Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Acılı diyemem hafif bir rahatsızlık hissi oluyor, tabii herkesin acı eşiği farklıdır, ama kısa sürdüğü için rahat geçti. Gözünde büyüteceğin bir şey değil rahat ol
Ay teşekkür ederim böyle bunları büyütüp normal doğum nası yapcam diye düşünmeye başladım

Canım merhaba, beni hatırlayıp sorma nezaketi gösterdiğin için teşekkür ederim çok
Hayat kaldığı yerden devam ediyor malesef, düşe kalka devam iyisiyle kötüsüyle
Sana su gibi güzel bir doğum diliyorum, doğumun yaklaşmış masallah

Ben yürüyüş konusunu en baştan beri düzenli yapamadım. Ev işiyle falan dengelemeye çalışıyorum ama yerini tutmaz tabi ki. Tebrik ederim sizi valla ne güzel

Ben dün yağın içine pul biber attım mantı sosu gibi olsun diye. O ısınırken içeri gittim 10 dk oturdum. Mutfağa bir girdik eşimle dumanaltı. Yağ simsiyah olmuş gerçekten kafamız yerinde değil bence. Ayrıca bu sabah da rüyamda doğuma girdiğimi görürken uyandım. Doktorum ameliyathanede sigara içiyordu falan ahahah yarın kontrolde anlatayım da eğlensin adam bari

Benimde oralarda hassiyet var ya, iliskide ilk alisana kadar biraz aci hissediyorum, neden oluyor acaba, dogumda acikliga falan bakarken insallah canim cok yanmaz
Bana 37+4’te baktı doktorum. Kısa sürüyor. Acılı değil hiç merak etmeyin. Sadece rahatsızlık hissi veriyor o kadar o da 3-5 sn kısacık bir süre için. Merak etmeyin korkmayın

Çok geçmiş olsun inşallah bir anca toparlanıp sağlığına kavuşur bebeğiniz. inşallah biz de de büyük bir sıkıntı çıkmadan atlatırız peki burnundan hırıltılı ses geliyormuydu bebeğinizin.

Suni sancı ile vajinal doğum yapan var mı aramızda veya vajinal doğum isteyip olmaz ise suni sancı denemeyi düşünen var mı?

Evet kafamız iyi değil bende aptal aptal rüyalar gördüm bu gece o kadar huzursuzluk var ki geceleri.
Yani doktorun sigara içmesi de tam bir olay olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…