MathiIda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2021 1.507 1.484 83 Bugün 15:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.601 Kizlar bir kac saattir tansiyonum 130a 80 civari, normalde dusuk tansiyonluyumdur, limonlu su ictim henuz dusmedi, riskli mi benim icin bilen var mi ?
Kizlar bir kac saattir tansiyonum 130a 80 civari, normalde dusuk tansiyonluyumdur, limonlu su ictim henuz dusmedi, riskli mi benim icin bilen var mi ?
marsio Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2025 159 201 18 Bugün 15:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.602 arwen95 .!.: @bobette canım sen ne yaptın en son nişan gibi kanaman vardı merak ediyorum seni grupta doğum yapmayan az kişi kaldık nerdesiniz bacılarım Genişletmek için tıkla... Buradayız bekliyoruz
arwen95 .!.: @bobette canım sen ne yaptın en son nişan gibi kanaman vardı merak ediyorum seni grupta doğum yapmayan az kişi kaldık nerdesiniz bacılarım Genişletmek için tıkla... Buradayız bekliyoruz
marsio Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2025 159 201 18 Bugün 15:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.603 MathiIda .!.: Kizlar bir kac saattir tansiyonum 130a 80 civari, normalde dusuk tansiyonluyumdur, limonlu su ictim henuz dusmedi, riskli mi benim icin bilen var mi ? Genişletmek için tıkla... Doktoruna danış canım ya da için rahat etsin istiyorsan acile git hiç bilmiyorum tansiyon durumlarını stres yapma ama o daha tetikler
MathiIda .!.: Kizlar bir kac saattir tansiyonum 130a 80 civari, normalde dusuk tansiyonluyumdur, limonlu su ictim henuz dusmedi, riskli mi benim icin bilen var mi ? Genişletmek için tıkla... Doktoruna danış canım ya da için rahat etsin istiyorsan acile git hiç bilmiyorum tansiyon durumlarını stres yapma ama o daha tetikler
MathiIda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2021 1.507 1.484 83 Bugün 15:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.604 marsio .!.: Doktoruna danış canım ya da için rahat etsin istiyorsan acile git hiç bilmiyorum tansiyon durumlarını stres yapma ama o daha tetikler Genişletmek için tıkla... TEsekkur ederm canim, cevabin icin, bekliyorum suan bi sikintim yok, sadece halsizlik var bende
marsio .!.: Doktoruna danış canım ya da için rahat etsin istiyorsan acile git hiç bilmiyorum tansiyon durumlarını stres yapma ama o daha tetikler Genişletmek için tıkla... TEsekkur ederm canim, cevabin icin, bekliyorum suan bi sikintim yok, sadece halsizlik var bende
R rose-bahar Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2024 1.741 1.637 53 Bugün 15:55 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.605 Cigdem60 .!.: Sezeryanlı biraz zor yere yatıp kalkmak ama deneyeyim canım çok sağol Genişletmek için tıkla... Kanepede de uzanıp koluna vs uzatabilirsin. Hiç olmadı oturduğun yerde veya yatağında yükseltiye uzat canım mutlaka işe yarıyor gerçekten
Cigdem60 .!.: Sezeryanlı biraz zor yere yatıp kalkmak ama deneyeyim canım çok sağol Genişletmek için tıkla... Kanepede de uzanıp koluna vs uzatabilirsin. Hiç olmadı oturduğun yerde veya yatağında yükseltiye uzat canım mutlaka işe yarıyor gerçekten
Y Yesilagacbambu Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 1.343 631 323 Amasya Bugün 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu #45.606 rose-bahar .!.: Kanepede de uzanıp koluna vs uzatabilirsin. Hiç olmadı oturduğun yerde veya yatağında yükseltiye uzat canım mutlaka işe yarıyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Canım doğum hikayenii yazmışmıydınn benmii unıttum veya kaçırdım ya sanki tüm detayları ile kendimi iyi hissedince yazıcam demiştinn
rose-bahar .!.: Kanepede de uzanıp koluna vs uzatabilirsin. Hiç olmadı oturduğun yerde veya yatağında yükseltiye uzat canım mutlaka işe yarıyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Canım doğum hikayenii yazmışmıydınn benmii unıttum veya kaçırdım ya sanki tüm detayları ile kendimi iyi hissedince yazıcam demiştinn