse
Ben ona hiç belli etmiyorum boşuna heyecan yapmadın diye. Gece ağrı gelip gidiyor ben hiç çaktırmadan saate bakıyorum onun haberi yok Baktım iş ciddiye biniyor dayanacak gibi değil anca o zaman söylerim. Zaten yüreği ağzında bekliyor garibim işteyken ben arayınca heyecanlanıyormuş

Aynen öyle ya evde çektiğimiz o sancıların derecesini göremiyoruz ki nstde uslu takılıyorlar neyse az kaldı ha gayret karabaş diyerek yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…