- 10 Ocak 2024
- 1.180
- 1.396
- 53
Kizlar bana yatış verdiler açılmam yok rahim yumuşatma yapıp sonra suni sancı verecekler doğumu başlatmak için çok korkuyorum lütfen dua edin
Sağlıkla gelsin kuzum miniğin. Rahat ve kolay bir doğum olsun inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bana yatış verdiler açılmam yok rahim yumuşatma yapıp sonra suni sancı verecekler doğumu başlatmak için çok korkuyorum lütfen dua edin
Allahım kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin korkma sonunda bebeğini kucaklayacaksınKizlar bana yatış verdiler açılmam yok rahim yumuşatma yapıp sonra suni sancı verecekler doğumu başlatmak için çok korkuyorum lütfen dua edin
Evet ben de korkuyorum korkudan olmazsa diye ama ben hastaneye yatarak hata yaptım hastaneye yatmadan hiç doğum korkum yoktu tam tersine evde plates falan yapıyordum, hurma yiyordum yani geç olmadan iyice sağlıkla çocuğum doğsun çok istiyordum ama hastaneye yattım 2 gün tansiyon yüzünden o gece bazı doğum seslerine şahit oldum hastane de çok memnun olduğum bi hastane aslında ama o gece doğum yapan kadınlara ilgileri hiç hoşuma gitmedi sanırım ondan da etkilendim çünkü doğumu orada yapacağım. Keşke özele mi gitseydim gidebilir miyim şu an acaba diye düşünmeye başladım hatta. Eve bir an önce gelmek istedim imza attım kendi isteğimle geldim sırf biraz kendime gelmek için. Şimdi resmen hastane fobim oldu çok korkuyorum gitmeye falan bilmiyorum nolacak böyleCanim aynı şekilde bende yazmıştım buraya 1cm açıklık varmış korkuyorum diye cevap vermemişti kimse hatta.. doktorumada korkuyorum dedim o da kızmıştı korkarsan olmaz sakın öyle düşünme diye hatta bir hastam vardı 6. Normal dogumuydu korkuyodu istemiyodu saatlerce uğraştık doguramadi sonunda sezeryana aldık diye anlatmıştı düşün 6. Olmasına rağmen istemediği için yapamamış
Kaldı ki bende de öyle oldu korkudan acilmam 1 cmden öteye gitmedi egzersiz falanda yapmadım sonuç saatlerce sancı sonrası açılma olmadığı için sezeryan oldum kendi istegimle
Hiç öyle şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun hangisi hakkında hayırlısıyla o olsun ama strese girme benim yaptığımı yapma bu doğal bir süreç ve biz kadınlar çok güçlüyüz ne şekilde olursa olsun bebisin gelicek orda kalmayacak hep pozitif ol onu kucağına aldığın anı düşün ve kendini sıkma
Canım açılma yoksa neden yatış verdiler inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın dualarımız senle mutlaka haber verKizlar bana yatış verdiler açılmam yok rahim yumuşatma yapıp sonra suni sancı verecekler doğumu başlatmak için çok korkuyorum lütfen dua edin
Hayırlısı ile sağlıklıca atlat canım kaçtasın şuan dualarımız senineKizlar bana yatış verdiler açılmam yok rahim yumuşatma yapıp sonra suni sancı verecekler doğumu başlatmak için çok korkuyorum lütfen dua edin
Evet canım ben sadece sol memeyi emzirip sağ memeyi sağıyordum. Artık büyüdü onu da emebilir diye 1 hafta kadar sağmadım. Yavaş yavaş ağrılar baş dönmeleri başladı, dün gece de ateş. Komple tıkanmış süt kanallarıAh kuzum yaaa. Kıyamam. Hemen işe yarar inş antibiyotik. Niye oldu ki senin bebiş sadece emiyordu iyide alıyordu memeyi. Süt fazla olınca mı oluyor acaba ?
