Ayy ne güzel bir denk geliş olmuşÇok garip bir şey oldu kızlar,hayal etsem olmaz aklıma gelmezdi.Daha önce bilen birileri vardır muhakkak ben çift yumurta ikiziyim.İkizim yeğenimi 4 yıl önce bugün dünyaya getirmişti,10 Kasım doğumlu.Benim bebeğim de bugün doğacak.Yani o da 10 Kasım olacak.Nasıl oldu bu anlamadım,daha dün yeğenime hediye alıp göndermiştim.
Kuzum telaslanma ama doğum başlamış olabilir doktorunla haberles benceKızlar peçeteyle sildikçe kahverengi akıntı yani kan geliyor. Regl olacakmışım gibi bir hissiyat var karnımda. Doktoru aramadan biraz bekleyeyim dedim ama acaba nedir
Hiç korkma canm bende çok korkuyorsum hiç korktuğum gibi olmadı çok kısa sürüyor doktordan doktorada değişirr belki ama evet kötü bi durum ama kısa sürüyor o yüzden tedirgin olma lekelenme falanda herkeste olucak diye bişey yokYarın kontrolüm var yüksek ihtimal çatı muayenesi de olacak ilk kez 38 dolunca yaparız demişti çünkü doktortedirgin oluyorum ya hem bazılarının kanaması falan oluyormuş muayeneden sonra hem de bu tarz muayeneler beni çok geriyo
Aynısı biz bir de atak haftasindayiz sanırım 3-4 gündür ya da 4-5 gündür belki de 1 haftadır gün zaman algım kayboldu uykuya çok direniyor sürekli memede durmak istiyor emzik kabul etmiyorKızlar benim bebiş gündüzleri çok güzel uyuyor. Geceleri huzursuz. Sizinkiler de mi böyle
Canım muhtemelen nişanın geliyorKızlar peçeteyle sildikçe kahverengi akıntı yani kan geliyor. Regl olacakmışım gibi bir hissiyat var karnımda. Doktoru aramadan biraz bekleyeyim dedim ama acaba nedir
Kuzum telaslanma ama doğum başlamış olabilir doktorunla haberles bence
Heyecanlandım siz böyle yazıncaCanım muhtemelen nişanın geliyor
Bildiğim kadarıyla nişan illa jel gibi mukuslu olmuyor ama bilemiyorum. Ben de heyecanlanıyorum sizi böyle görünceHeyecanlandım siz böyle yazıncajelimsi bir akıntım olmadı ya da ben fark edememiş olabilirim, peçete koymuştum direkt klozete düştü o bu sabah. Bakalım eşime sıcak su torbası yaptırıp ayaklarıma koydurttum. Bir saat sonra doktoru ararım :)
Yok canım :) sertleşme hiç yok. Bebek hareketlerini hissediyorum arada o yüzden rahatım. Hafif karın ağrım var regl olacak mışım gibi. Onun dışında bir şeyim yok:)Bildiğim kadarıyla nişan illa jel gibi mukuslu olmuyor ama bilemiyorum. Ben de heyecanlanıyorum sizi böyle görüncebizi de habersiz bırakma. Karnında sertleşme oluyor mu düzenli?
Gündüz regl ağrısı gibi olmuştu benim de önemsemedim gecesine suyum geldi ertesi akşam da doğurdum bebisle sen sağlıklı olun da gerisi önemli değilYok canım :) sertleşme hiç yok. Bebek hareketlerini hissediyorum arada o yüzden rahatım. Hafif karın ağrım var regl olacak mışım gibi. Onun dışında bir şeyim yok:)
Allah yardımcımız olsun. Normalde uykuyu sevmeyen ben zor ayakta duruyorumAynısı biz bir de atak haftasindayiz sanırım 3-4 gündür ya da 4-5 gündür belki de 1 haftadır gün zaman algım kayboldu uykuya çok direniyor sürekli memede durmak istiyor emzik kabul etmiyor
Canım teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için, kafamda bir referans değeri oluştuGündüz regl ağrısı gibi olmuştu benim de önemsemedim gecesine suyum geldi ertesi akşam da doğurdum bebisle sen sağlıklı olun da gerisi önemli değil
Canım umarım istediğin doğum şekli olur. Ancak diğer türlü sezeryan olsa da korkma. sonrasında ben yanlız bakmıştım bebeğime. İlk iki gün hastanede yardımcı oluyorlar. Eve gelince de 1-2 gün eşin tam yardım etse zaten ayaklanmış oluyorsun. Ben doğumdan geldim bulaşık makinesini boşaltıyordum düşün. Evde kv vardı ama çekgendi yapmamıştı hiçbir şey. Yani zor evet ama eşin destekçi olur hallolur bir şekilde korkma diğer ihtimalden. Annene de çok geçmiş olsunSelam kızlar Kayinvalidem gilin tanıdık bir ebe akrabaları varmış.ebe 40 yıllık ebe baya donanimliydi.hastaneye gittik nst yaptı çatı muayenesi yaptı hiçbir açıklık yok sancı yok ama çatın müsait normal olabilir ama en az bir hafta on günü var dedi en az dedi hemdebugün 38+4 üm bir kaç gün önce o kadar asagida baskı hissediyordum ki yuruyemiyordm ve çok rahat nefes alıyordum. İki gundur özellikle dünden beri sanki karnım tekrar yukarı çıktı nefes almakta çok zorlanıyorum alt taraftaki baskıda gitti acaba bebek tekrar yukarı çıkmış olabilir mi. Bebeğim 3700 vajinal doğum istiyorum eğer illa istersen sana rahim ağzı yumuşatici ve suni sancı veririz oda iki gün sürebilir olacağı kesin değil deneriz dedi. Bu kadar acele etme sebebim 4 kg geçerse normal yapmıyorlar o bu arada kızlar vajinal isteme sebebim kimsem yok sezeryanda bakick annem yoğun bakımda iki ablam var durumu ciddi olduğu için hastanede onun yanında kalıyorlar evet kayınvalidem çok iyi çok seviyorum ama oda benden korkak rahat edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum napicam ben
Renk olayını hiç düşünmedim. Heralde bir şekilde anlarız diye umuyorum. Yatak çekmeceli bende, havlu stoğu da orda.Ya o benim de aklıma geldi de yer koyu renk suyun rengini anlamazsam diye kaldırmadım batarsa halı batsın
Kızlar peçeteyle sildikçe kahverengi akıntı yani kan geliyor. Regl olacakmışım gibi bir hissiyat var karnımda. Doktoru aramadan biraz bekleyeyim dedim ama acaba nedir
Doğuracaksın hadi hayırlı olsunKızlar peçeteyle sildikçe kahverengi akıntı yani kan geliyor. Regl olacakmışım gibi bir hissiyat var karnımda. Doktoru aramadan biraz bekleyeyim dedim ama acaba nedir
40+ olanların altında ne yazacak merak ediyordum bu aşırı boşluğuma geldi çok iyi ya djskdjksjfkskdjcjdjskksjxforum beni doğurttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?