- 24 Nisan 2025
- 157
- 198
- 18
Ayyy maşallah canım çok şükür sağlıkla geldi Allah analı babalı büyütsün darıdı bizlereCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy maşallah canım çok şükür sağlıkla geldi Allah analı babalı büyütsün darıdı bizlereCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah![]()
Benimki de iri. Siz normal doğum düşünüyorsunuz sanırım. Benim doktorum desteklemiyor beni korkuyorumSelam kizlar 38+6 hastanedeyim bebeğim çok irilesmis 3958 gram olmuş tam.sinirda nst de düzensiz sancılarım var ama açılmam hiç yok iki kere nst cektik değerlendirme yapıyorlar bebek daha fazla irilesmeden doğumu başlatmak için bekliyorum bende![]()
Canım sabah uyandım sabah namazında adet ağrım vardı ama önemsemedim, ondan sonra uyudum ağrıya uyandım bir baktım şiddetli adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor 6dk arayla. Takip etdim 5dk düşdü, sonra 4dk, sonra 3dk düşünce doktoeum gel dedi, şimdi hastanedeyim açıklık kontrol edildi 5sm açılmam var, bekliyorumCanım benim
Ne durumdasın var mı gelişme su gibi geçsin çoğumun hiç anlamadan bir avaz da al kucağına
Aslında benim de bebekler hep geç dollenme ilk oğlum gelmek bilmemişti seninki gibi belki bunlarda da kırki beklesek öyle olacaktık doğruluk payi olabilir kuzum
İnsallah tutar memeyi de annesi bu dönemler biraz sabir gerektiriyor maalesef kırk çıkana kadar hepsi geçecek insallah
20 kg almıştım 1 haftada 10 kg gitmişti şuan hiç tartılmadım bakalım kesin 70 lerde takilip kalmisimdir
Ahhh çiçeğim benim çok geçmiş olsun mastit kadar beter bisey yoktur bol bol sağ kendini dokunulmayacak kadar hassas oluyor göğüsler de ilaçla geçiyor neyseki
Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım sabah uyandım sabah namazında adet ağrım vardı ama önemsemedim, ondan sonra uyudum ağrıya uyandım bir baktım şiddetli adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor 6dk arayla. Takip etdim 5dk düşdü, sonra 4dk, sonra 3dk düşünce doktoeum gel dedi, şimdi hastanedeyim açıklık kontrol edildi 5sm açılmam var, bekliyorumsancım hala 3dk gelip gidiyor, dua edin bana kızlar
![]()
Çox teşekkür ederim canım, sende Allahın izniyle sağ salim kucağına al bebişiniRabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsen de bizleri unutma dua et
Oh şükür hadi gözün aydınCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah![]()
Gözün aydın canım. Bebişin hemen toparlar inşallah. Sen sağıma hemen başla. Öncesi sıcak kompres yap . Masaj uygula biraz sağ. Ne kadar sağarsan o kadar çabuk gelir sütün. Senin sağdığın sütleri bebişe verirler hemenKızlar ben doğum yaptım sabah 9da. Fakat bebeğim çıkarken su yutmuş biraz solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar kucaklayamadım kızımıinşallah bir an önce çıkar çok kalmaz diye umuyorum. Bu süreçte ne zaman sağım yapmalıyım bilmiyorum kimse bir şey demiyor şu an. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasın. Sonrasındaki ağrılar daha sıkıntı ama biz güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden geliriz
![]()
Süt sağma makinesinin masaj moduyla mı yapayım ilk. Birazdan ilk yemeğimi yiyeceğim hemen yapayımGözün aydın canım. Bebişin hemen toparlar inşallah. Sen sağıma hemen başla. Öncesi sıcak kompres yap . Masaj uygula biraz sağ. Ne kadar sağarsan o kadar çabuk gelir sütün. Senin sağdığın sütleri bebişe verirler hemen
Ben 2-3 dk masaj modu sonra 5 dk çekim modunda, sonra diğer göğüs aynı şekilde. 2 tur yapıyordum.Süt sağma makinesinin masaj moduyla mı yapayım ilk. Birazdan ilk yemeğimi yiyeceğim hemen yapayım
Merak etme sen bir anda oluveriyor hepsi doktorunu dinleyeceksin, guveneceksin, bebise kavusma zamani gelince korku aklina bile gelmiyor, sadece saglicakla kucagina almaya odaklaniyorsunKızlar bi şey sorcam hiç doğum korkunuz yok mu nasıl her şeyi deneyip hemen doğurmaya çalışıyorsunuzben dün hastaneden çıktığımdan beri yataktan bile temkinli kalkıyorum suyum falan gelmesin diye nası çıkıcam bu kafadan
