Ara ara olabilecek akıntı olarak tanımladı ya, doğurmuyorum sanırımDoğuracaksın hadi hayırlı olsun
ilk doğumum suni sancı ile oldu suyumu falan doktorum patlatmıştı bana ilkten çok işlemedi suni sancı gayet iyiydim sonlara doğru hissetmeye başladımSuni sancı ile vajinal doğum yapan var mı aramızda veya vajinal doğum isteyip olmaz ise suni sancı denemeyi düşünen var mı?
Doğuma bu kadar kalmışken ara ara olacak akıntı mı kaldı ya enteresanAra ara olabilecek akıntı olarak tanımladı ya, doğurmuyorum sanırım
Bana da öyle dedi doğurmadım 12 gün olduGünaydın kızlar nasılsınız
Benim 3 kasım jelimsi(mukuslu) böyle seffaf gibi her zamanki aktıntı miktarından biraz fazla nişanım geldi(kanama yoktu), chatgptye sordum nişan ola bilir, 1-7gün içinde doğum ola biliyor diyordu. Bu gün uyandığımda yine aynı jelimsi bir akıntım oldu bu gün ilk nişanımdan 7 gün geçti, acaba böyle bir şey yaşayan var mı?
Beklemedeyiz, bakalım prens ne zaman gelecekBana da öyle dedi doğurmadım 12 gün oldu
Lansinoh krem iyi geliyor canım bende aynı durumdayım tam geçiyor gibi oluyor tekrar başa sarıyor şeffaf uç ile emziriuorum biraz daha az aciyoKızlar meme ucu için hangi kremi önerirsiniz? Bugün 21 günlük olduk artık dayanamıyorum
Teşekkür ediyorum plastik ucu asla kabul etmiyoLansinoh krem iyi geliyor canım bende aynı durumdayım tam geçiyor gibi oluyor tekrar başa sarıyor şeffaf uç ile emziriuorum biraz daha az aciyo
Canım sen nasılsın? Nasıl oldun, iyileştin mi? Oğluşun nasıl?Lansinoh krem iyi geliyor canım bende aynı durumdayım tam geçiyor gibi oluyor tekrar başa sarıyor şeffaf uç ile emziriuorum biraz daha az aciyo
Suyum geldi, acilmam olmadigi icin vermislerdi.Herhangi açıklığınız, suyunuz ya da kendi sancınız başlamadan mı vermişlerdi suni sancıyı?
Sağlıkla kucağına al insalah canimBeklemedeyiz, bakalım prens ne zaman gelecekdoktorum 37+3 haftada bebişin kilosu 3200gr olduğunu söyledi, vajinal doğum için kiloya dikkat etmemi söyledi, çok kilolu istemiyorlar galiba vajinal doğum için eski zamanlarda kadınlar 5kg kadar çoçukları nasıl doğuruyorduki acaba, bizde mi bir problem var
Peki biberon ve emziğe karşı nasılTeşekkür ediyorum plastik ucu asla kabul etmiyo
Teşekkür ederim canım, hayırlısı inşallah, bakalım küçük bey ne zaman yol alırSağlıkla kucağına al insalah canim
Nisan geldikten sonra hemen de doğum olabilir 10 gün sonrada olabilir
Garmastan diye bi krem var onu da çok öneriyorlar lansinoh işine yaramazsa aklında bulunsunKızlar meme ucu için hangi kremi önerirsiniz? Bugün 21 günlük olduk artık dayanamıyorum
Beklemedeyiz, bakalım prens ne zaman gelecekdoktorum 37+3 haftada bebişin kilosu 3200gr olduğunu söyledi, vajinal doğum için kiloya dikkat etmemi söyledi, çok kilolu istemiyorlar galiba vajinal doğum için eski zamanlarda kadınlar 5kg kadar çoçukları nasıl doğuruyorduki acaba, bizde mi bir problem var
canım bir yakınım fito diye bir kremi önerdi bana ona çok iyi gelmiş. bende ilk hamileliğimde çok fena yara oldum philips aventin göğüs kalkanını kullandım bir tek o fayda etti sürekli taktım ama sütyene kıyafete değince çok fena canım yanıyordu kanıyordu kan geliyordu çocuk emince ağzına kan gelmişti çok korkmuştum ilk başta doktor hiçbir şey olmaz demişti. açık kalması hava alması gerekmiş iyileşmesi içinKızlar meme ucu için hangi kremi önerirsiniz? Bugün 21 günlük olduk artık dayanamıyorum
Günaydın kızlar nasılsınız
Benim 3 kasım jelimsi(mukuslu) böyle seffaf gibi her zamanki aktıntı miktarından biraz fazla nişanım geldi(kanama yoktu), chatgptye sordum nişan ola bilir, 1-7gün içinde doğum ola biliyor diyordu. Bu gün uyandığımda yine aynı jelimsi bir akıntım oldu bu gün ilk nişanımdan 7 gün geçti, acaba böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?