O kazağıı bana gönderde ben giyip dolanıyımda doğuruyummKırmızı kazağımı giyip deli gibi parkta yürümeden doğurdum ya ayıp ettim.
Canım ben de hâlâ sağıma devam ediyorum. Bebeğim prematüre olduğu için memeyi ver unutmasın ama 3-4 dakikadan fazla sürmesin dediler. O yüzden özel bir çabam yoktu. Şırınga, parmak yöntemiyle besliyoruz. Emzik de veriyorum. Çenesi baya güçlenmiş. Geçen eşim deneyelim, tutacak mı dedi. Baya tuttu, emdi. Ama ben ardından yine şırınga ile besledim mecburen.Canım nasıl tutturmaya başladın. Benimki günde 1kez tutuyor bazen. Sağıp içiyorum hep çok zorluyor beni
Canım bende senin gibiydim günden güne iyileşme oluyor hastanede 2 gün gece kaldım çok zordu gerçekten ağrılar evet ilk gün anestezi etkisinden ilaçlardan çok anlayamıyorsun galiba 2. Gün direkt acıyı ağrıyı hissediyorsun birde gaz sancısı da çok oluyor ikisi birleşiyor o da dikişleri acıtıyorKızlar bu sezaryen ağrıları 2. Gün pik mi yapıyor yoksa ben mi hassasım. Hastanede çok iyiydim şimdi evde ayağa kalkarken dikişlerim patlamış gibi ağrılar hissediyorum normal mi bu? Bir de dikişim içten yanıyor gibi ağrıyor. Lütfen söyleyin normal mi
Tabi ki de görebiliyor refakatçiden hariç eşimde kaldı bizimle oda daPeki doğduktan hemen sonra baba bebeği görebiliyor mu gösteriyolar mı yani
Yoksa ziyaret saatini mi beklemesi gerekiyor.
Canım benim çok mutlu oldum adına pozitif bir doğum hikayen olmuş masallah RabbimKızlar ben doğurdummerak eden, yazan tüm annelere teşekkür ederim, bu gün doğum yapan anneleride tebrik ederim tek tek bakamadım, vakit oldukca bakacam inşallah hastaneye geldiyimde 5sm açıklığım vardı açılmam güzel gitti, 6-7sm açıklığım olduğunda doktor suyumu patlatdı (2 gün önce patlayan suyum doğumun başlama belirtisiydi ama sancım yoktu) Suyumu patlatdığında sancım birazcık artdı ve açılışım oldu, artık 7-8sm olduğunda pilates topunda oturtdu, 1saat olmadan haydi gel bebeyin nstde kalp atışına bakalım diye doğum odasına götürdüler bir uzandım bir baktılar bana ıkınma geliyor, hemen doktoru çağırdılar doktor doğum başladı, 35dk süren doğumum dinlenerek ıkınmam oldu, ilk doğumum sıfır dikişsiz, kesiksiz elhamdulillah bebeğimi kucağıma koydular. Doğumum o kadar güzel gittiki, her kese böyle rahat doğurmayı dilerim ama önemli olan bebeğimi ilk kucağıma koydukları an o kadar güzel bir duyguki, 8 yıl beklediyime değer bir duygu Rabbim dileyen, doğumunu sabrla bekleyen tüm annelere bu anı yaşatsın
Bebişim 38+2 haftada 3380gr, 49sm boyunda doğuldu
Bu konuda söyle bir pişmanlığım var ikinci cocygumda emzik tutturamadım ve beni her şekilde emzik niyetine kullaniuordy özellikle geceleri memeden ayrılmak istemiyordu o yüzden tavsiyemdir emzik verin ama 1 yaşına kadar bıraktırınKızlar emzik vermeye başlayan var mı ? Benim Oğluşum sürekli memede kalmak istiyor çok zorlanıyorum emiyor yatağına koyuyorum uyanıyor sonra yine meme istiyor nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edin
Burdayızz beklemedeyizzbobette canım sen ne yaptın en son nişan gibi kanaman vardı merak ediyorum seni grupta doğum yapmayan az kişi kaldık nerdesiniz bacılarım
