2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Canım nasıl tutturmaya başladın. Benimki günde 1kez tutuyor bazen. Sağıp içiyorum hep çok zorluyor beni
Canım ben de hâlâ sağıma devam ediyorum. Bebeğim prematüre olduğu için memeyi ver unutmasın ama 3-4 dakikadan fazla sürmesin dediler. O yüzden özel bir çabam yoktu. Şırınga, parmak yöntemiyle besliyoruz. Emzik de veriyorum. Çenesi baya güçlenmiş. Geçen eşim deneyelim, tutacak mı dedi. Baya tuttu, emdi. Ama ben ardından yine şırınga ile besledim mecburen.

Canım bende senin gibiydim günden güne iyileşme oluyor hastanede 2 gün gece kaldım çok zordu gerçekten ağrılar evet ilk gün anestezi etkisinden ilaçlardan çok anlayamıyorsun galiba 2. Gün direkt acıyı ağrıyı hissediyorsun birde gaz sancısı da çok oluyor ikisi birleşiyor o da dikişleri acıtıyor

Peki doğduktan hemen sonra baba bebeği görebiliyor mu gösteriyolar mı yani
Yoksa ziyaret saatini mi beklemesi gerekiyor.
Tabi ki de görebiliyor refakatçiden hariç eşimde kaldı bizimle oda da çıkar çıkmaz gösteriyorlar aklın kalmasın

Canım benim çok mutlu oldum adına pozitif bir doğum hikayen olmuş masallah Rabbim
Anali babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun
Kızlar emzik vermeye başlayan var mı ? Benim Oğluşum sürekli memede kalmak istiyor çok zorlanıyorum emiyor yatağına koyuyorum uyanıyor sonra yine meme istiyor nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edin
Bu konuda söyle bir pişmanlığım var ikinci cocygumda emzik tutturamadım ve beni her şekilde emzik niyetine kullaniuordy özellikle geceleri memeden ayrılmak istemiyordu o yüzden tavsiyemdir emzik verin ama 1 yaşına kadar bıraktırın

Kızlar merhaba. 40+2 deyim bugün. Dün bütün evi temizledim halıları kaldırmalı. Nişan veya su bi belirtim yok ama az önce regl ağrısı gibi sancım başladı. Kasılmayı nasıl anlıyoruz bu ağrıdan farklı bir sancı mı o? Ne kadar beklemeliyim hastaneye gitmek için. Benim doğum yapacağım yer 2 saat uzaklıkta. Doktorum sancın başlayınca çıkarsın demişti. Zaten yarın artık geçip orada bekleyecektim. Herkesin doğum süreci farklıdır ama dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Karnın sertleşiyor mu bu süreçte

Artık acısına her şekilde katlanırım diyorum yeterki beni tutsun şu silikom uç zıkkımına gerek kalmasın çünkü temizliği çok zor sürekli yanımda tutmam gerekiyor. Sizinki bu şekilde mi bıraktı slikonu ? Göğüs ucu durmunuz nasıldı göcük küçük uçları bebişler kavrayamıyor

Evet evet damla damla geldi ekleyeyim fotoğrafını.o kadar dolmuşum ki mastit olmak üzereydim oğlum da emmiyordu çünkü baktım böyle olmayacak hastaneye gidip sağım yaptırdım kuş gibi oldum. İlk sütü ev tipi makineler sanırım verimli sağamıyorlar.

Eklentiler

• IMG_6801.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar doğumdan sonra ödem şişlik normal mi bacaklarda ayakta falan çorabın lastiği sıkmış iz çıkmış resmen bacağımda nasıl belli oluyor şişliği normal galiba konuşulmuş muydu grupta bu konu hatırlıyorum sanki ama

Canım doktorum bana günde dört kez yere uzanıp ayaklarını kanepeye uzat ayakların için yoksa çok şişer ve acır dedi.

Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün

Maşallahh canımm Allahım sağlıklı ömür nasip etsinn darısı biz bekleyenleree

Çok teşekkür ederim kızlargüzel dualarınız için çok sağ olun
Bekleyen tüm annelere nasip olsun böyle güzel duygular, amin

Evet canım normal, şuan benimde ayaklarımda var ödem doktor geçecek dedi, bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…