Canım bende aynı şekilde ani tansiyon yüksekliği sebebi ile hastanedeydim. Evet doğum için değilde bu şekilde orada kalmak yıpratıcı oluyor. Ama süreci iyi yönetmek, psikolojimizi iyi tutmak önemli olan. Ben çatı muayenesinde çok kötü oldum açıkçası. Bi kaç hafta önce de olmuştum ama canım yanmamıştı bu kadar. O an kendimi çok kötü hissettim ama bebeğim için eşim için kendimi toparladım tekrar. Beni doktor eve de göndermedi, eşim çok duygusallaştı herşey o kadar hızlı oldu ki.Evet ben de korkuyorum korkudan olmazsa diye ama ben hastaneye yatarak hata yaptım hastaneye yatmadan hiç doğum korkum yoktu tam tersine evde plates falan yapıyordum, hurma yiyordum yani geç olmadan iyice sağlıkla çocuğum doğsun çok istiyordum ama hastaneye yattım 2 gün tansiyon yüzünden o gece bazı doğum seslerine şahit oldum hastane de çok memnun olduğum bi hastane aslında ama o gece doğum yapan kadınlara ilgileri hiç hoşuma gitmedi sanırım ondan da etkilendim çünkü doğumu orada yapacağım. Keşke özele mi gitseydim gidebilir miyim şu an acaba diye düşünmeye başladım hatta. Eve bir an önce gelmek istedim imza attım kendi isteğimle geldim sırf biraz kendime gelmek için. Şimdi resmen hastane fobim oldu çok korkuyorum gitmeye falan bilmiyorum nolacak böyle
Evet bende kontrolumde duyup korkmuştum korkudan hiçbir hazırlık yapmadım coooook pişman oldum ama kendimi hazirlasaydim belkide acilmam olurdu suyum gelmisti herşey yolundaydı hiç korkma canım benim sancıların gelirse biraz evde karşılamaya çalış bence evde daha rahat oluyosun strese sokma kendini YouTube dan videolar açıp yapabilirsindeEvet ben de korkuyorum korkudan olmazsa diye ama ben hastaneye yatarak hata yaptım hastaneye yatmadan hiç doğum korkum yoktu tam tersine evde plates falan yapıyordum, hurma yiyordum yani geç olmadan iyice sağlıkla çocuğum doğsun çok istiyordum ama hastaneye yattım 2 gün tansiyon yüzünden o gece bazı doğum seslerine şahit oldum hastane de çok memnun olduğum bi hastane aslında ama o gece doğum yapan kadınlara ilgileri hiç hoşuma gitmedi sanırım ondan da etkilendim çünkü doğumu orada yapacağım. Keşke özele mi gitseydim gidebilir miyim şu an acaba diye düşünmeye başladım hatta. Eve bir an önce gelmek istedim imza attım kendi isteğimle geldim sırf biraz kendime gelmek için. Şimdi resmen hastane fobim oldu çok korkuyorum gitmeye falan bilmiyorum nolacak böyle
İnşallah canım çok sağ ol yüksek ihtimal yaşca benden büyüksünüz canım falan diyorum ama bilmediğim için bazen de kendimi kötü hissediyorum çok yaş farkı varsa böyle hitap etmemeliyim diyeEvet bende kontrolumde duyup korkmuştum korkudan hiçbir hazırlık yapmadım coooook pişman oldum ama kendimi hazirlasaydim belkide acilmam olurdu suyum gelmisti herşey yolundaydı hiç korkma canım benim sancıların gelirse biraz evde karşılamaya çalış bence evde daha rahat oluyosun strese sokma kendini YouTube dan videolar açıp yapabilirsinde
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah![]()
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Bebeğine bir an önce kavuşursun inşallahKızlar ben doğum yaptım sabah 9da. Fakat bebeğim çıkarken su yutmuş biraz solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar kucaklayamadım kızımıinşallah bir an önce çıkar çok kalmaz diye umuyorum. Bu süreçte ne zaman sağım yapmalıyım bilmiyorum kimse bir şey demiyor şu an. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasın. Sonrasındaki ağrılar daha sıkıntı ama biz güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden geliriz
