Canım onu bende bulamadım. Dün Ananas aldım biraz yedim onun da doğuma yardımcı olduğunu okumuştum biyerde. Gece adet ağrısıyla uyandım karnım sertleşiyordu hatta dakika tutmaya bile başladım 10 dk da bir nerdeyse iki saat sancı geldi gitti sonra uyumuşum. Sabah yine sancıyla uyandım gün içinde nadiren yine geliyor ananasın etkisi mi yoksa zaten son günlerim o yüzden mi bilmiyorum. Eğer denemek istersen aklında olsun.Kızlar ben ahududu yaprağı çayı bulamadım bi türlü aktarlarda ya
Canım sen bu göğüs kremini ne zamandan beri sürüyorsun ben bugün başladımİnşallah bir sorun yoktur içini ferah tut
Aynen onu da duydum canım bi de ona bakayım hurma yiyorum ara sıra sadece. Bende de regl ağrısı var ya bugün özellikle çoktu sanki regl oldum olacak gibiydim hep gün boyu ama doğum sancısı gibi 1 dk süren bir şey değildi biraz uzun sürüyodu ondan şüphelenmedimCanım onu bende bulamadım. Dün Ananas aldım biraz yedim onun da doğuma yardımcı olduğunu okumuştum biyerde. Gece adet ağrısıyla uyandım karnım sertleşiyordu hatta dakika tutmaya bile başladım 10 dk da bir nerdeyse iki saat sancı geldi gitti sonra uyumuşum. Sabah yine sancıyla uyandım gün içinde nadiren yine geliyor ananasın etkisi mi yoksa zaten son günlerim o yüzden mi bilmiyorum. Eğer denemek istersen aklında olsun.
7-8 gündür sürüyorum bayağı da sürüyorum yani ucuna da iyice yediriyorum bir şey olmadı şimdilik, çok kuruydu göğüs ucum iyice yumuşadıCanım sen bu göğüs kremini ne zamandan beri sürüyorsun ben bugün başladım
Evet o çok karıştırılıyormuş. Bu hafta doktor bana iyice anlattı ağrı kasılma gelip uzun kalmayacak 1 dk sancı 5 dakika boşluk olacak o zaman hastaneye gel dedi. Ben o yüzden baktım bikaç kez gelip gidiyor süre tutmaya başlıyorum.Aynen onu da duydum canım bi de ona bakayım hurma yiyorum ara sıra sadece. Bende de regl ağrısı var ya bugün özellikle çoktu sanki regl oldum olacak gibiydim hep gün boyu ama doğum sancısı gibi 1 dk süren bir şey değildi biraz uzun sürüyodu ondan şüphelenmedim
Acaba adet ağrısından farklı tarz mı olacak fark edebilecez mi merak ediyorumEvet o çok karıştırılıyormuş. Bu hafta doktor bana iyice anlattı ağrı kasılma gelip uzun kalmayacak 1 dk sancı 5 dakika boşluk olacak o zaman hastaneye gel dedi. Ben o yüzden baktım bikaç kez gelip gidiyor süre tutmaya başlıyorum.
Ya ben de bulamadım trendyolda var acaba alsam mı diyorumKızlar ben ahududu yaprağı çayı bulamadım bi türlü aktarlarda ya
Ben de trendyolda buldum ama gelene kadar doğrurursamYa ben de bulamadım trendyolda var acaba alsam mı diyorum
Siz doğurmazsınız da bizden geçti artıkBen de trendyolda buldum ama gelene kadar doğrurursam
Ben yarın sipariş vereyim en iyisiBen de trendyolda buldum ama gelene kadar doğrurursam
Çarşamba gecesi benim de 10-15 dakikada bir kasılmalarım oldu. Bebek hatta bi tarafta toplanıyordu karnım çok sertleşti. 2 saat boyunca çektim sonrasında uyumaya çalıştım belki geçer diye. Bu sefer de 3 gibi regl ağrısı gibi bir kasık ağrısına uyandım şiddetliydi de. Sonra uyuyamadım zaten sabah 6da da acile gittik dedim herhalde bu doğum artık. Nöbetçi doktor açılma için kontrol etti hiçbir şey yok, nstye bağladılar sonrasında gece boyu canıma okuyan çocuk sessiz sakin uyuyakaldı sanki 30dan yukarı sancı da çıkmadıCanım onu bende bulamadım. Dün Ananas aldım biraz yedim onun da doğuma yardımcı olduğunu okumuştum biyerde. Gece adet ağrısıyla uyandım karnım sertleşiyordu hatta dakika tutmaya bile başladım 10 dk da bir nerdeyse iki saat sancı geldi gitti sonra uyumuşum. Sabah yine sancıyla uyandım gün içinde nadiren yine geliyor ananasın etkisi mi yoksa zaten son günlerim o yüzden mi bilmiyorum. Eğer denemek istersen aklında olsun.
