Hangisini alacaksın ya bir sürü var bide taze mi değil mi anlamadımSağlıklı bi şeymiş öksürük için de önermişlerdi ben de sipariş veriyim de illa içerim ya
Ay valla bir şeyleri uyarmayayım durduk yere diye hızlı hızlı hemen sürdüm geçtim,umarım geç kalmamışımdır7-8 gündür sürüyorum bayağı da sürüyorum yani ucuna da iyice yediriyorum bir şey olmadı şimdilik, çok kuruydu göğüs ucum iyice yumuşadı
Aynen benimki de iş yerinde arıyor akşama kadar doğurmıcan mı daha ağrın falan yok mu diyeBen ona hiç belli etmiyorum boşuna heyecan yapmadın diye. Gece ağrı gelip gidiyor ben hiç çaktırmadan saate bakıyorum onun haberi yokBaktım iş ciddiye biniyor dayanacak gibi değil anca o zaman söylerim. Zaten yüreği ağzında bekliyor garibim işteyken ben arayınca heyecanlanıyormuş
Hangisini alacaksın ya bir sürü var bide taze mi değil mi anlamadım
Bizimki gibi 40 lara dayanırsanız napcakAynen benimki de iş yerinde arıyor akşama kadar doğurmıcan mı daha ağrın falan yok mu diyehalbuki yeni 38 doldu
Çatlar sanırım ahahahaha ya benim erken dönemlerde ağrılarım çok oluyordu hep erken doğum olacak diye düşündük biz ondan sanırım bu sabırsızlıkBizimki gibi 40 lara dayanırsanız napcak
Benimde 32.haftada sancılarım oldu erkenden geliyordu az daha. O hafta hazırladık çantaları hemen temizliklere falan başladık şimdi de gelmiyorÇatlar sanırım ahahahaha ya benim erken dönemlerde ağrılarım çok oluyordu hep erken doğum olacak diye düşündük biz ondan sanırım bu sabırsızlık
Siz tam 40 oldunuz muBenimde 32.haftada sancılarım oldu erkenden geliyordu az daha. O hafta hazırladık çantaları hemen temizliklere falan başladık şimdi de gelmiyor
39+5 im bugün. Pazartesi 40 oluyorum o güne kontrole çağırdı bakalım neler olacak.Siz tam 40 oldunuz mu
O kadar güzel anlatmış ki katılıyorum ya. Stresten uzak sakin sakin hazırım demek bence de çok önemli. Yine tonton doktorum haklı çıktı
Hadi hayırlı haberler ile gelirsin inşallah39+5 im bugün. Pazartesi 40 oluyorum o güne kontrole çağırdı bakalım neler olacak.
Kayısı, kayısı hoşafı içebilirsin bolca al doğumdan sonra da süt yapsın diye içersinKızlar kabızlığa ne iyi gelir bugünden beri kaç kere tuvalete gittim ve çok afedersiniz küçük küçük yapıp çıkıyorum,o da sanki makatımda ağrı yapıyor tam bitmemiş gibi.Bu şekilde 5 kere filan tuvalete çıktım,ne tam söktürür.Uzun zamandır böyle değildim
Yok bence geç değil ama umarım işe yarar kimi bir ay önce başladım etkisi olmadı falan da demiş umarım bizim öyle olmazAy valla bir şeyleri uyarmayayım durduk yere diye hızlı hızlı hemen sürdüm geçtim,umarım geç kalmamışımdır
Kayısı kurusu da yiyorum ama bir zorluyor bugün beni,bir türlü yapamadım düzgün.Kayısı, kayısı hoşafı içebilirsin bolca al doğumdan sonra da süt yapsın diye içersin
Kuşum ben okuyorum hep, doğum yaptım diye sizi unutmadım iyi olduğunuzu okuyorum ve cıkıyorumYalnız doğum yapan kızlardan artık ses çıkmıyor. İyi misiniz millet
Canım lohusalık nasıl gidiyor,herkes sana yardımcı oluyor mu kendine vakit ayırabiliyor musunKuşum ben okuyorum hep, doğum yaptım diye sizi unutmadım iyi olduğunuzu okuyorum ve cıkıyorum
Hepiniz doğurun da bebelerin bakımıyla ilgili bol bol yazışcaz gece nöbetlerinde
Yaa ahahahsh ay çok güldümYalnız doğum yapan kızlardan artık ses çıkmıyor. İyi misiniz millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?