![]()
Şırınga ile çekebilirsin canım. Lütfen stres yapma. Hepimiz beraber atlatacağız bu süreçleri.Ağız sütü çok az gelirse makinenin içindekileri nasıl toplayacam çok acemiyim ve kimse yardım etmiyor şu an![]()
Aynen haklısın canım bi yandan diyorum korksam da korkmasam da illa ki olacak bu doğum yani bi şekilde gerçekleşecek Allahın izniyle ve şu an kötü düşünmemin bi anlamı yok ne düşünürsem düşüneyim yaşayacağım bu süreci ve bugünleri iyi hatırlamak en güzeli olur benim içinCanım bende aynı şekilde ani tansiyon yüksekliği sebebi ile hastanedeydim. Evet doğum için değilde bu şekilde orada kalmak yıpratıcı oluyor. Ama süreci iyi yönetmek, psikolojimizi iyi tutmak önemli olan. Ben çatı muayenesinde çok kötü oldum açıkçası. Bi kaç hafta önce de olmuştum ama canım yanmamıştı bu kadar. O an kendimi çok kötü hissettim ama bebeğim için eşim için kendimi toparladım tekrar. Beni doktor eve de göndermedi, eşim çok duygusallaştı herşey o kadar hızlı oldu ki.şükür şimdi bebeğimde iyi bende iyiyim evimizdeyiz. Bende tabi ki doğumdan korkuyorum ama bi kaç saat sürecek bir şey için bebeğimle tek bedende son günlerin tadını çıkarmak istiyorum.
tavsiyem uykularını kaçıracak kadar korkuların varsa eşinden ve bir profesyonelden yardım almak.
![]()
Canım inşallah su gibi geçer sürecin… korku bncee sonlara yaklaşınca hepimizde oluyorr bende aynıyımm normal doğum çok istiyorum artık zaman geldi ağrım olsunn suyum gelsin ne biliyim bişeyler olsun istiyorum ama son bi haftadırda çok korkuyorum hem normalden hem sezeryandan anlamsız bi korku yüklendi bence zaman daraltıkça oluyorr öyle Allah büyüktür hepimiz güzelce atlatalım kucağımıza alınca herşey geçip gidicek inşallahAynen haklısın canım bi yandan diyorum korksam da korkmasam da illa ki olacak bu doğum yani bi şekilde gerçekleşecek Allahın izniyle ve şu an kötü düşünmemin bi anlamı yok ne düşünürsem düşüneyim yaşayacağım bu süreci ve bugünleri iyi hatırlamak en güzeli olur benim içinsanırım hastaneye yatarak hata yaptım ben çünkü cidden öncesinde çok rahattım hemen doğurmak istiyordum. İnşallah düşündüğüm gibi olmaz çok rahat olur ve gelip burada sizinle paylaşmak bana da nasip olur
Yazarım tabii bir eve geçeyimAiyyy çok sevindimgözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah
sürecin nasıl geçti peki müsait olunca yaz olur mu
![]()
Canım anlattığımda göreceksin kolay geçmedi ama sonu güzel olduCanımm çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeni nasip insallahkolay oldu cidden senin sanki çok mutlu oldum kurtuldun
Amin canım inşallah gruptaki herkes gelecek ay bebeği ile musmutlu mesajlar yazar, bugünleri hatırlat konuşuruzCanım inşallah su gibi geçer sürecin… korku bncee sonlara yaklaşınca hepimizde oluyorr bende aynıyımm normal doğum çok istiyorum artık zaman geldi ağrım olsunn suyum gelsin ne biliyim bişeyler olsun istiyorum ama son bi haftadırda çok korkuyorum hem normalden hem sezeryandan anlamsız bi korku yüklendi bence zaman daraltıkça oluyorr öyle Allah büyüktür hepimiz güzelce atlatalım kucağımıza alınca herşey geçip gidicek inşallah![]()