Evet siz gelene kadar kesin doğurursunuzSiz doğurmazsınız da bizden geçti artık
Sağlıklı bi şeymiş öksürük için de önermişlerdi ben de sipariş veriyim de illa içerim yaBen yarın sipariş vereyim en iyisi
Evet fark ederiz bence çünkü 5 dk da bir güçlü sancı olacak dedi. Şuan arada adet sancın olabilir normal dedi dediği gibi oluyor.Acaba adet ağrısından farklı tarz mı olacak fark edebilecez mi merak ediyorum
İlk yaşayan anlatsın o zamanEvet fark ederiz bence çünkü 5 dk da bir güçlü sancı olacak dedi. Şuan arada adet sancın olabilir normal dedi dediği gibi oluyor.
Evet bence de doğumu başlayan ayrıntılı anlatsınİlk yaşayan anlatsın o zaman
Hastaneye gitmek için kocama haber vermeden buraya yazacak gibi hissediyorum kendimi niyeyseEvet bence de doğumu başlayan ayrıntılı anlatsın
İnşallah öyledir de boşuna değildir bu sancılar. Benim nst de hep 40-50 arası oluyor bazen 75 80 lere çıkıp iniyor doktor yine de sancın yok diyor. Evde yaşadığım gibi de nst çekilirken hiç denk gelmiyor ki çıksın. Bende ama evde oluyor geceleri diyorum normal deyip geçiyor. Hayırlısı artıkÇarşamba gecesi benim de 10-15 dakikada bir kasılmalarım oldu. Bebek hatta bi tarafta toplanıyordu karnım çok sertleşti. 2 saat boyunca çektim sonrasında uyumaya çalıştım belki geçer diye. Bu sefer de 3 gibi regl ağrısı gibi bir kasık ağrısına uyandım şiddetliydi de. Sonra uyuyamadım zaten sabah 6da da acile gittik dedim herhalde bu doğum artık. Nöbetçi doktor açılma için kontrol etti hiçbir şey yok, nstye bağladılar sonrasında gece boyu canıma okuyan çocuk sessiz sakin uyuyakaldı sanki 30dan yukarı sancı da çıkmadıyani ben ne yaşadım hiçbir şey anlamadım o akşam pazartesi kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o diyecek. Bebek kanala girmemişti en son kontrolde belki de kanala girdiği için o kadar zorlu geçti
Ben ona hiç belli etmiyorum boşuna heyecan yapmadın diye. Gece ağrı gelip gidiyor ben hiç çaktırmadan saate bakıyorum onun haberi yokHastaneye gitmek için kocama haber vermeden buraya yazacak gibi hissediyorum kendimi niyeyse
Aynen öyle ya evde çektiğimiz o sancıların derecesini göremiyoruz ki nstde uslu takılıyorlarİnşallah öyledir de boşuna değildir bu sancılar. Benim nst de hep 40-50 arası oluyor bazen 75 80 lere çıkıp iniyor doktor yine de sancın yok diyor. Evde yaşadığım gibi de nat çekilirken hiç denk gelmiyor ki çıksın. Bende ama evde oluyor geceleri diyorum normal deyip geçiyor. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?