Karnın sertleşiyor mu bu süreçteKızlar merhaba. 40+2 deyim bugün. Dün bütün evi temizledim halıları kaldırmalı. Nişan veya su bi belirtim yok ama az önce regl ağrısı gibi sancım başladı. Kasılmayı nasıl anlıyoruz bu ağrıdan farklı bir sancı mı o? Ne kadar beklemeliyim hastaneye gitmek için. Benim doğum yapacağım yer 2 saat uzaklıkta. Doktorum sancın başlayınca çıkarsın demişti. Zaten yarın artık geçip orada bekleyecektim. Herkesin doğum süreci farklıdır ama dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Ben burdayım valla heyecanla bekliyorumbobette canım sen ne yaptın en son nişan gibi kanaman vardı merak ediyorum seni grupta doğum yapmayan az kişi kaldık nerdesiniz bacılarım
Artık acısına her şekilde katlanırım diyorum yeterki beni tutsun şu silikom uç zıkkımına gerek kalmasın çünkü temizliği çok zor sürekli yanımda tutmam gerekiyor. Sizinki bu şekilde mi bıraktı slikonu ? Göğüs ucu durmunuz nasıldı göcük küçük uçları bebişler kavrayamıyorKantaron yağı ve lansinoh sur canım gümüş kapak ben de kullanıyorum ama etkisi var mı çözemedim giysilerime değmiyor ucu en azından değince ciğerim sökülüyor sanki öyle bir acı, benim kızım da tam kavrayamiyor savaş veriyoruz memede 4- gün öncesine kadar silikon uç kullanıyordum bırakmak istedim
Evet evet damla damla geldi ekleyeyim fotoğrafını.o kadar dolmuşum ki mastit olmak üzereydim oğlum da emmiyordu çünkü baktım böyle olmayacak hastaneye gidip sağım yaptırdım kuş gibi oldum. İlk sütü ev tipi makineler sanırım verimli sağamıyorlar.Çok geçmiş olsun. Aynı değil ama benzer şeyleri yaşıyorum. Siz sütünüz için 3.gün gelmeye başladı yazmışsınız. Bana hastanedeki hemşireler, zaten ilk günler 3-5 damla süt olur diyor. Yoğun yapıda olandan. Sizin sütüm gelmeye başladı dediğiniz böyle damla damla mı yoksa gözle görebiliyor musunuz ?
Canım doktorum bana günde dört kez yere uzanıp ayaklarını kanepeye uzat ayakların için yoksa çok şişer ve acır dedi.Kızlar doğumdan sonra ödem şişlik normal mi bacaklarda ayakta falan çorabın lastiği sıkmış iz çıkmış resmen bacağımda nasıl belli oluyor şişliği normal galiba konuşulmuş muydu grupta bu konu hatırlıyorum sanki ama
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün
Maşallahh canımm Allahım sağlıklı ömür nasip etsinndarısı biz bekleyenleree
Çok teşekkür ederim kızlarCanım benim çok mutlu oldum adına pozitif bir doğum hikayen olmuş masallah Rabbim
Anali babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun
Bu konuda söyle bir pişmanlığım var ikinci cocygumda emzik tutturamadım ve beni her şekilde emzik niyetine kullaniuordy özellikle geceleri memeden ayrılmak istemiyordu o yüzden tavsiyemdir emzik verin ama 1 yaşına kadar bıraktırın
Evet canım normal, şuan benimde ayaklarımda var ödem doktor geçecek dedi, bol su içKızlar doğumdan sonra ödem şişlik normal mi bacaklarda ayakta falan çorabın lastiği sıkmış iz çıkmış resmen bacağımda nasıl belli oluyor şişliği normal galiba konuşulmuş muydu grupta bu konu hatırlıyorum sanki ama
Sezeryanlı biraz zor yere yatıp kalkmak ama deneyeyim canım çok sağolCanım doktorum bana günde dört kez yere uzanıp ayaklarını kanepeye uzat ayakların için yoksa çok şişer ve acır dedi.
canım yatakta normal uzanırken hafif yükseltecek bir yastık koy ayağının altına ben bugün yaptım aşırı rahatlatıyorSezeryanlı biraz zor yere yatıp kalkmak ama deneyeyim canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?