Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Suni sancı ile vajinal doğum yapan var mı aramızda veya vajinal doğum isteyip olmaz ise suni sancı denemeyi düşünen var mı?
ilk doğumum suni sancı ile oldu suyumu falan doktorum patlatmıştı bana ilkten çok işlemedi suni sancı gayet iyiydim sonlara doğru hissetmeye başladım

Reactions: Uva
Günaydın kızlar nasılsınız
Benim 3 kasım jelimsi(mukuslu) böyle seffaf gibi her zamanki aktıntı miktarından biraz fazla nişanım geldi(kanama yoktu), chatgptye sordum nişan ola bilir, 1-7gün içinde doğum ola biliyor diyordu. Bu gün uyandığımda yine aynı jelimsi bir akıntım oldu bu gün ilk nişanımdan 7 gün geçti, acaba böyle bir şey yaşayan var mı?

Bana da öyle dedi doğurmadım 12 gün oldu

Kızlar meme ucu için hangi kremi önerirsiniz? Bugün 21 günlük olduk artık dayanamıyorum

Bana da öyle dedi doğurmadım 12 gün oldu
Beklemedeyiz, bakalım prens ne zaman gelecekdoktorum 37+3 haftada bebişin kilosu 3200gr olduğunu söyledi, vajinal doğum için kiloya dikkat etmemi söyledi, çok kilolu istemiyorlar galiba vajinal doğum içineski zamanlarda kadınlar 5kg kadar çoçukları nasıl doğuruyorduki acaba, bizde mi bir problem var

Kızlar meme ucu için hangi kremi önerirsiniz? Bugün 21 günlük olduk artık dayanamıyorum
Lansinoh krem iyi geliyor canım bende aynı durumdayım tam geçiyor gibi oluyor tekrar başa sarıyor şeffaf uç ile emziriuorum biraz daha az aciyo

Sağlıkla kucağına al insalah canim
Nisan geldikten sonra hemen de doğum olabilir 10 gün sonrada olabilir

Sağlıkla kucağına al insalah canim
Nisan geldikten sonra hemen de doğum olabilir 10 gün sonrada olabilir
Teşekkür ederim canım, hayırlısı inşallah, bakalım küçük bey ne zaman yol alırara sıra böyle adet sancısı falan geliyor gidiyor ama halen bir haber yok, merdiven in çık yapıyorum hep, bebeğe çok kilo aldırma diyor doktor resmen yemek arar oldu gözüm ama vajinal doğumun kolay olması için kısıtladı beni

Bende bugun 38.haftama grdim yarin kontrolum var sonrasinda hurma falan Allah ne verdiyse tum tuslara basacagim, skildim valla hamilelikten gelsin artik

valla bilmiyorum ki 4 görünce doktor iri bebek diye sezaryen diyor

canım bir yakınım fito diye bir kremi önerdi bana ona çok iyi gelmiş. bende ilk hamileliğimde çok fena yara oldum philips aventin göğüs kalkanını kullandım bir tek o fayda etti sürekli taktım ama sütyene kıyafete değince çok fena canım yanıyordu kanıyordu kan geliyordu çocuk emince ağzına kan gelmişti çok korkmuştum ilk başta doktor hiçbir şey olmaz demişti. açık kalması hava alması gerekmiş iyileşmesi için

Mukusun kendini yenileyebildigini o yüzden su gelmesi, sancı sıklaşması gibi kesin doğum belirtisi olmadığını okumuştum bir yerlerde.

Doğumun yaklaştığının bir işareti sadece. Mukustan 2 hafta sonra da doğum olabilir.

Kızlar merhaba,
Yarın 39+0 olacağım. İlk hamileliğim
Vajinal doğum istediğim için elimden geldiğince doktorumun ve ebemin tüm önerilerini yaptım şimdiye kadar.
Ancak bebişimin gelesi yok :)

Doktorum vajinal doğumu çok destekleyen biri, 41+3e kadar bekliyor normalde eğer bir tehlike yoksa. Ama ben insülin kullandığım için daha fazla beklemek istemiyor.
Yarın kontrole gideceğim ve ardından suni sancı deneyeceğiz ya da sezaryan ile doğumum olacak.

Dün gruba bu sebeple sormuştum. Suyum gelmeden, kendi sancılarım başlamadan direkt suni sancı deneyip denememek konusunda kararsızım.
Doktor yarınki kontrolde bebeğin pozisyonu, rahmin durumu vs bakarak suni sancı ile yüzde kaç ihtimal vajinal doğum olabileceğini söyleyecek ama tabiki bu bir ihtimal. Ona göre karar vereceğim.
Sizin aranızda, vajinal doğum isteyip suyu gelmeden, sancısı gelmeden suni sancı denemeyi düşünen var mı ?
Çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…