Hayırlı evlat olsun sizlere saglicakla buyut kuzucugunu tebrik ederimCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah![]()
RAbbim kurtarsın saglicakla al bebisini kucagina hayirlisiyla kolaylikla insallahCanım sabah uyandım sabah namazında adet ağrım vardı ama önemsemedim, ondan sonra uyudum ağrıya uyandım bir baktım şiddetli adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor 6dk arayla. Takip etdim 5dk düşdü, sonra 4dk, sonra 3dk düşünce doktoeum gel dedi, şimdi hastanedeyim açıklık kontrol edildi 5sm açılmam var, bekliyorumsancım hala 3dk gelip gidiyor, dua edin bana kızlar
![]()
Hayırlısı olsun merak etme iyi olsun hemen verecekler sana annesi, uyutacaksin sende koynundaKızlar ben doğum yaptım sabah 9da. Fakat bebeğim çıkarken su yutmuş biraz solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar kucaklayamadım kızımıinşallah bir an önce çıkar çok kalmaz diye umuyorum. Bu süreçte ne zaman sağım yapmalıyım bilmiyorum kimse bir şey demiyor şu an. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasın. Sonrasındaki ağrılar daha sıkıntı ama biz güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden geliriz
![]()
Canım gözünn aydınn Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin bebişnle ailenlee inşallahh çok heveslendimm şuann artık sıra bana gelsinCan anneler bizim yavrumuz dünyaya geldi. Şimdi annesinin koynunda uyuyor. Darısı daha kolayıyla bekleyenlere inşallah![]()
Ağız sütü çok az gelirse makinenin içindekileri nasıl toplayacam çok acemiyim ve kimse yardım etmiyor şu anBen 2-3 dk masaj modu sonra 5 dk çekim modunda, sonra diğer göğüs aynı şekilde. 2 tur yapıyordum.
Aaa evet sonda aklıma gelmedi ondan olabilir çok rahatsız etmiyor ama hamile değilim nasıl olsa diye çok ciddiye almıyorumYaaa canım sezaryen sonrası bende de aynı durum oldu emziriyorum diye bi ilaç da kullanamadım, doktora da gitmedim. Çok feci yanma oluyordu biraz azaldı ama şuan yine duş alırken falan tuz dökülmüş gibi yanıyo şampuan sabun değdiğinde. Sonda takıldı edildi ondan enfeksiyon mu olduk acaba
Bana da bir kez yapıldı kum torbasından sonra ama aşırı bastırmadılar ya ilk ayağa kalkıştan daha zor olamaz hiçbir şeyKız bana niye yapılmadı buherkese 4 kere filan yapılmış. @cilekcanavari sana yapıldı mı bu canım
Sağdıkça o da çok geliyor ben de aynı endişeyi taşıyordum sırf göğsüm ağırdı diye sağdım ama buzluğa kolostrum bile çıktıAğız sütü çok az gelirse makinenin içindekileri nasıl toplayacam çok acemiyim ve kimse yardım etmiyor şu an![]()
Canım benim ilk sütün miktarı az olduğu için makineden ziyade elle sağımı öneriyorlar. Hastanedeki ebeler hemşireler de mi bi yoö yordam göstermiyor ya niye yalnız bırakıyorlar. Şu aşağıdaki video işine yarar belki, stres yapma lütfen lazımsın bebişineAğız sütü çok az gelirse makinenin içindekileri nasıl toplayacam çok acemiyim ve kimse yardım etmiyor şu an![]()
Canim aynı şekilde bende yazmıştım buraya 1cm açıklık varmış korkuyorum diye cevap vermemişti kimse hatta.. doktorumada korkuyorum dedim o da kızmıştı korkarsan olmaz sakın öyle düşünme diye hatta bir hastam vardı 6. Normal dogumuydu korkuyodu istemiyodu saatlerce uğraştık doguramadi sonunda sezeryana aldık diye anlatmıştı düşün 6. Olmasına rağmen istemediği için yapamamışKızlar bi şey sorcam hiç doğum korkunuz yok mu nasıl her şeyi deneyip hemen doğurmaya çalışıyorsunuzben dün hastaneden çıktığımdan beri yataktan bile temkinli kalkıyorum suyum falan gelmesin diye nası çıkıcam bu kafadan
Gözün aydın çok Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım sabah 9da. Fakat bebeğim çıkarken su yutmuş biraz solunum sıkıntısı var diye yoğun bakıma aldılar kucaklayamadım kızımıinşallah bir an önce çıkar çok kalmaz diye umuyorum. Bu süreçte ne zaman sağım yapmalıyım bilmiyorum kimse bir şey demiyor şu an. Sezaryenden korkanlar hiç korkmasın. Sonrasındaki ağrılar daha sıkıntı ama biz güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden geliriz
![]()